Hayırlı olsun cnm bende ilk bunu düşünüyordum. Park yatak cidden çok basit duruyor onu annemin evine alırım diyordum . Ama herkes park yatak kullanışlı ve daha uzun kullanılıyor dese de 6 ay için de olsa sallanır,tekerlikli hatta büyüyebilen beşiklerden almaya karar verdim. Tabi hala gidip geliyorum amaBen de chicco nexttome magic aldım kızlar ilk aylarda bununla idare eder sonra beşiğe geçeriz diye düşündüm
Ne iyi ne kötüyüm cnm bilmiyorum Rabbim verdi rabbim aldı ama canım cok yanıyor.. Tevekkül etmekten baska çarem yok dua ediyorum Rabbim sabır versin diye..burcusami canım nasılsın merak ettim iyisindir inşallah
Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı hamilelikler nasip etsin inşallah dua et inşallah iyi olur her şeyNe iyi ne kötüyüm cnm bilmiyorum Rabbim verdi rabbim aldı ama canım cok yanıyor.. Tevekkül etmekten baska çarem yok dua ediyorum Rabbim sabır versin diye..
Alfalino kullanıyordum ben. Yumuşak kapsül şeklinde, Zeynep Kamil'deki doktor önermişti.Hangisini kullanıyorsun? Sadece omega 3 içeren bir balık yağı arıyorum.
valla kızımı el bebek buyutuyorum kocaya da vermem:)) babamı şimdi anlıyorum valla beni hiç vermek istememişti:))Biz de bu kafadayızkocaya yollucaz koynumuzdan diyoruz.. Gaz sancısı yüzünden bende karnımın üstünde uyutuodum, dün akşam da öyle uyumak istedi karnım büyüyünce bakalım nolacak
benim ıslak mendil kutum var . Şu koyup pamukları da koyuyorum o bana 1 aya yakın gidiyor sürekli daralmıyorum git islat sil . Kızımın altını pamukla siliyorum hala. Dışarı çıktığımda yeni doğan ıslak mendili kullanıyorum sadeceİlk aylar kare makyaj pamuğu ve ılık su ile de silebilirsinizEn doğal içerik iddiası olsa bile halen ıslak mendilleri evde suyla yıkayıp kullanıyorum çocuklara. Her şeyin saf doğalını kullanmak çok zor ama elimden gelenler işte :)
Bi süre toparlanmam lazım sanırım başka hamielik icin.. Ama korkuyorum şimdiden ya yine başıma gelirse diye..Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı hamilelikler nasip etsin inşallah dua et inşallah iyi olur her şey
Rabbim en kisa zamanda saglikli bir gebelik nasip etsin ins, benzer bir olay bende yasadim ilk bebegimdi, hamile kalinca oyle hemen buyuyup doguyor sanirdim,oysa o mucizenin varligi ne zormus, Rabbim verdi o aldi bebegim aklima geldikce icim ciz eder, o kalp atisini duydugun an basliyormus annelik, gormesekde, kucagimiza almasak da..Ne iyi ne kötüyüm cnm bilmiyorum Rabbim verdi rabbim aldı ama canım cok yanıyor.. Tevekkül etmekten baska çarem yok dua ediyorum Rabbim sabır versin diye..
Riskli oldugu icin icimde hep acaba vardı hep onu kaybetme korkusu vardı icimde ama 12 haftayı geçince korkum azalmıştı sanki.. Yeni yeni hareketlerini hissetmeye başlamıştım ultrasonda kipir kıpırdi kızım.. Bilmiyorum canim çok yanıyo..Rabbim en kisa zamanda saglikli bir gebelik nasip etsin ins, benzer bir olay bende yasadim ilk bebegimdi, hamile kalinca oyle hemen buyuyup doguyor sanirdim,oysa o mucizenin varligi ne zormus, Rabbim verdi o aldi bebegim aklima geldikce icim ciz eder, o kalp atisini duydugun an basliyormus annelik, gormesekde, kucagimiza almasak da..
Kasim annesi olcaktim ama yeniden nasip etti Rabbim, diliyorum en kisa zamanda sizede saglikli gebelik nasip etsin Allah..
İçeriği güzelmiş. Ben marincap aldım eşim ondan içiyor zaten ben de onunla içeyim dedim Dr a gidince sorucam devam edeyim mi diye.Alfalino kullanıyordum ben. Yumuşak kapsül şeklinde, Zeynep Kamil'deki doktor önermişti.
İlk zamanlarda bebeği ayrı odaya yatırmak hiç güvenli degil bebek dönene kadar aynı odada kalmalı bunun güvenle falan alakası yok tamamen güvenlikle alakalı bebek kusabilir nefessiz kalabilir Allah korusun. Oğlum 4 yaşında hala bizim odada çalıştığım için ayrı yatiramadim babasida bende oğlumda halimizden memnunuz. Odası var ama hep gece yarısı kalkar gelir hiç geri cevirmem bebek doguncada bu düzene devam edecegim. Böyle mutlu hissedeceğim çünkü oğlum bile sabahları uyanırken keyifle uyanır öper sarılır bir 10 dakikada olsa yatar keyfi yapariz. Her anne nasıl mutlu hissedecekse öyle yapmalıYok kuzum ya süt kuzusuna ayrı oda olayı bizim kültürümüze uygun değil bence. Yabancılar çocukları bi an önce bağımsız olsun ayrı eve çıksın Vs diye Yenidoğanken ayırıyorlar ama ismi bilinen bi çok pedagog bunu önermiyor. Kaldı ki bizim de vicdanımızı sızlatacak her şey bebeğe de iyi gelmeyecektir.
Bende dun basladim kullanmaya ayni karin agrisi ve surekli wc gidiyorum ya cikiyorum ya cikamiyorum ishal gibi degilim ama. Bi de midem bulanmaya basladi. Bugun korkarak icecem valla. Bikac gun deneyeyim dedim ondan mi degil mi diye. Ilk hamileligimde farkli bi ilac kullanmstim hic bi sıkıntım olmamistiKan ilacı karın ağrısı ve ishal yaptı bende 2 gündür ince karın ağrısı var bıraktım dün içemiyorum yan etki yapan var mı başka
Canım girdin mi detaylıya inş iyi geçmiştir?merhabalar.yarın detaylı ultrasona gireceğim.inşallah herşey yolunda gider.çok heyecanlıyımşaka maka 20.haftayı bitirdim.zaman çok hızlı geçiyor.bende e bebekten dün birkaç şey aldım.rabbim doğumu sağlıkla yapmak nasip ederde kullanırız inşallah.ben iki çocuğumdada küvet kullandım ama çok yer kaplıyor.o yüzden şundan aldım .belkialmak isteyen olur diye paylaşıyorum
Babyjem Soft Bebek Banyo Küvet Desteği Mint
Babyjem Soft Bebek Banyo Küvet Desteği Mint uygun fiyatla ebebek.com da.www.e-bebek.com
Hangi siteden bu acaba bende bi bakimkizlar çok beğendim düşünebilirizEki Görüntüle 2693161
Kolik bebek ve reflu yatagi var diye biliyorum hatta magazada gordum hafif egimli. Sanirim ben sadece uyanikken yatakta tutarim biz uyanikken yani. Cunku hem ezilebilir hem alissin istemem. Park yatagi yatak odasina sigdirmayi dusunuyorum makyaj masasi ya da komidini cikararak. Ayriyetten kucucuk anne yani almak bana fuzuli geliyor en cok 6 ay kullaniliyormus zatenBen de kızıma park yatak aldım ama o kadar gazlı bir bebekti ki ilk 3 ay koynumda uykuya dalabiliyordu beşiğe koyduğumuz da çıldırıyordu. Şimdi de bizle yatıyor:)) şimdi 2 . Bebis de bizle yatıcak cümbür cemaat . Eşim zaten göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor bu halleri daha sonra istesek de yatmazlar bizimle boşver diyor:))
girdim canım.herşey normalmiş.sadece kalpte parlaklık gördü.ekojenik fokus dedikleri.100 gebede 4 kişide falan görülürmüş.doğuma 2 ay kala kendiliğinden kayboluyormuş çoğu vakalar.tek başına bir hastalık göstergesi değilmiş çok şükürCanım girdin mi detaylıya inş iyi geçmiştir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?