2021 Şubat Anneleri

canım okudum çok üzüldm öncelkle ve şunu söylymki asla hakkını onlara bırakma ihtar çek git raporunu al kalan 3 haftada sandalyede de oturrtsalar dayan sonrası ayndlk ferahlık emn ol

Anladım hocam bana da 24+0 dedi Dr.
Sizin idareci de zor durumda kalmış anlaşılan yoksa vermezdi canlı ders.

Kızlar ben SAT e göre 23+5 im ama gebeliğin basından beri 1 hafta kadar önde gidiyor. Bugun dr a gidecegim kontrole bana idari izin için rapor verir mi acaba , ultrasonda öndeyse 24ü geçmiştir . Acaba o mu gecerli son adet tarihimi?

Benimde öyle ya bende napsam diye düşünüyorum öğrendiğinde banada söyler misin

Bende alet aldim. Olceyim o zaman yuksek cikinca yapilmasi gereken seyler var mi? Pandemiden diyetisyene gitmedim de ben o sebeple benle ayni durumda olanlardan bilgi talep ediyorum
yüksek çıkınca yürüyüş ve diyetini ona göre düzenlemelisin.

klbkbr canım seni şu an çıkartamazlar kısa çalışma süresi yılsonuna uzadı zaten çıkartmalarda yasak neyse anlaşalım demiş ama sakın kendi sebeplerimle deme istifa gibi anlaşılır ibranameni de imzalama haklarını almış sayarlar seni şimdi izne çıkarsınlar ücretsiz yani o süre boyunca istifa etmediğin için ücretsiz izin parası alabilirsin ama sakın kendi sebebinle çıkışı imzalama.sonrasında da kendileri çıkarsınlar ki hem tazminatın yanmasın hem de işsizlik alabilesin.

idrarla akıntıyı ayırırsınız ya hissedersiniz nereden geldiğini turnusol kağıdı var eczanelerde deneyin aklınızda kalmasın.

Dr verir raporu ben o şekilde aldım. Sata göre 2 gün vardı ama ultrasonda 3 gün falan öndeydi. Dr çok ayrıntıya bakmıyor 24 haftalık idari izin için belge istiyorum dedim verdi hemen

Dr verir raporu ben o şekilde aldım. Sata göre 2 gün vardı ama ultrasonda 3 gün falan öndeydi. Dr çok ayrıntıya bakmıyor 24 haftalık idari izin için belge istiyorum dedim verdi hemen
Ya banada bu şekilde verildi rapor aklıma takılan 32 de aldığımız raporda çelişki olmaz inşallah

Ya banada bu şekilde verildi rapor aklıma takılan 32 de aldığımız raporda çelişki olmaz inşallah
Doktorlar birkaç günü önemsemiyorlar 32. Haftada aşağı yukarı birkaç gün oynayabilir. Şimdiden dert etmeyin hiç mesela Benim il doğumum 1 hafta erken oldu ne zaman olacağı da belli değil ki

Karnınızda gerilme ve sertlik var mı ilk hamileliğimde bu kadar değildi
Benim bi kaç aydır var ama çok gazım şişkinliğim oluyo neredeyse 7/24. Gaz olmasa bile sadece göbekten göğüsten kilo aldım diğer yerlerim aynı gerilmesi sert olması normal bence

Benimde sorum var hanımlar. Göğüs ucu kremi kullancak mısınız ,ne kadar kala başlamalıyım ,öneriniz var mı ? Birde
Göğüs ucu için ayva çekirdeği jeli duydum hiç kullananınız var mı

Benimde sorum var hanımlar. Göğüs ucu kremi kullancak mısınız ,ne kadar kala başlamalıyım ,öneriniz var mı ? Birde
Canım erken kullanılınca erken doğum riski oluyormuş göğüs ucunu uyardigimiz için o yüzden son iki ay kala falan basliycam bn lansinoh veya lanolin bitkisel kızımda lanolin kullanmıştım memnun kaldim

Canım erken kullanılınca erken doğum riski oluyormuş göğüs ucunu uyardigimiz için o yüzden son iki ay kala falan basliycam bn lansinoh veya lanolin bitkisel kızımda lanolin kullanmıştım memnun kaldim
Benim şimdiden ucları ayrıldı bölük bölük oldu 4-5 et beni yanyana duruyo gibi araları açıldı emzirirken kötüleşir iyice diye düşündüm dediğiniz gibi 2 ay kala başlıyım bende o zaman. Bu iki kremi emzirirken silmemiz gerekiyo mu

Sakın şu an başlama son haftalarda... Ben doğal zeytinyağı kullanmıştım çok işe yaramıştı

canım okudum çok üzüldm öncelkle ve şunu söylymki asla hakkını onlara bırakma ihtar çek git raporunu al kalan 3 haftada sandalyede de oturrtsalar dayan sonrası ayndlk ferahlık emn ol
İnşallah canım benim yaa Oturtsalar dayanırım. Zaten 6 aydır deli gibi saçma sapan işler yaptırdılar,hakaret ettiler, delirttiler , insanlarla aramı bozmaya çalıştılar vb. Çok dayandım o yüzden sadece tazminatımı alıp ayrılamam haklarımdan vazgeçemem.
Aynen erteleme bekkiyordum şükür ki geldi. Heyet için her yerden aynı olumsuz dönüşü alıyorum "pandemi var herkes heyete gidiyor,artık çok zorlaştırdılar" yıllık iznmi de kullandrtmıyorlar.işe gitsem durdurmazlar. Sıkışıp kalmıştım. sat Günümü 3-5 gün bile öne çeksem kâr diyorum.cuma doktorumla konuşacağım bakalım.
Ne istifa ediyorum yazarım ne de ücretsize giderm. Bizim işyeri sokağa çıkma yasağı haklarında bile çalıştığı için pandemi den dolayı ücretsiz izne yollayamıyorum normal ücretsiz izne yollamayı teklif ediyorlar o yüzden. Onda da hiçbir ücret alamıyorsun. pandemi ücretsiz izninine göre iyi yanı benden onay almadan gönderemiyorlar.
Hem doğum iznmi kullanmak ki o sürede sgk dan para almak istiyorım. Hem çıkarmak istiyorlar tazminatlarımı ve işsizliğimi almak istiyorım. Evde bebeğimi büyütürken işsizlk baya az olsa bile işimi görür.

Kızlar yazdığınız için çook teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…