2021 Şubat Anneleri

Ben 7-7.5 aylık gibi olunca her şeyi tamamlamayı düşünüyorum. Zaten internetten alışveriş yapan biriyim hepsini almam 1 saatimi alır internetten. Şu an bana erken geliyor, odası dolapları hazır olsun o zaman alırım. dediğim gibi internetten almak zaman almaz

Canım bunu araştırdım ama şey sanırım bu, bi memeden verirken diğerinden de süt akar ya onu topluyor bu sanırım. Aynısından lansinoh da üretmeye başlamış hatta.

Canım bunu araştırdım ama şey sanırım bu, bi memeden verirken diğerinden de süt akar ya onu topluyor bu sanırım. Aynısından lansinoh da üretmeye başlamış hatta.

canm bunın ikilisi de vardı ben bilerek tekli aldım zaten ablamda hamile ben kullanmasam o kullanır o kullanmasa da artık napalm :) sağımından memnun kullananlar

helal olsunn walla :))))))

Oda yapacak mısınız, ona da karar veremedim kimisi yaşına kadar oda yapmıyo sadece Beşik alıyo bilemedim odayı alsam mı. Mobilya bulursanız marka link de paylaşır mısınız.

Benım ikinci cocugum olacak oda almamıstım ilk kızıma ıyıkı almamısım takım olarak bısey almayın kızlar ben park yatak almıstım 1 yasından sonra zaten kullanmadı montessorı yatak yaptırdım cok seviyor onu 5 yasında hala onda yatıyor bir de dolap almıstım en basta 3 kapılı sımdı iki kızım da o dolabı kullanacak kullanışlı bir besık alacagım odadan odaya tasıyabılecegım tarzda hafif bisey sonrasında buyudugunde duruma gire ona da yatak alırım

Oda yapacak mısınız, ona da karar veremedim kimisi yaşına kadar oda yapmıyo sadece Beşik alıyo bilemedim odayı alsam mı. Mobilya bulursanız marka link de paylaşır mısınız.

ben hemen paylaşayım ben mobilya değil montessori ve dolap almak istiyorum

dolap linki bıraktım

ben de montessori alıcam ve bi dolapp aynı kafadaymışız gerek yok ozellkle odaya ve montessori çok uzun ömürlü

bende ilk kızımla aynı odaya yapıcam . Zaten oda takımımız vardı sdece büyük kızıma montessori yatak yaptırıyor eşim, bebişte kızımın şimdiki beşiğinde yatar dolapları zaten ikisine de yeter. Yatağı da bunu beğendimx sadece şu ev şekilleri olmayacak düz olacak. Şuan kızımın odasında iki duvar yıldız boyalı şimdi bu şekilde sticker yapyım dedim. Genel olarak bu oda çok hoşuma gitti

Eklentiler

• 7EA5C99B-5910-47AC-92C2-681A46BA9041.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 44
  • 270435F7-1533-4507-99E3-CFCC7E76EE51.webp
    36 KB · Görüntüleme: 41
  • 65AD4351-9F40-4842-918E-18BDA0551BF8.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 43
gayet tatlıymışş

ben de montessori alıcam ve bi dolapp aynı kafadaymışız gerek yok ozellkle odaya ve montessori çok uzun ömürlü

E zaten oda dediğimiz şeyde bu saydıklarınız olmuyor mu? Dolap ve yatağı nereye koyacaksınız? Benim de aklımdaki dolap ve yatak belki biraz duvar süsü. Ama bunlar için bi odaya ihtiyaç var zaten. Ilk zamanlar park yatak, anne yanı beşik düşünüyorum zaten ama eşyaları için dolap şart. Yatak odamda da yer yok bir dolaba daha

Kızlar, minicity nin ürünlerini kullanan var mı? Fiyatlar diğer sitelere göre çok uygun. Daha bir şey almadım bakınıyorum öyle. Bu marka sürekli karşıma çıkıp duruyor

ben de Allah nasip ederse şundan yaptırıcam bi de dolap oldu bitti

Eki Görüntüle 2692450
Çok güzel ama büyüyünce yatmaz mı bunda şuan yaramaz ki. Beşik gibi bişi lazım değil mi ben de çok anlamıyorum annem Bi takım beğenmiş Romantic Baby - ÇİLEK ben de beğendim ama takımı 10 bini geçiyo pahalı geldi bunun gibi ama biraz daha uygununu bulabilirsem böyle alabilirim. Yada montessori kafam çok karışık

merhabalar.yarın detaylı ultrasona gireceğim.inşallah herşey yolunda gider.çok heyecanlıyım şaka maka 20.haftayı bitirdim.zaman çok hızlı geçiyor.bende e bebekten dün birkaç şey aldım.rabbim doğumu sağlıkla yapmak nasip ederde kullanırız inşallah.ben iki çocuğumdada küvet kullandım ama çok yer kaplıyor.o yüzden şundan aldım .belkialmak isteyen olur diye paylaşıyorum

İnşallah herşry yolunda gider canım bende bi kaç hafta sonra gireceğim

Küveti bende katlanılabilir almak istiyırum ama fiyatı çok yüksek geldi
Bu nasıl kullanılır tam anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…