2021 Şubat Anneleri

Maşallah kilosu iyi senin kızın bizimki 890 gram 25+5 iz bizim kız da babasına benziyormus
Daha kucuk ama sizinki ben 27 haftama girdim ozamana kadar toparlar sizinkide babasini evet cok seviyorum ama tek dedigim sey insallah burnu benzemez laz burnu oldugunu belli etcek o bile benzemis

Farkliligi renkliolarak goruyosunuz bebesinizi herseyi siyah beyaz deilde bizim gibi renkli halde gordum kuzum kurban olsunlar ona

Eklentiler

• 20201105_131755.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 82
Daha kucuk ama sizinki ben 27 haftama girdim ozamana kadar toparlar sizinkide babasini evet cok seviyorum ama tek dedigim sey insallah burnu benzemez laz burnu oldugunu belli etcek o bile benzemis
Artık çok geç yapacak bişey yok hayırlısı olsun hakkımızda

Artık çok geç yapacak bişey yok hayırlısı olsun hakkımızda
Aynen oyle sizin bebis assaya gelmeye basladimi benimki hala yatay seklindeymis doktor bugun hala oyle dedi azda olsa ilerleme yokmus ve kizarakda soyledi yuruyus yapin hic yapmamissiniz ve rahimde hic bir sekilde deyisiklik yok

Anladım cnm bn hiç kullanmadım da yine Molfix ten vazgeçmem sanırım kokulu şeyler falan çok sıkıntı kullanan bı kaç arkadaş öyle demiş demek ki değişiyor çocuktan çocuğa gore
Sleepy de kokusuz canım ben natural serisini kullanıyorum içinde kimyasal hiç bişey yok .

Cnm senden sonradan 75 Gr lik yukleme istedi mi tekrar benim de ilk 98 yüklemeden sonra 167 çıktı

Aynen oyle sizin bebis assaya gelmeye basladimi benimki hala yatay seklindeymis doktor bugun hala oyle dedi azda olsa ilerleme yokmus ve kizarakda soyledi yuruyus yapin hic yapmamissiniz ve rahimde hic bir sekilde deyisiklik yok
Benim sezeryan olacağı için aşağı gelmesede olur hatta gelmesin de 9 ay dursun orda

Siz bu bebek arabası işinden anlıyor gibisiniz, ben de mamas papas urbo 2 almıştım sepetiyle katlanmadığı için iiase ettim simdi aklımda 2 model var bunlae hakkında bilginiz var mı, sizin arabaya da bakcam buarada

Eklentiler

• Screenshot_20201105_131143_com.pozitron.hepsiburada.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_20201105_165504_trendyol.com.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 86
Fofoo yu bende araştırdım güzel bi ürün 1 saatlik en fazla 2 saatlik turlarda güzel ama şöyle düşünmek gerekir fofoo nun ömrü taş çatlasa 1 yıl. Sonrasında kullanamıcaksınız ve başka modellere bakacaksınız

İnglesina bir İtalyan markasıdır ama bu modeline bu para verilirmi tartışılır. Bebeğin konforundan çok markaya önem veren bi firma diyelim lakin 6.500 TL ye çok daha iyi bebek arabaları önerebilirim size

benimle doktorum kahvaltı et,bir portakal suyu iç veya bir dilim reçelli ekmek ye 1 saat sonra tokluk tansiyonunu ölçtür ona göre karar vereceğim dedi.bugün gittim 10 a kadarmış veremedim 10 dk geç gittiğim için
Aile hekimi bizde açlık bakacaktık haftaya da açlığına bakarız dedi. Sizden de istediler mi kızlar?
Benimki oğluşumda aynı babası. Hamileliğim boyunca kendisine sinir olsam da,deli olsam da. Güya çok izlersen benzer derlerdi

ben doğduğundan beri kullanıyorum sleepy, hiç sızdırma problemi yaşamadık. belki kızımın anatomisiyle de alakalıdır bedenlerde sıkıntı yaşıyorum 4 beden beri. kilosu şu an 14, 6 beden bacakalarını sıkıyor normal kapattığımda. ki normalde bu beden 15 kilo üstü bebek için:) o yüzden ara ara başka ürünler denedim çaparaz da bağlasam alerji yaptı primasından molfixine kadar... neye alışıyorsa onla gidiyor bunu gördüğümden ben de bu ara yorumları çok iyi olan canbebe cotonu denicem... ama sleepy cidden naturel bi ürün hiç kokusu yok. prima da molfix de pudra kokuyordu...

Babasini cok sevdigimdendir doru tek bakdigim kisi babasi ondan baskasi yok etrafimda benzesinde istedim sadece o burnu benzemesin dedim oda benzedi napalim laz kizi belli olcaz

ben bu 5 hafta yanmasın diye işyerime evden çalışmayı teklif ettim, bilgi işlem siber saldırılar nedeniyle maalesef olmaz dedi... şimdi gelmesine sevindim, bence süreç böyle devam ederse raporla evden çalışabiliriz.

benim kizda babasina benziyo dedi dr koca kafali bisey cikacak ortaya

Bende öyle düşündüm ama işyeri sorun çıkarır mı bilmiyorum inşallah izin verirler de iznimiz yanmaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…