2021 Şubat Anneleri

Canım bana dr gece12 den sonra birşey yeme demişti ettesin gün sabah vermiştim.. o akşam da baya tulumba tatlısını fazlaca kaçırmıştım şeker yüklemesi yaptıracağımi unutmustum.. yine de Allahtan çıkmadı şeker... ben 27 de gittim 28 e kadar veriliyor...

Kızlar merhabalar alt bacafima en ufak bir harekette sabahları kramp giriyor normal mi yaşayan var mi

Kızlar alıntılar bi süre sonra kaçtı kusura bakmayın, bugün doktora gittim tahlil yaptırıp nefes darlığı gögüs sıkışması içinde kansızlığım demir eksikliğimin sebep olduğu söyledi serumla iki doz ilaç aldım bi ay sonra tekrar tahlil yapılıp gerekirse tekrar serumla alıcam, burda birbirimize öneriler yapsak bile zannetmiyorum ki doktora sormadan hareket edilsin, birbirimizi kırmamaya çalışalım hassas bir süreçten geçiyoruz hepimiz, birdi tiroit için ilaç kullanan var mı benim trioit 3,31 e çıkmış doktorum az dozda tiroit ilacı başlayalım dedi ancak yazmayı unuttu:)

Senden haber bekliyordum, sevindim senin adına şifa bulursun inşallah.

VArsa bile hafif atlatırsın inşallah ya tansiyon yüksek olacağına boşver düşük olsun
Aile apartmanındayız eltim görümcem görümcemin kızı hepsi pozitif çıktı bizde gittik test vermeye kanda negatif çıktı sürüntü yarın belli olacak bakalım hayırlısı

Aile apartmanındayız eltim görümcem görümcemin kızı hepsi pozitif çıktı bizde gittik test vermeye kanda negatif çıktı sürüntü yarın belli olacak bakalım hayırlısı
Oyl oy kalabalık olunca çok zor, kanda neye baktılar, dün doktorum korkma çok hasta olunca ilaç tedavisi yapılıyor dedi

Kızlar artık akşamları yere çömeldiğim zaman desteksiz kalkamıyorum karnım sert oluyor hareket etmek zorlaştı uzun oturunca da mideme doğru semsert bebek toplanıyor galiba orada 2 ay kaldı allahın izniyle şimdiden zorlamaya başladı beni.

Bana hiç bir şey fayda etmedi. Bi kaç gün geçiyor tekrar hortluyor doktor ısrarla kan ilacını kullanacaksın kan değerin yerlerde daha da düşecek diyor. Ama yok öyle korkuyorum ki içmeye, ilaç Anında kabız yapıyor. O hemoroid ağrısını çekmemek için kansızlığı göze aldım. Pekmez kuru üzüm gibi şeyleri de içim almıyor istikrarlı tüketemiyorum.

Valla gynoferon beni kabız yaptı ishal değilim,Dr krem yazdı ilaç onu kullanicam ya yoksa kanıyor sürekli
Hemoroid için bana krem yazmadı doktor. Gebelikte onun için verebileceğim bir ilaç yok dedi. İshal şurubu yazdı. Onunla da olmuyor ki zaten kabız olduğunu en son anlıyorsun. Anladığında da hemoroid ağrı yapıyor. Sonradan ishal olmakta işe yaramıyor. O değilde normal doğumda ıkınmaktan iyice kötüleyecek diye endişeliyim.

Kızlar merhabalar alt bacafima en ufak bir harekette sabahları kramp giriyor normal mi yaşayan var mi
Normal canım. Magnezyum içiyor musun. Günde bir muz ve bir şişe doğal maden suyu da iyi gelebiliyor. Ben hiç istikrar insanı olmadığımdan krampları çeliyorum. Özellikle gece yatakta gerinirken.

Yaa üzüldüm... sağlıkla atlatalım şu süreci, ilk hamilelik ne rahatmış yaş ilerledikçe zorlaşıyor ben bunda kan ilacı da daha ısrarcıyım ilkinde içmedim kızımda kansızlık sorunu yaşadım. Olabildiğince içiyorum kan ilacını, değiştirdik bu defa daha ii.. Basur sıkıntısını da iki haftaya atlattım Benim aksina ishalle peydah oluyor. Ben de ishal olmamaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…