Sen ne zaman öğrendin canım kaç çıkmıştı ilk değerinBenimde 1 mayıstı sat. Aynıyız senle bigün var aramızla inşallah kat kat artar keseyide kalp atısınıda duyarsın
Ben gecen cımartesi idrarda öğredim ayın 3 ünde kanda 1848 cıktı cuma keseyi gördümSen ne zaman öğrendin canım kaç çıkmıştı ilk değerin
Hmmm satlarımız aynı ama benim ki geç döllenme kesin. 72 değerine göre daha 2 haftalık gibiBen gecen cımartesi idrarda öğredim ayın 3 ünde kanda 1848 cıktı cuma keseyi gördüm
Hemde ne mucıze bılsenızzz. Kıbrısa yumurta donasyonuna gıdıcektık yumurta yoktu resmen. Allah büyük işte doktorda sasırdı umarım devam ederGerçekten sizin cocuklar mucize olmuşhep derlerdi tam tüp bebek için gidicektim hamile olduğumu öğrendim diye yakinen şahit olmak çok güzel hayırlı gelsin kuzucuklar
haftalıgına takılma kanda 2 kat artış önemliHmmm satlarımız aynı ama benim ki geç döllenme kesin. 72 değerine göre daha 2 haftalık gibi
Vajınal alıyorum leke olarak gerı dönüyorProgestan kullanan arkadaşlar progestani ağızdan mi aliyirsunuz vajinal mi vajinal aldığınızda leke falan geliyor mu
Tamam bakalım pazartesiye kadar beklicemhaftalıgına takılma kanda 2 kat artış önemli
Aynen canım inşalllah güzel sonuçlanırTamam bakalım pazartesiye kadar beklicem
Dr bana dedi ki kanaman çok olursa 3 günde bir proluton vurulacaksin çok yoksa haftada bir o doktorlar öyle ya Allah düşürmesin muhtacta etmesinevet prolutonmus bendekide bugun bitane
vurdular hafta ya at night gun. yine vuracaklarmis. nasi icimi rahatlattin var ya. Dr bozuntusu hafta ya gel bile demedi sanirsin devlete gittim oyle uyuz oldum kadina
İns cnm ignelerini ilaçlarını kullan ins güzel gelişirHemde ne mucıze bılsenızzz. Kıbrısa yumurta donasyonuna gıdıcektık yumurta yoktu resmen. Allah büyük işte doktorda sasırdı umarım devam eder
Bnda Dr vajinal al dedi aldım iki gün baktım daha da çoğalıyor ağızdan aldım bnde şükür geçti benimki normal akıntıya döndü biraz yan etkisi oluyor ama napim idare ediyorum sağlıklı olsunlardaVajınal alıyorum leke olarak gerı dönüyor
Ben de öyleyim ya yarın gideceğim kese için inşallah görürm ve geride değildirCanım 5 inde gittim keseyi gördük. Dün bi vesvese gelince tekrar gittim başka bi doktora kesede cok değişiklik yok dedi 4 günde biraz büyümesi gerekiyodu bende ona takıldım. Neyse bugün ilk gittiğim doktora gittim rapor için ona anlattım durumu gösterdim ultrasonu gayet iyi 5 haftalık kese işte dedi ya i problem yok ama ben evhamlıyım
dogdu dimi senin bebek.Dr bana dedi ki kanaman çok olursa 3 günde bir proluton vurulacaksin çok yoksa haftada bir o doktorlar öyle ya Allah düşürmesin muhtacta etmesin
Yok canım malesef benim 6 yaşında bı kızım var şükür..2. gebeligimde HCG yukselmedi,3. De mol gebelikti ondan kürtaj olmak zorunda kaldım ama kendileri düşmedi ilaçların sayesindedogdu dimi senin bebek.
geri ileri su haftada önemli değilmiş sanırım kese varsa 2 hafta sonra gel diyolar bebeği ve kalp atısını görebilmek için ondan sonra zaten bakarlar kaç haftalık ne durumda diyeBen de öyleyim ya yarın gideceğim kese için inşallah görürm ve geride değildir
uff halimize sukur vallaYok canım malesef benim 6 yaşında bı kızım var şükür..2. gebeligimde HCG yukselmedi,3. De mol gebelikti ondan kürtaj olmak zorunda kaldım ama kendileri düşmedi ilaçların sayesinde
Ay insallahGüzel artıyor canım maşallahhesaplarıma göre alttan muayane ile salı günü görebilirsiniz keseyi 2000e yükselmis olacak değeriniz
9 ayını yatmak zorunda kalarak hamileliğini tamamlayanlar oldu önceki topik arkadaşlarımda. Kendi çevremde ben de dahil kanama yaşayıp atlatan çok. Nolur içini ferah tutdune kadr oyle diyodum karnimi seviyidum falan bugun kan faln yoksadece yatoyrum bakalimbi taraftan。icimden beni zorlayacak
ama
benimle
. kalacak hissi varheralde burda
yazilanlar rahatlatti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?