amin inşallah.ilk önce katlanır almayı düşünüyordum.bunu görünce hoşuma gitti .fazla yer kaplamaz.duşakabinin içine koy.içine bebişi yatır.yorumlarda herkes memnun olunca bende alıyım dedim.fiyatta uygun geldi.İnşallah herşry yolunda gider canım bende bi kaç hafta sonra gireceğim
Küveti bende katlanılabilir almak istiyırum ama fiyatı çok yüksek geldi
Bu nasıl kullanılır tam anlayamadım
Tabiki kafasına göre kimse vitamin kullanmasın ama konuştuğumuz arkadaşlarımız hiç kullanmamaktan bahsediyorlardı bende doktorlarına söyleyip test yaptırmalarını eksikliğe göre kullanmalarını söyledim bi arkadaşımız doktorum test de istemiyo diyince eczeneden alıp kullan diye tavsiyede bulundun çünkü ilerleyen zamanlarda her türlü vitamine ihtiyacımız olucak.Bencede herkes doktoruna danışmalı ama burda da çoğunluk vitamin kullanırken doktorun vermemesi arkadaşa zarar vermesin diye yorumda bulundum.
amin inşallah.ilk önce katlanır almayı düşünüyordum.bunu görünce hoşuma gitti .fazla yer kaplamaz.duşakabinin içine koy.içine bebişi yatır.yorumlarda herkes memnun olunca bende alıyım dedim.fiyatta uygun geldi.
Elimden gelenin fazlasını yapıyorum ve Allah'a havale ediyorum. Hepimizi korusunAy canım yaa dikkat et kndine
Çok yorulma artık
Eğer çok etkilemicekse ver istifanı
corona zaten pik yaptı bu ara Allah korusun
Katlanabilir küvet kova fln alacağım ben. Kocaman küveti evde sokabileceğeim bi yerim bile yok çünkümerhabalar.yarın detaylı ultrasona gireceğim.inşallah herşey yolunda gider.çok heyecanlıyımşaka maka 20.haftayı bitirdim.zaman çok hızlı geçiyor.bende e bebekten dün birkaç şey aldım.rabbim doğumu sağlıkla yapmak nasip ederde kullanırız inşallah.ben iki çocuğumdada küvet kullandım ama çok yer kaplıyor.o yüzden şundan aldım .belkialmak isteyen olur diye paylaşıyorum
Babyjem Soft Bebek Banyo Küvet Desteği Mint
Babyjem Soft Bebek Banyo Küvet Desteği Mint uygun fiyatla ebebek.com da.www.e-bebek.com
güle güle kullansın kuzunuz inşallahEki Görüntüle 2692535 .
Kuzenim bana bu seti almış hediye haberim yoktu. Hepsiburadadan almış ve benim de karşıma çıkmıştı fiyatı oldukça uygun. Bahsettiğiniz aparatı da var içinde
Park besige 3-4 yasina kadar sigabiliyor diye biliyotdum. Oyle degil mi 5 te bile kulllanan duymustumBenım ikinci cocugum olacak oda almamıstım ilk kızıma ıyıkı almamısım takım olarak bısey almayın kızlar ben park yatak almıstım 1 yasından sonra zaten kullanmadı montessorı yatak yaptırdım cok seviyor onu 5 yasında hala onda yatıyor bir de dolap almıstım en basta 3 kapılı sımdı iki kızım da o dolabı kullanacak kullanışlı bir besık alacagım odadan odaya tasıyabılecegım tarzda hafif bisey sonrasında buyudugunde duruma gire ona da yatak alırım
Boyut olarak evet kullanılabilir ama cocuk kuyuda gıbı kalıyor asagı indirince montessorı yataklar cocuklar ıcın daha uygun diye yatak yaptırdım cok da sevıyor kızım yatagını 5 yasında su anPark besige 3-4 yasina kadar sigabiliyor diye biliyotdum. Oyle degil mi 5 te bile kulllanan duymustum
ben 1 yıllık evliyim ve evim 2+1 1 odam tamamen boş ben daha öne koltuk eşya almamıştım zaten o seeple boş odasna uzun omrlu olacak şeklde pratik şeyler almak istiyorumE zaten oda dediğimiz şeyde bu saydıklarınız olmuyor mu? Dolap ve yatağı nereye koyacaksınız? Benim de aklımdaki dolap ve yatak belki biraz duvar süsü. Ama bunlar için bi odaya ihtiyaç var zaten. Ilk zamanlar park yatak, anne yanı beşik düşünüyorum zaten ama eşyaları için dolap şart. Yatak odamda da yer yok bir dolaba daha
Çok güzel ama büyüyünce yatmaz mı bunda şuan yaramaz ki. Beşik gibi bişi lazım değil mi ben de çok anlamıyorum annem Bi takım beğenmiş Romantic Baby - ÇİLEK ben de beğendim ama takımı 10 bini geçiyo pahalı geldi bunun gibi ama biraz daha uygununu bulabilirsem böyle alabilirim. Yada montessori kafam çok karışık
Annelik öyle zor Bi durum ki türlü türlü seçenek varben 1 yıllık evliyim ve evim 2+1 1 odam tamamen boş ben daha öne koltuk eşya almamıştım zaten o seeple boş odasna uzun omrlu olacak şeklde pratik şeyler almak istiyorum
Bebekken kullanılıyo mu montessoriBoyut olarak evet kullanılabilir ama cocuk kuyuda gıbı kalıyor asagı indirince montessorı yataklar cocuklar ıcın daha uygun diye yatak yaptırdım cok da sevıyor kızım yatagını 5 yasında su an
Bebek uyursa kullanılabilir elbette yuksek degil dusme ihtimali yok benim kızım memeden kesilene kadar cogunlukla benimle uyurdu ıyıce daldıktan sonra ayrı yatırırdım emme olayı bitınce ayrı yatmaya alıstıBebekken kullanılıyo mu montessori
Nerden aldınız acaba, mobilya markası bilginiz var mıBebek uyursa kullanılabilir elbette yuksek degil dusme ihtimali yok benim kızım memeden kesilene kadar cogunlukla benimle uyurdu ıyıce daldıktan sonra ayrı yatırırdım emme olayı bitınce ayrı yatmaya alıstı
Ben marangoza resim gosterır yaptırdımKızlar kendiniz için yüz bakım ürünleri
Nerden aldınız acaba, mobilya markası bilginiz var mı
Bu ara bağırsak enfeksiyonu salgını varmış... Ben de içmiyorum onu içince daha beter oluyorum vitamini de içmiyorum çünkü ishalden sürekli wcde oturmaktan basur oldumKan ilacı karın ağrısı ve ishal yaptı bende 2 gündür ince karın ağrısı var bıraktım dün içemiyorum yan etki yapan var mı başka
Decavit midemi bulandırıyor içemiyorum zatende kan ilacı ferrum hausmann fort ama kötü yaptı doktor demişti bağırsaklarını rahatlatacak diye ama yan etki yaptıBu ara bağırsak enfeksiyonu salgını varmış... Ben de içmiyorum onu içince daha beter oluyorum vitamini de içmiyorum çünkü ishalden sürekli wcde oturmaktan basur oldumgyno ferol decavit kullanıyordum...
Yandan acilmasi da var ya park yatakta cikabiliyorlar nasilsa dye düşündüm. Iki kademeli oluyor birde montessoriler kac yasa kadar kullanilir acaba.Boyut olarak evet kullanılabilir ama cocuk kuyuda gıbı kalıyor asagı indirince montessorı yataklar cocuklar ıcın daha uygun diye yatak yaptırdım cok da sevıyor kızım yatagını 5 yasında su an
Bende de magnezyum gynoferol ve zentius var ama cok nadir kullaniyorum hepsini. Kabizlik yapıyor aşırı şekilde ve fazlasi zarar deniyor zaten. Bilmiyorum gun ici aldigim yeterli mi ama disardan kutulu takviyede pek cazip gelmiyorBu ara bağırsak enfeksiyonu salgını varmış... Ben de içmiyorum onu içince daha beter oluyorum vitamini de içmiyorum çünkü ishalden sürekli wcde oturmaktan basur oldumgyno ferol decavit kullanıyordum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?