2021 Şubat Anneleri

İnşallah herşry yolunda gider canım bende bi kaç hafta sonra gireceğim

Küveti bende katlanılabilir almak istiyırum ama fiyatı çok yüksek geldi
Bu nasıl kullanılır tam anlayamadım
amin inşallah.ilk önce katlanır almayı düşünüyordum.bunu görünce hoşuma gitti .fazla yer kaplamaz.duşakabinin içine koy.içine bebişi yatır.yorumlarda herkes memnun olunca bende alıyım dedim.fiyatta uygun geldi.

yine de fazlasındansa hiç kullanmaması daha iyidir. ben hiç kullanmadım ne ilk hamileliğimde ne bunda.
aklıma da takılmadı. ama aklına takılan muhakkak test yaptırsın. çünkü o vitaminlerde hep kimyasal. ambalajlanmış her şey de kakı maddeleri koruyucular ve bilmediğimiz bir sürü şey mevcut maalesef. sizin kullandıklarınızda şifa olsun

.

Kuzenim bana bu seti almış hediye haberim yoktu. Hepsiburadadan almış ve benim de karşıma çıkmıştı fiyatı oldukça uygun. Bahsettiğiniz aparatı da var içinde

Ay canım yaa dikkat et kndine
Çok yorulma artık
Eğer çok etkilemicekse ver istifanı
corona zaten pik yaptı bu ara Allah korusun
Elimden gelenin fazlasını yapıyorum ve Allah'a havale ediyorum. Hepimizi korusun
İstifa etmeyi düşünüyordum hamile olduğumu öğrenince en azından doğum iznimi fln kullanım dedim. Hamileyken başka işe de giremem. E doğunca da hemen bulamayabilirim ekon9zaten kötüye gidiyor vb. Nedenlerle çalışabildiğim kadar çalışıyorum canım

Katlanabilir küvet kova fln alacağım ben. Kocaman küveti evde sokabileceğeim bi yerim bile yok çünkü

Hani bu mide bulantısı 16 .haftadan sonra geçecekti benimki 18.haftada tekrar bi nüksetti . Çıkarmasamda öğürüo duruyorum tiksiniyyorum etten yemek yapmaktan . Halbuki bi düzelir gibi olmuştum... hastaneye de korkudan gidemiyorum kızlar, sizde de durum aynı mı. İdrar yollarında enfeksiyon vardır yüne şüpheleniyorum ama gidemiyorum cinsiyeti bile öğrenmeye gidemedim bu benim ikinci gebeliğim ilki cok stresli geçmişti bunda yapmayım dedim bunda da korona stresi . Hic hamileliğin ne tadını cıkardım ne bişe hep bir korku

Park besige 3-4 yasina kadar sigabiliyor diye biliyotdum. Oyle degil mi 5 te bile kulllanan duymustum

Park besige 3-4 yasina kadar sigabiliyor diye biliyotdum. Oyle degil mi 5 te bile kulllanan duymustum
Boyut olarak evet kullanılabilir ama cocuk kuyuda gıbı kalıyor asagı indirince montessorı yataklar cocuklar ıcın daha uygun diye yatak yaptırdım cok da sevıyor kızım yatagını 5 yasında su an

ben 1 yıllık evliyim ve evim 2+1 1 odam tamamen boş ben daha öne koltuk eşya almamıştım zaten o seeple boş odasna uzun omrlu olacak şeklde pratik şeyler almak istiyorum

bilmiyorum pek beşik düşünmüyorm karar veremedm

ben 1 yıllık evliyim ve evim 2+1 1 odam tamamen boş ben daha öne koltuk eşya almamıştım zaten o seeple boş odasna uzun omrlu olacak şeklde pratik şeyler almak istiyorum
Annelik öyle zor Bi durum ki türlü türlü seçenek var ben ilk anne yanı aldım chicco nexttome ama onu bağrımda uyuttum karnımın üstünde uyurdu. Sonra işe gidince benden ayrı kalıyor dedim yine kıyıp yatıramadım aldığım beşiğe2 yaşında taşınıcaz bir aya kadar zaten sendromlu Bi de yeni ev görücek önce eve alışsın sonra odasına diyorum işyeri hemşiresiyle konuştum bu durumu Bi ara ben odasını dogdugu günden itibaren ayrı tuttum hep kalkıp emzirdim geri yattım odamda dedi. Hangisi dogru yöntem bilemedim birlikte yatan çocuklar daha özgüvenli oluyor diyor kimisi ayrı yatan güven problemi yaşıyor diyor... Biz sadece beşikte onun bebeklerini uyutuyoruz belki de almıyarak en güzelini yapıyorsun, yatacağa yatağa alışsın...

Kızlar kendiniz için yüz bakım ürünleri
Bebek uyursa kullanılabilir elbette yuksek degil dusme ihtimali yok benim kızım memeden kesilene kadar cogunlukla benimle uyurdu ıyıce daldıktan sonra ayrı yatırırdım emme olayı bitınce ayrı yatmaya alıstı
Nerden aldınız acaba, mobilya markası bilginiz var mı

Kan ilacı karın ağrısı ve ishal yaptı bende 2 gündür ince karın ağrısı var bıraktım dün içemiyorum yan etki yapan var mı başka

Kan ilacı karın ağrısı ve ishal yaptı bende 2 gündür ince karın ağrısı var bıraktım dün içemiyorum yan etki yapan var mı başka
Bu ara bağırsak enfeksiyonu salgını varmış... Ben de içmiyorum onu içince daha beter oluyorum vitamini de içmiyorum çünkü ishalden sürekli wcde oturmaktan basur oldum gyno ferol decavit kullanıyordum...

Bu ara bağırsak enfeksiyonu salgını varmış... Ben de içmiyorum onu içince daha beter oluyorum vitamini de içmiyorum çünkü ishalden sürekli wcde oturmaktan basur oldum gyno ferol decavit kullanıyordum...
Decavit midemi bulandırıyor içemiyorum zatende kan ilacı ferrum hausmann fort ama kötü yaptı doktor demişti bağırsaklarını rahatlatacak diye ama yan etki yaptı

Boyut olarak evet kullanılabilir ama cocuk kuyuda gıbı kalıyor asagı indirince montessorı yataklar cocuklar ıcın daha uygun diye yatak yaptırdım cok da sevıyor kızım yatagını 5 yasında su an
Yandan acilmasi da var ya park yatakta cikabiliyorlar nasilsa dye düşündüm. Iki kademeli oluyor birde montessoriler kac yasa kadar kullanilir acaba.
Cok yer yok depo olarak o sebeple en kullanisli seyleri en uygun zamanda ayarlamaya çalışıyorum

Bende de magnezyum gynoferol ve zentius var ama cok nadir kullaniyorum hepsini. Kabizlik yapıyor aşırı şekilde ve fazlasi zarar deniyor zaten. Bilmiyorum gun ici aldigim yeterli mi ama disardan kutulu takviyede pek cazip gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…