Önceden keseye baktırmısmıydınız6+3 adet günüme ultrason aynı çıktı
InsallahGörürsünüz inşallah artış iyise kesede görünür
Kaçıncı haftadasınki 6 dan sonra görünür diyolar ondan kese göründükten 2 hafta sonra çagırıyolarBugün doktora gittim kese var bebeği göremedik çok üzüldüm ya ters giden bisey varsa diye. Doktor geç döllenme olmuş olabilir dedi ama ben ihtimal veremiyorum bizim pek birlikteligimiz olmadı bu ay olan yumurtlama haftasında oldu
Benimde sat 9 mayisti cnm senle aynı HCG kaç çıktıYok dun adet gunumdu pazartesi ve bugun beta hcg baktirdim guzel artis olmus,
Haftaya doktora gidicem insallahkeseyi gorur muyuz bilmiyorum
Doktor 6+2 dedi ama telefondaki app 5+6 diyor. Doktorun yanındaki asistan hesapladı yanlış hesap yaptı sanırımKaçıncı haftadasınki 6 dan sonra görünür diyolar ondan kese göründükten 2 hafta sonra çagırıyolar
Benim sat 12 mayis canimBenimde sat 9 mayisti cnm senle aynı HCG kaç çıktı
Adete göre hesaplanıyo benim 1 mayıstı seninde 2 mayıssa ben keseyi cuma gördüm dünde başka doktora gittiğide yine kese vardı adete göre dün 5+3 teyimDoktor 6+2 dedi ama telefondaki app 5+6 diyor. Doktorun yanındaki asistan hesapladı yanlış hesap yaptı sanırım
İnşallah canım kalbini Duydunua darısı bizim gibi bekleyenlere inşallahh sen keseyi ne zaman görmüştünArkadaşlar az once muayene oldum cok şükür kalp atımını duyduk henuz 6 haftalık doktor kanaman cok az lekelenme seklınde ama yınede dınlen dedı. Allah büyük kalbımızı ferah tutmaktan başka yapcak bıse yok. Kalbım agzıma geldı resmen beklerken sıramı ınsallah guzel olur hersey hepınız ıcınde
Kese var bende de ama bebek görünmediAdete göre hesaplanıyo benim 1 mayıstı seninde 2 mayıssa ben keseyi cuma gördüm dünde başka doktora gittiğide yine kese vardı adete göre dün 5+3 teyim
Dün adet gunumdu demişsin ya ondan dedim cnm bnmde 56,162,268,1358 en son 8 Mayıs'taBenim sat 12 mayis canim
İlki 166 cikti
Ikincisi 383 cikti,
Seninki kac cikti
Tamamda benimde kese vardı daha cok erken dediler bebek için 6 dan sonra görürüz dedi beni 2 hafta sonra çagırdıKese var bende de ama bebek görünmedi
Bana haftaya gel dedi acaba bende 2 hafta mi beklesem. Çok uğraştı görmek için sıkış gel dedi gittim şu içtim ettim ama pek sıkışamadım baktı tekrar yine göremedi. Geç döllenme olabilir dedi haftaya gel tekrar dediTamamda benimde kese vardı daha cok erken dediler bebek için 6 dan sonra görürüz dedi beni 2 hafta sonra çagırdı
Cok guzel artmis canim, saglikla al kucagina insallahDün adet gunumdu demişsin ya ondan dedim cnm bnmde 56,162,268,1358 en son 8 Mayıs'ta
Ben 19 unda gidicem sende ne kadar gec gitsen iyidir heraldeBana haftaya gel dedi acaba bende 2 hafta mi beklesem. Çok uğraştı görmek için sıkış gel dedi gittim şu içtim ettim ama pek sıkışamadım baktı tekrar yine göremedi. Geç döllenme olabilir dedi haftaya gel tekrar dedi
Çok kafaya taktım ya kızımda 6+2 de görmüştü doktor keseyi de bebeği de hatta kalbi de yeni atmaya başladı demişti. Bi de çok küçük zor görülüyor dedi sanırım doğru 5 hafta sonundayım daha erken gittim doktoraBen 19 unda gidicem sende ne kadar gec gitsen iyidir heralde
Betan kaçtı ben gittiğimde 3600 falandı karından gördü ayın 5 indeÇok kafaya taktım ya kızımda 6+2 de görmüştü doktor keseyi de bebeği de hatta kalbi de yeni atmaya başladı demişti. Bi de çok küçük zor görülüyor dedi sanırım doğru 5 hafta sonundayım daha erken gittim doktora
Kan ilkkez bugün verdim bilmiyorum ki daha kaçBetan kaçtı ben gittiğimde 3600 falandı karından gördü ayın 5 inde
Öğleden sonra gittim yani sonuçtan haberimiz yok haftaya gel sonuçlarda çıkmış olur dediBetan kaçtı ben gittiğimde 3600 falandı karından gördü ayın 5 inde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?