- 22 Kasım 2016
- 1.056
- 808
- 73
Magnezyum ara ara kullanıyorum midemi rahatsız ediyor hergün içemiyorumKasilman oluyor galiba canım magnezyum kullanıyor musun ?
Ya eğer ileride sıkıntı olmayacaksa en güzeli psikiyatriden heyet raporu al. Ben devlet memuruyum ona rağmen 45 gün psikiyatriden almıştım. Zaten psikolojini etkilemişler baya.İnşallah canım benim yaaOturtsalar dayanırım. Zaten 6 aydır deli gibi saçma sapan işler yaptırdılar,hakaret ettiler, delirttiler , insanlarla aramı bozmaya çalıştılar vb. Çok dayandım o yüzden sadece tazminatımı alıp ayrılamam haklarımdan vazgeçemem.
Aynen erteleme bekkiyordum şükür ki geldi. Heyet için her yerden aynı olumsuz dönüşü alıyorum "pandemi var herkes heyete gidiyor,artık çok zorlaştırdılar" yıllık iznmi de kullandrtmıyorlar.işe gitsem durdurmazlar. Sıkışıp kalmıştım.sat Günümü 3-5 gün bile öne çeksem kâr diyorum.cuma doktorumla konuşacağım bakalım.
Ne istifa ediyorum yazarım ne de ücretsize giderm. Bizim işyeri sokağa çıkma yasağı haklarında bile çalıştığı için pandemi den dolayı ücretsiz izne yollayamıyorum normal ücretsiz izne yollamayı teklif ediyorlar o yüzden. Onda da hiçbir ücret alamıyorsun. pandemi ücretsiz izninine göre iyi yanı benden onay almadan gönderemiyorlar.
Hem doğum iznmi kullanmak ki o sürede sgk dan para almak istiyorım. Hem çıkarmak istiyorlar tazminatlarımı ve işsizliğimi almak istiyorım. Evde bebeğimi büyütürken işsizlk baya az olsa bile işimi görür.
Kızlar yazdığınız için çook teşekkür ederim
Benim de öyle. Dr söyledim normal dedi. İlk hamileliğimde kasılmalarım son haftalarda olurdu bunda başladı karnım çok gergin sert. Dr muayene de sıkıntı görmedi.Magnezyum ara ara kullanıyorum midemi rahatsız ediyor hergün içemiyorum
Benim 10 gün oynadı ya, benimkide 40+ 5 di doğrduğundaDoktorlar birkaç günü önemsemiyorlar 32. Haftada aşağı yukarı birkaç gün oynayabilir. Şimdiden dert etmeyin hiçmesela Benim il doğumum 1 hafta erken oldu ne zaman olacağı da belli değil ki
Yerini sevmiş demek ki kuzuBenim 10 gün oynadı ya, benimkide 40+ 5 di doğrduğunda
Ben 7 kilo aldim. Bir haftadır dikkat edemedim 1.5 kiloyu hemen aliverdim. Dikkat etseydim 5 civarı olucaktiKorkarak soruyorum kaç kilo aldınız kızlar
Ben 27. Haftaya başlıyorum 6-7 kilo almışım
Ben de öyleyim cnm tatlı istemeye başladı geç saate de yemek yiyince sonuç bu. Biraz dikkat etmeliyiz sanıyorum.Ben 7 kilo aldim. Bir haftadır dikkat edemedim 1.5 kiloyu hemen aliverdim. Dikkat etseydim 5 civarı olucakti
Evet kesinlikle tatlıya hayır diyemiyorum malesefBen de öyleyim cnm tatlı istemeye başladı geç saate de yemek yiyince sonuç bu. Biraz dikkat etmeliyiz sanıyorum.
Baya baya sevmiştiYerini sevmiş demek ki kuzuonun da çaresi vardı sanki. Dr fazla beklediği günü raporluyordu falan
Nasıl bir sıkıntı olabilir ki?Ya eğer ileride sıkıntı olmayacaksa en güzeli psikiyatriden heyet raporu al. Ben devlet memuruyum ona rağmen 45 gün psikiyatriden almıştım. Zaten psikolojini etkilemişler baya.
Bende 7.5 kg aldım. Her aya 1 kg diyorlardı onu geçtim korkuyorum ne kadar alacağım diyeKorkarak soruyorum kaç kilo aldınız kızlar
Ben 27. Haftaya başlıyorum 6-7 kilo almışım
Ay hamileyken bile rahat yiyemiyoruz keşke biraz kilo verseydim de işte oldu artıkEvet kesinlikle tatlıya hayır diyemiyorum malesef
Ben 7 yıl önce almıştımNasıl bir sıkıntı olabilir ki?
Bir de almak kolay oluyor mu?
Siz ne zaman aldınız ?
pandemide heyet almk çok zorlaştı diyorlar. Torpil buldum ama ona rağmen alamıyorum3 hafta açığım var ya.
Hoş bende pandemiyi bahane eder,kocamla sorunlarımı abartırım. Heyet alabileceksem her yol mübah
Ben ilk gebeliğimde 10 kilo aldım zaten tospik hamile kaldım keşke 10 u geçmesem yineBende 7.5 kg aldım. Her aya 1 kg diyorlardı onu geçtim korkuyorum ne kadar alacağım diye10-15 kg normal diyorlar.15 e şükredeceğim galiba bu gidişler
Ben özeldetim bu saatten sonra kamu gibi bir durumum yok. Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için son çare psikiyatriyi deneyimAy hamileyken bile rahat yiyemiyoruz keşke biraz kilo verseydim de işte oldu artık
Ben 7 yıl önce almıştımama oraya gidip sıkıntılarını falan anlatırsan yaşadığın psikolojiyi anlatırsan psikiyatırlar anlayışlı oluyorlar. Seni tekrar heyete soksalar bile bir sorun yaşamazsın. Yalnız kayıtlara giriyor bu raporlar. Kamu da sıkıntı olur falan diyorlar ama ben hiç sıkıntı yaşamadım. Bir arkadaşımda 2 ay aldı böyle o da nüfus memuruydu bir sorun yaşamadı.
Ben ilk gebeliğimde 10 kilo aldım zaten tospik hamile kaldım keşke 10 u geçmesem yine
Yok canım silmeye gerek yok bunları bitkisellerBenim şimdiden ucları ayrıldı bölük bölük oldu 4-5 et beni yanyana duruyo gibi araları açıldı emzirirken kötüleşir iyice diye düşündüm dediğiniz gibi 2 ay kala başlıyım bende o zaman. Bu iki kremi emzirirken silmemiz gerekiyo mu
Sağol canım önerilerin içinYok canım silmeye gerek yok bunları bitkiseller
Allah razı olsun, inşallah bu gecenin hürmetine Rabbim tüm hamilelere sağlıkla yavrularını kucağına almayı nasip ederkızlar hepinze hayırlı kandiller dilerm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?