2021 Şubat Anneleri

Ya eğer ileride sıkıntı olmayacaksa en güzeli psikiyatriden heyet raporu al. Ben devlet memuruyum ona rağmen 45 gün psikiyatriden almıştım. Zaten psikolojini etkilemişler baya.

Korkarak soruyorum kaç kilo aldınız kızlar
Ben 27. Haftaya başlıyorum 6-7 kilo almışım

Ya eğer ileride sıkıntı olmayacaksa en güzeli psikiyatriden heyet raporu al. Ben devlet memuruyum ona rağmen 45 gün psikiyatriden almıştım. Zaten psikolojini etkilemişler baya.
Nasıl bir sıkıntı olabilir ki?
Bir de almak kolay oluyor mu?
Siz ne zaman aldınız ?
pandemide heyet almk çok zorlaştı diyorlar. Torpil buldum ama ona rağmen alamıyorum 3 hafta açığım var ya.
Hoş bende pandemiyi bahane eder,kocamla sorunlarımı abartırım. Heyet alabileceksem her yol mübah

Evet kesinlikle tatlıya hayır diyemiyorum malesef
Ay hamileyken bile rahat yiyemiyoruz keşke biraz kilo verseydim de işte oldu artık
Ben 7 yıl önce almıştım ama oraya gidip sıkıntılarını falan anlatırsan yaşadığın psikolojiyi anlatırsan psikiyatırlar anlayışlı oluyorlar. Seni tekrar heyete soksalar bile bir sorun yaşamazsın. Yalnız kayıtlara giriyor bu raporlar. Kamu da sıkıntı olur falan diyorlar ama ben hiç sıkıntı yaşamadım. Bir arkadaşımda 2 ay aldı böyle o da nüfus memuruydu bir sorun yaşamadı.
Bende 7.5 kg aldım. Her aya 1 kg diyorlardı onu geçtim korkuyorum ne kadar alacağım diye 10-15 kg normal diyorlar.15 e şükredeceğim galiba bu gidişler
Ben ilk gebeliğimde 10 kilo aldım zaten tospik hamile kaldım keşke 10 u geçmesem yine

Ben özeldetim bu saatten sonra kamu gibi bir durumum yok. Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için son çare psikiyatriyi deneyim her kapıyı çalacağım mecbur.
10kg süpermiş. Ama benm öylr bir ihtimalim kalmadı bence. Hayır güya zayıfım ve hamilelik öncesi iştahlı biriyken hamilelik boyunca iştahım kapalı olduğu halde 7.5 kg aldım.

Yok canım silmeye gerek yok bunları bitkiseller

kızlar selam. gebelik döneminde diş tedavisi yaptıran var mı? dişim ufak sinyaller vermeye başladı. 22+3 deyim. kritik süreç var mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…