2021 Şubat Anneleri

Ben de chicco nexttome magic aldım kızlar ilk aylarda bununla idare eder sonra beşiğe geçeriz diye düşündüm
Hayırlı olsun cnm bende ilk bunu düşünüyordum. Park yatak cidden çok basit duruyor onu annemin evine alırım diyordum . Ama herkes park yatak kullanışlı ve daha uzun kullanılıyor dese de 6 ay için de olsa sallanır,tekerlikli hatta büyüyebilen beşiklerden almaya karar verdim. Tabi hala gidip geliyorum ama

burcusami canım nasılsın merak ettim iyisindir inşallah
Ne iyi ne kötüyüm cnm bilmiyorum Rabbim verdi rabbim aldı ama canım cok yanıyor.. Tevekkül etmekten baska çarem yok dua ediyorum Rabbim sabır versin diye..

Biz de bu kafadayız kocaya yollucaz koynumuzdan diyoruz.. Gaz sancısı yüzünden bende karnımın üstünde uyutuodum, dün akşam da öyle uyumak istedi karnım büyüyünce bakalım nolacak
valla kızımı el bebek buyutuyorum kocaya da vermem:)) babamı şimdi anlıyorum valla beni hiç vermek istememişti:))
benim ıslak mendil kutum var . Şu koyup pamukları da koyuyorum o bana 1 aya yakın gidiyor sürekli daralmıyorum git islat sil . Kızımın altını pamukla siliyorum hala. Dışarı çıktığımda yeni doğan ıslak mendili kullanıyorum sadece

Ne iyi ne kötüyüm cnm bilmiyorum Rabbim verdi rabbim aldı ama canım cok yanıyor.. Tevekkül etmekten baska çarem yok dua ediyorum Rabbim sabır versin diye..
Rabbim en kisa zamanda saglikli bir gebelik nasip etsin ins, benzer bir olay bende yasadim ilk bebegimdi, hamile kalinca oyle hemen buyuyup doguyor sanirdim,oysa o mucizenin varligi ne zormus, Rabbim verdi o aldi bebegim aklima geldikce icim ciz eder, o kalp atisini duydugun an basliyormus annelik, gormesekde, kucagimiza almasak da..
Kasim annesi olcaktim ama yeniden nasip etti Rabbim, diliyorum en kisa zamanda sizede saglikli gebelik nasip etsin Allah..

Riskli oldugu icin icimde hep acaba vardı hep onu kaybetme korkusu vardı icimde ama 12 haftayı geçince korkum azalmıştı sanki.. Yeni yeni hareketlerini hissetmeye başlamıştım ultrasonda kipir kıpırdi kızım.. Bilmiyorum canim çok yanıyo..

Kizlar doktordam cikdim suan sizde solemisdimya siskinlik ve sanci agri vardi belimden cikan ne yatabiliyodum nede otura biliyodum doktor ekmek yeme dedi bobrekler hava dolmus ekmegi kesdi meyve fazla yeme dedi sadece muz yedigimi soledim gunde 2 tane yiye bilirsin en cok dedi ve bi ilac yazcakdi unuttu yazmayi akli nerdeyse doktorun

İlk zamanlarda bebeği ayrı odaya yatırmak hiç güvenli degil bebek dönene kadar aynı odada kalmalı bunun güvenle falan alakası yok tamamen güvenlikle alakalı bebek kusabilir nefessiz kalabilir Allah korusun. Oğlum 4 yaşında hala bizim odada çalıştığım için ayrı yatiramadim babasida bende oğlumda halimizden memnunuz. Odası var ama hep gece yarısı kalkar gelir hiç geri cevirmem bebek doguncada bu düzene devam edecegim. Böyle mutlu hissedeceğim çünkü oğlum bile sabahları uyanırken keyifle uyanır öper sarılır bir 10 dakikada olsa yatar keyfi yapariz. Her anne nasıl mutlu hissedecekse öyle yapmalı

Kan ilacı karın ağrısı ve ishal yaptı bende 2 gündür ince karın ağrısı var bıraktım dün içemiyorum yan etki yapan var mı başka
Bende dun basladim kullanmaya ayni karin agrisi ve surekli wc gidiyorum ya cikiyorum ya cikamiyorum ishal gibi degilim ama. Bi de midem bulanmaya basladi. Bugun korkarak icecem valla. Bikac gun deneyeyim dedim ondan mi degil mi diye. Ilk hamileligimde farkli bi ilac kullanmstim hic bi sıkıntım olmamisti

Canım girdin mi detaylıya inş iyi geçmiştir?

Kolik bebek ve reflu yatagi var diye biliyorum hatta magazada gordum hafif egimli. Sanirim ben sadece uyanikken yatakta tutarim biz uyanikken yani. Cunku hem ezilebilir hem alissin istemem. Park yatagi yatak odasina sigdirmayi dusunuyorum makyaj masasi ya da komidini cikararak. Ayriyetten kucucuk anne yani almak bana fuzuli geliyor en cok 6 ay kullaniliyormus zaten

Kizlar doktordan cikdikdan sonra kan verdim ve polinükleer nötrofiller sonucum 8 kusurlerde olmasi gerekirken 9 kusurlerde cikdi normalin ustunde sizce normalmi sizinkiler kac cikiyo internetten bakinca cok sey yazili kafam cok karsiti

Canım girdin mi detaylıya inş iyi geçmiştir?
girdim canım.herşey normalmiş.sadece kalpte parlaklık gördü.ekojenik fokus dedikleri.100 gebede 4 kişide falan görülürmüş.doğuma 2 ay kala kendiliğinden kayboluyormuş çoğu vakalar.tek başına bir hastalık göstergesi değilmiş çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…