2021 Şubat Anneleri

o vermezse sen eczaneden al bence yurtdışının sağlık prosedürlerine ben çok güvenmiyorum.En azından bir multivitamin kullan çünkü vücudumuzun ihtiyacı var emzirirken sütünün kalitesini etkiler. Ben ilk doğumumda ameliyata girmeden kansızlığımı baktılar eğer kansızlık olsaydı ona göre tedbirler alınırdı ama yurtdışında sistem çok değişik.

Bana da yengem şu biberonu hediye almış. 6 aydan sonra kullanılıyor.

Eklentiler

• IMG-20200906-WA0005.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 32

Canım ben de multivitamin kullanıyorum ama çok da gerekli mi bilmiyorum. Mesela omega3 yok decavit içinde. D vitamini de yok olsa bile damla şeklinde olmayan D vitaminin pek faydası yok. C vitamini ester formda olursa yararlı ama burada bildiğin hap formunda alıyoruz. Dolayısıyla aslında vitamin gerekli ama multivitamin gerekli mi pek emin değilim

Benim doktorum omega 3 ve d vitaminini ayrı olarak verdi canım multivitamini de b12 kalsiyum gibi vitaminler için verdi.Aslinda birazda kendi kendimizin doktoru olucaz neyimiz eksik baktırıp doktorumuzdan ona yönelik takviye isteyebiliriz o vermezse de eczaneden alabiliriz bu dönemde bizimde destek almamız şart takviyesiz olmaz diye düşünüyorum.

Ben regenesis max kullanıyorum onda çoğu vitamin var. Ayrıca 2 yaşındaki kızıma ve kendime ocean d vit damla kullanıyorum . Yererli oluyordur benc e.
S Semos bu arada dr una gittiğinde söylemelisin burun kanaman olduğunu. Aspirin kullanıyorsun ya belki fazla sulanmıştır kanın

Bende dün başka bir doktora gittim akşam polikliniğindeki iyi de oldu gittiğim. Baktı baya gazın var dedi bana bile gösterdi,bir gün öncede öyleydim. 24 saat klimayla yaşıyoruz çorap giyiyorum gaz yapıcı şeyler yemiyorum ama bende sinirlenince de gaz oluyor. E işyerinde hergün sinir stres
günde en az 6000 adım atıyorum
Eşim desem hergün istifa et modunda Corona zaten ayrı bir bela yüreğim darlanıyor

Aynen iyi düşünelim iyi olsun Kızımda da plasenta asagidaydi 40+4de mecburi sezeryan la geldi

Arkadaşlar kafanıza göre vitamin kullanmayın fazlası tansiyon yüksekliği yapıyor. Daha dün bir kadın tansiyon yüzünden doğum yapıp hala tansiyon yüzünden ilaç kullanıp bebeğini emzirmekte sorun yaşadığını yazmıştı ve sürekli vitamin kullanan biriymiş. Kalsiyum d vitamini gibi. Benim sadece kan ilacı kullanıyorum o da testlerim doğrultusunda. Doktorum ekstra ilaçları doğru bulmuyor. Ben de aynı görüşteyim. Değerlerinize baktırıp kullanın doktor tavsiyesiyle tabi

Ay canım yaa dikkat et kndine
Çok yorulma artık
Eğer çok etkilemicekse ver istifanı
corona zaten pik yaptı bu ara Allah korusun

Tabiki kafasına göre kimse vitamin kullanmasın ama konuştuğumuz arkadaşlarımız hiç kullanmamaktan bahsediyorlardı bende doktorlarına söyleyip test yaptırmalarını eksikliğe göre kullanmalarını söyledim bi arkadaşımız doktorum test de istemiyo diyince eczeneden alıp kullan diye tavsiyede bulundun çünkü ilerleyen zamanlarda her türlü vitamine ihtiyacımız olucak.Bencede herkes doktoruna danışmalı ama burda da çoğunluk vitamin kullanırken doktorun vermemesi arkadaşa zarar vermesin diye yorumda bulundum.

Ben de heyecandan 1 yaşına kadarki tüm kıyafetlerini aldım yazlık kışlık. Bikaç aylık bezini aldım 30 pakette ıslak mendil aldım biberon emzik alacaktım arkadasım durdurdu. Annem zaten hiç durmuyo ne zaman almak lazım bu esyaları

Bu konuda herkesin farklı bi fikri var kimi 8 dolunca alıyo ben 7nin içinde almış olmak istiyorum herşeyi önlem olarak yakın cevremde hazırla 7den sonra hazırlıksız yakalanma diyorlar. Kimi erken alma üzülcek şeyler olur bide diyo ama sağ doğmıcak cocuk 40 ta da yaşamayabilir Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…