Canım bana dr gece12 den sonra birşey yeme demişti ettesin gün sabah vermiştim.. o akşam da baya tulumba tatlısını fazlaca kaçırmıştım şeker yüklemesi yaptıracağımi unutmustum.. yine de Allahtan çıkmadı şeker... ben 27 de gittim 28 e kadar veriliyor...Kızlar seker yukleme testi icin aksamda aclik gerekiyormu doktorunuz bisey dedimi ? Birde saat 11 den sonra vucut insülin salgiladigi icin onceki saatlerde seker bakilmali diye biliyorum ama siz ne zaman saat kacta içtiniz ve verdiniz tahlili? Birde gebeliğin hangi haftasında yaptirdiniz cok soru oldu ama
Aynen kanaması iyi de çok zorluyorum bu sefer de yirtilir falan inşallah geçerKanaman daha iyi trombosit basurdan kanamayanda daha çok ağrı çekersin... İnşallah sifa bulursun oturmak kalkmak zaten zor...
Son 3 ayda kramplar çok oluyormuş diye duymuştum.Kızlar merhabalar alt bacafima en ufak bir harekette sabahları kramp giriyor normal mi yaşayan var mi
Normal.gebelikte olagan bir durum.dr nuz duruma gore magnezyum baslatabilir.o biraz kramplarinizi azaltir.Kızlar merhabalar alt bacafima en ufak bir harekette sabahları kramp giriyor normal mi yaşayan var mi
VArsa bile hafif atlatırsın inşallah ya tansiyon yüksek olacağına boşver düşük olsunTansiyonum düşük oluyor zaten genelde hemşire kuzenler var kesin korona geçiriyorsunuz siz belirtiler öyle gibi falan dedi ama test yapılmadan bilemeyiz tabi
Senden haber bekliyordum, sevindim senin adına şifa bulursun inşallah.Kızlar alıntılar bi süre sonra kaçtı kusura bakmayın, bugün doktora gittim tahlil yaptırıp nefes darlığı gögüs sıkışması içinde kansızlığım demir eksikliğimin sebep olduğu söyledi serumla iki doz ilaç aldım bi ay sonra tekrar tahlil yapılıp gerekirse tekrar serumla alıcam, burda birbirimize öneriler yapsak bile zannetmiyorum ki doktora sormadan hareket edilsin, birbirimizi kırmamaya çalışalım hassas bir süreçten geçiyoruz hepimiz, birdi tiroit için ilaç kullanan var mı benim trioit 3,31 e çıkmış doktorum az dozda tiroit ilacı başlayalım dedi ancak yazmayı unuttu:)
Aile apartmanındayız eltim görümcem görümcemin kızı hepsi pozitif çıktı bizde gittik test vermeye kanda negatif çıktı sürüntü yarın belli olacak bakalım hayırlısıVArsa bile hafif atlatırsın inşallah ya tansiyon yüksek olacağına boşver düşük olsun
Başlattı cnm msj attım verdi sağolsun hiç başına gelmemişti ilk gebeligimdeNormal.gebelikte olagan bir durum.dr nuz duruma gore magnezyum baslatabilir.o biraz kramplarinizi azaltir.
Amin inşallah canım sağolSenden haber bekliyordum, sevindim senin adına şifa bulursun inşallah.
Ben kullanıyorum magnorm, multivitamini 5.aydan itibaren kestik. Şu anda sadece Gynoferon varKızlar magnorm kullanan var mı ya bu vitaminlerin hepsinin içinde olduğu bir hap yok mu
Oyl oy kalabalık olunca çok zor, kanda neye baktılar, dün doktorum korkma çok hasta olunca ilaç tedavisi yapılıyor dediAile apartmanındayız eltim görümcem görümcemin kızı hepsi pozitif çıktı bizde gittik test vermeye kanda negatif çıktı sürüntü yarın belli olacak bakalım hayırlısı
Normal canım, benim de oluyo doktor magnezyum verdi hatta günde 2 ye çıkardı. Magnezyum kullanabilirsin doktoruna danışarakKızlar merhabalar alt bacafima en ufak bir harekette sabahları kramp giriyor normal mi yaşayan var mi
Bana hiç bir şey fayda etmedi. Bi kaç gün geçiyor tekrar hortluyorBasur için dereotu kürü yapsana... Ben yıllar önce ondan şifa buldum. Bu hamileliğimde hortladı. Sürekli ishal olmak da sebep oluyor. Decavit vitamin beni ishal yaptı. Gynferol kan ilacı da öyle yaptı... Hoş esas neden hormonlarımız...
Hemoroid için bana krem yazmadı doktor. Gebelikte onun için verebileceğim bir ilaç yok dedi. İshal şurubu yazdı. Onunla da olmuyor ki zaten kabız olduğunu en son anlıyorsun. Anladığında da hemoroid ağrı yapıyor. Sonradan ishal olmakta işe yaramıyor. O değilde normal doğumda ıkınmaktan iyice kötüleyecek diye endişeliyim.Valla gynoferon beni kabız yaptı ishal değilim,Dr krem yazdı ilaç onu kullanicam ya yoksa kanıyor sürekli
Normal canım. Magnezyum içiyor musun. Günde bir muz ve bir şişe doğal maden suyu da iyi gelebiliyor. Ben hiç istikrar insanı olmadığımdan krampları çeliyorum. Özellikle gece yatakta gerinirken.Kızlar merhabalar alt bacafima en ufak bir harekette sabahları kramp giriyor normal mi yaşayan var mi
Yaa üzüldüm... sağlıkla atlatalım şu süreci, ilk hamilelik ne rahatmış yaş ilerledikçe zorlaşıyorBana hiç bir şey fayda etmedi. Bi kaç gün geçiyor tekrar hortluyordoktor ısrarla kan ilacını kullanacaksın kan değerin yerlerde daha da düşecek diyor. Ama yok öyle korkuyorum ki içmeye, ilaç Anında kabız yapıyor. O hemoroid ağrısını çekmemek için kansızlığı göze aldım. Pekmez kuru üzüm gibi şeyleri de içim almıyor istikrarlı tüketemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?