2021 Şubat Anneleri

Galiba ben de aranıza katıldım bugün test yaptırdım sonuç 293.61
Dün evde test yapmıştım pozitif çıkmıştı
Tek korkum var bebeğim beş buçuk aylık daha Allah yardım eder inşallah

Gerçekten sizin cocuklar mucize olmuşhep derlerdi tam tüp bebek için gidicektim hamile olduğumu öğrendim diye yakinen şahit olmak çok güzelhayırlı gelsin kuzucuklar
Hemde ne mucıze bılsenızzz. Kıbrısa yumurta donasyonuna gıdıcektık yumurta yoktu resmen. Allah büyük işte doktorda sasırdı umarım devam eder

evet prolutonmus bendekide bugun bitane
vurdular hafta ya at night gun. yine vuracaklarmis. nasi icimi rahatlattin var ya. Dr bozuntusu hafta ya gel bile demedi sanirsin devlete gittim oyle uyuz oldum kadina
Dr bana dedi ki kanaman çok olursa 3 günde bir proluton vurulacaksin çok yoksa haftada bir o doktorlar öyle ya Allah düşürmesin muhtacta etmesin

Vajınal alıyorum leke olarak gerı dönüyor
Bnda Dr vajinal al dedi aldım iki gün baktım daha da çoğalıyor ağızdan aldım bnde şükür geçti benimki normal akıntıya döndü biraz yan etkisi oluyor ama napim idare ediyorum sağlıklı olsunlarda

Ben de öyleyim ya yarın gideceğim kese için inşallah görürm ve geride değildir

Ben de öyleyim ya yarın gideceğim kese için inşallah görürm ve geride değildir
geri ileri su haftada önemli değilmiş sanırım kese varsa 2 hafta sonra gel diyolar bebeği ve kalp atısını görebilmek için ondan sonra zaten bakarlar kaç haftalık ne durumda diye

Güzel artıyor canım maşallah hesaplarıma göre alttan muayane ile salı günü görebilirsiniz keseyi 2000e yükselmis olacak değeriniz
Ay insallah ya iki gun once gittiğimde doktor gebelik olduğu icin alttan bakmak istemiyorum dedi. Ben de gebeliğin erken asamalarinda alttan bakiliyor diye biliyordum. Galiba baska bir doktor baksam daha iyi olacak ileriki takipler icin de..

dune kadr oyle diyodum karnimi seviyidum falan bugun kan faln yoksadece yatoyrum bakalimbi taraftan。icimden beni zorlayacak
ama
benimle
. kalacak hissi var heralde burda
yazilanlar rahatlatti
9 ayını yatmak zorunda kalarak hamileliğini tamamlayanlar oldu önceki topik arkadaşlarımda. Kendi çevremde ben de dahil kanama yaşayıp atlatan çok. Nolur içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…