- 16 Nisan 2020
- 458
- 449
- 23
- 38
Boyutunu ıstedıgın gıbı ayarlarsın ozel yaptırursan bizimkine ben rahat sigabiliyorum epey kullanır kızımYandan acilmasi da var ya park yatakta cikabiliyorlar nasilsa dye düşündüm. Iki kademeli oluyor birde montessoriler kac yasa kadar kullanilir acaba.
Cok yer yok depo olarak o sebeple en kullanisli seyleri en uygun zamanda ayarlamaya çalışıyorum
Boyutunu ıstedıgın gıbı ayarlarsın ozel yaptırursan bizimkine ben rahat sigabiliyorum epey kullanır kızımYandan acilmasi da var ya park yatakta cikabiliyorlar nasilsa dye düşündüm. Iki kademeli oluyor birde montessoriler kac yasa kadar kullanilir acaba.
Cok yer yok depo olarak o sebeple en kullanisli seyleri en uygun zamanda ayarlamaya çalışıyorum
Canım bende de geçen haftaya kadar kusma vardı arada hala midem bulanıyo. kimi 9 ay bile sürüyomuş. Bende de enfeksiyon cıktı aşırı akıntım vardı o yüzden gitmiştim iyiki gelmişsin dedi akıntın varsa ve yeşilimsiyse doktora gitmeni tavsiye ederimHani bu mide bulantısı 16 .haftadan sonra geçecektibenimki 18.haftada tekrar bi nüksetti . Çıkarmasamda öğürüo duruyorum tiksiniyyorum etten yemek yapmaktan . Halbuki bi düzelir gibi olmuştum... hastaneye de korkudan gidemiyorum kızlar, sizde de durum aynı mı. İdrar yollarında enfeksiyon vardır yüne şüpheleniyorum ama gidemiyorum cinsiyeti bile öğrenmeye gidemedim bu benim ikinci gebeliğim ilki cok stresli geçmişti bunda yapmayım dedim bunda da korona stresi . Hic hamileliğin ne tadını cıkardım ne bişe hep bir korku
Ben biberon hiç kullanmadım kızıma kaşıkla verdimEmzikten konu açılmışken bende geçen biberon aldım aslında ilk etapta kullanılacak bi ürün değil gereksiz mi oldu bilmiyorum
Phlips aventin cam biberonundan aldım bulunsun diye
Sizce gereksiz bi ürün mü olmuş ?
Ben de kızıma park yatak aldım ama o kadar gazlı bir bebekti ki ilk 3 ay koynumda uykuya dalabiliyordu beşiğe koyduğumuz da çıldırıyordu. Şimdi de bizle yatıyor:)) şimdi 2 . Bebis de bizle yatıcak cümbür cemaat . Eşim zaten göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor bu halleri daha sonra istesek de yatmazlar bizimle boşver diyor:))Park besige 3-4 yasina kadar sigabiliyor diye biliyotdum. Oyle degil mi 5 te bile kulllanan duymustum
Biz de bu kafadayızBen de kızıma park yatak aldım ama o kadar gazlı bir bebekti ki ilk 3 ay koynumda uykuya dalabiliyordu beşiğe koyduğumuz da çıldırıyordu. Şimdi de bizle yatıyor:)) şimdi 2 . Bebis de bizle yatıcak cümbür cemaat . Eşim zaten göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor bu halleri daha sonra istesek de yatmazlar bizimle boşver diyor:))
Ben zayıfım direncim de çok az. İki gebeliğimde takviye aldım sanki hiç gebe gibi değilim çok hareketli enerjiktim. 8 ayımda tek başıma evimi taşıdım gram zorlamadı. Ama bu gebeliğimde takviye vermiyor doktor. Sürekli halsizlik uyku hali baş ağrısı. Çocuklarımla oyun oynamak mecalim yok yattığım yerden kitap okumaya çalışıyorum. Yani bünye kesinlikle hamilelikte takviye istiyor. Kan tahlillerim normal çıkmış ama yok yani enerjim yok.Tabiki kafasına göre kimse vitamin kullanmasın ama konuştuğumuz arkadaşlarımız hiç kullanmamaktan bahsediyorlardı bende doktorlarına söyleyip test yaptırmalarını eksikliğe göre kullanmalarını söyledim bi arkadaşımız doktorum test de istemiyo diyince eczeneden alıp kullan diye tavsiyede bulundun çünkü ilerleyen zamanlarda her türlü vitamine ihtiyacımız olucak.Bencede herkes doktoruna danışmalı ama burda da çoğunluk vitamin kullanırken doktorun vermemesi arkadaşa zarar vermesin diye yorumda bulundum.
İlk aylar kare makyaj pamuğu ve ılık su ile de silebilirsiniz. İnşallah ıslak mendiller kurumaz çocuk doğana kadar
Bencede takviye gerekli canım yarın öbür gün bu bebekler kilo almaya başlıcak o zamanlar bizden daha çok beslencekler hiç vitamin kullanmamak diye de bişey olmamalı bence . Doğum da kan ihtiyacımız olucak emzirirken yine bebek bizden alıcak vitaminsiz olursak vah halimize kendimizi kaldıramayız.Ben zayıfım direncim de çok az. İki gebeliğimde takviye aldım sanki hiç gebe gibi değilim çok hareketli enerjiktim. 8 ayımda tek başıma evimi taşıdım gram zorlamadı. Ama bu gebeliğimde takviye vermiyor doktor. Sürekli halsizlik uyku hali baş ağrısı. Çocuklarımla oyun oynamak mecalim yok yattığım yerden kitap okumaya çalışıyorum. Yani bünye kesinlikle hamilelikte takviye istiyor. Kan tahlillerim normal çıkmış ama yok yani enerjim yok.
Yok kuzum ya süt kuzusuna ayrı oda olayı bizim kültürümüze uygun değil bence. Yabancılar çocukları bi an önce bağımsız olsun ayrı eve çıksın Vs diye Yenidoğanken ayırıyorlar ama ismi bilinen bi çok pedagog bunu önermiyor. Kaldı ki bizim de vicdanımızı sızlatacak her şey bebeğe de iyi gelmeyecektir.Annelik öyle zor Bi durum ki türlü türlü seçenek varben ilk anne yanı aldım chicco nexttome ama onu bağrımda uyuttum karnımın üstünde uyurdu. Sonra işe gidince benden ayrı kalıyor dedim yine kıyıp yatıramadım aldığım beşiğe 2 yaşında taşınıcaz bir aya kadar zaten sendromlu Bi de yeni ev görücek önce eve alışsın sonra odasına diyorum işyeri hemşiresiyle konuştum bu durumu Bi ara ben odasını dogdugu günden itibaren ayrı tuttum hep kalkıp emzirdim geri yattım odamda dedi. Hangisi dogru yöntem bilemedim birlikte yatan çocuklar daha özgüvenli oluyor diyor kimisi ayrı yatan güven problemi yaşıyor diyor... Biz sadece beşikte onun bebeklerini uyutuyoruz belki de almıyarak en güzelini yapıyorsun, yatacağa yatağa alışsın...
Aynı şekilde yaptık biz de. Sadece park yatak edindik ikisinde de. Büyük oğlum 3 yaşına gelince çilekten genç odası yatak ve dolap aldım sadece. İkinci oğlumun yatağını da aynısından alıp Yatakları birleştirdik :) abisiyle düşmeden geniş geniş yatıyorlar. Yaşları şuan 4 ve 6. Biraz zaman sonra düşmeyeceklerine inandığımızda yataklarını ayıracağım ama böyle çok kolay oldu hepimiz için. Gece hem benim aklım kalmıyor koca bir beşik gibi yatakları. Hem de onlar birbirlerine arkadaş oluyor :)Beşik olayında nacizane fikrimi paylaşayım. İlk hamileliğimde de cok araştırmıştım ben kraftın park yatagını almaya karar verdim . İyikide almışım 2 yasına kadar benim yatagımın yanındaydı , 2 yasında odasına tasıdım park yatagını . Kalktıgında da oynardı içinde. 3 ,5 yasında da çilekten çocuk (genç) odası aldım.. güzel bir oda yaptım herseyiyle .katşadık kutuda kaldırdık, Şimdide inşşalah bu bebeğimde kullanacam ilk 6 ay yukarı katmanı var orda , sonra indiriyorsunuz. Mobilya beşik falan heves ettim ama almadım. Cok daha pratik oldu bu.düşme çarpma korkusu olmadı. Yazlık yada anne eve vs gidip uzun kalıyorsanızda yanınzda götürülebilirr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?