Ben de heyecandan 1 yaşına kadarki tüm kıyafetlerini aldım yazlık kışlık. Bikaç aylık bezini aldım 30 pakette ıslak mendil aldım biberon emzik alacaktım arkadasım durdurdu. Annem zaten hiç durmuyo ne zaman almak lazım bu esyaları
kızlar günaydın benim gibi deneyimsiz anne adayları olanlar özellkle pompa almayo düşnüyosanz ben bundan aldım indirme girmiş linkte bıraktım habernz olsn
Mamajoo Süt Pompası Elektrikli Tekli Elektronik USB Göğüs Pompası Yorumları - Trendyol
Mamajoo Göğüs Pompası Ve Anne Sütü Saklama Kabı 150 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Canım bunu araştırdım ama şey sanırım bu, bi memeden verirken diğerinden de süt akar ya onu topluyor bu sanırım. Aynısından lansinoh da üretmeye başlamış hatta.
Ben de heyecandan 1 yaşına kadarki tüm kıyafetlerini aldım yazlık kışlık. Bikaç aylık bezini aldım 30 pakette ıslak mendil aldım biberon emzik alacaktım arkadasım durdurdu. Annem zaten hiç durmuyo ne zaman almak lazım bu esyaları
helal olsunn walla :))))))
Oda yapacak mısınız, ona da karar veremedim kimisi yaşına kadar oda yapmıyo sadece Beşik alıyo bilemedim odayı alsam mı. Mobilya bulursanız marka link de paylaşır mısınız.Ben 7-7.5 aylık gibi olunca her şeyi tamamlamayı düşünüyorum. Zaten internetten alışveriş yapan biriyim hepsini almam 1 saatimi alır internetten. Şu an bana erken geliyor, odası dolapları hazır olsun o zaman alırım. dediğim gibi internetten almak zaman almaz
Oda yapacak mısınız, ona da karar veremedim kimisi yaşına kadar oda yapmıyo sadece Beşik alıyo bilemedim odayı alsam mı. Mobilya bulursanız marka link de paylaşır mısınız.
Benım ikinci cocugum olacak oda almamıstım ilk kızıma ıyıkı almamısım takım olarak bısey almayın kızlar ben park yatak almıstım 1 yasından sonra zaten kullanmadı montessorı yatak yaptırdım cok seviyor onu 5 yasında hala onda yatıyor bir de dolap almıstım en basta 3 kapılı sımdı iki kızım da o dolabı kullanacak kullanışlı bir besık alacagım odadan odaya tasıyabılecegım tarzda hafif bisey sonrasında buyudugunde duruma gire ona da yatak alırım
gayet tatlıymışşbende ilk kızımla aynı odaya yapıcam . Zaten oda takımımız vardı sdece büyük kızıma montessori yatak yaptırıyor eşim, bebişte kızımın şimdiki beşiğinde yatar dolapları zaten ikisine de yeter. Yatağı da bunu beğendimx sadece şu ev şekilleri olmayacak düz olacak. Şuan kızımın odasında iki duvar yıldız boyalı şimdi bu şekilde sticker yapyım dedim. Genel olarak bu oda çok hoşuma gitti
Evet 7 ayliga kadar öyleymiş yer değiştirme ihtimali var kızım degistirmemisti sezeryan olmak zorunda kaldım sağlıkla gelsinler İnşallahZaten bu haftalarda aşağıda olabiliyormuş sınradan yukarı çıkıyomyş inşallah öyle olur
ben de montessori alıcam ve bi dolapp aynı kafadaymışız gerek yok ozellkle odaya ve montessori çok uzun ömürlü
Evet bunlrı bende beğeniyorum ama odamız müsait değil bunun için
Çok güzel ama büyüyünce yatmaz mı bunda şuan yaramaz ki. Beşik gibi bişi lazım değil mi ben de çok anlamıyorum annem Bi takım beğenmiş Romantic Baby - ÇİLEK ben de beğendim ama takımı 10 bini geçiyo pahalı geldi bunun gibi ama biraz daha uygununu bulabilirsem böyle alabilirim. Yada montessori kafam çok karışık
korne evet kullanman lazım toparlanmak için korse candır.Kızlar bide korse kullanıcak mısınız
merhabalar.yarın detaylı ultrasona gireceğim.inşallah herşey yolunda gider.çok heyecanlıyımşaka maka 20.haftayı bitirdim.zaman çok hızlı geçiyor.bende e bebekten dün birkaç şey aldım.rabbim doğumu sağlıkla yapmak nasip ederde kullanırız inşallah.ben iki çocuğumdada küvet kullandım ama çok yer kaplıyor.o yüzden şundan aldım .belkialmak isteyen olur diye paylaşıyorum
Babyjem Soft Bebek Banyo Küvet Desteği Mint
Babyjem Soft Bebek Banyo Küvet Desteği Mint uygun fiyatla ebebek.com da.www.e-bebek.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?