- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
Cnm magnezyum un yanında multivitamin de içiyor musunNormal canım, benim de oluyo doktor magnezyum verdi hatta günde 2 ye çıkardı. Magnezyum kullanabilirsin doktoruna danışarak
Bana KORTOS diye bir krem verdi ya napicami şaşırdım artik toz şeklinde bı ishal ilacı verdi de o da çok değişik içtim bı bardak o da zorlaHemoroid için bana krem yazmadı doktor. Gebelikte onun için verebileceğim bir ilaç yok dedi. İshal şurubu yazdı. Onunla da olmuyor ki zaten kabız olduğunu en son anlıyorsun. Anladığında da hemoroid ağrı yapıyor. Sonradan ishal olmakta işe yaramıyor. O değilde normal doğumda ıkınmaktan iyice kötüleyecek diye endişeliyim.
Kızlar bu magnimore un yanında multivitamin de içiyor musun uzMagnimore Plus
Ya multivitamin in içinde vardı magnezyum ama bitmişti bı kaç gündür icmiyordum dr a sordum magnezyum verdi vitamine başliyim geçmezse ekstra dan alicam artikNormal canım. Magnezyum içiyor musun. Günde bir muz ve bir şişe doğal maden suyu da iyi gelebiliyor. Ben hiç istikrar insanı olmadığımdan krampları çeliyorum. Özellikle gece yatakta gerinirken.
Vifolic adında bir multivitamin aliyorum, OMEGA &qh ayrıcaKızlar bu magnimore un yanında multivitamin de içiyor musun uz
Ben bigün magnimore bigun decavit şeklinde içiyorum canım her sabah da gyneferro içiyorum.Kızlar bu magnimore un yanında multivitamin de içiyor musun uz
Benimki suda çözülenlerden canım tablet şeklindeHap formunda magnezyum kullanan var mı, birde tiroit ilacı kullanan
Sağlıklı şekilde giy inşallahBide pijama mevzusu olmuş
Bende lcw den aldım geçen hafta en rahat penye olur dedi annem
Lcw nin de kalıpları baya rahat içime sindi
Bide rengine uygun biraz uzun çok kalın olmayan hırka alıp kombin yaptım sabahlık gibiarayış içinde olanlara öneri olur belki
Bana hiç bir şey fayda etmedi. Bi kaç gün geçiyor tekrar hortluyordoktor ısrarla kan ilacını kullanacaksın kan değerin yerlerde daha da düşecek diyor. Ama yok öyle korkuyorum ki içmeye, ilaç Anında kabız yapıyor. O hemoroid ağrısını çekmemek için kansızlığı göze aldım. Pekmez kuru üzüm gibi şeyleri de içim almıyor istikrarlı tüketemiyorum.
ben de aynı sebepten kullandım, hemşire hatta fazlası zarar diye az az sürüyordu. hamileyken kullanılacağını sanmam.Ben yanık izi için kullanmıştım daha once gebelikte kullanılmıyor diye biliyorum
Bide pijama mevzusu olmuş
Bende lcw den aldım geçen hafta en rahat penye olur dedi annem
Lcw nin de kalıpları baya rahat içime sindi
Bide rengine uygun biraz uzun çok kalın olmayan hırka alıp kombin yaptım sabahlık gibiarayış içinde olanlara öneri olur belki
Sağlıklı şekilde giy inşallahbende somon-gri renkte lohusalık aldım birde onlara uygun hırka
Bence cok mantıklı en azından hirkayi daha sonrada kullanma imkanimiz var ama lohusa takimi kaldir kenara koy modunda oluyor bende bu fikri bizzat uygulicam
Parol hariç ilaç alma dedi doktor meyve yiyorum bol bolPanik olma canım hafif atlatırsın inşallah c vitamini al muhakkak
Bende penye aldım cidden rahat kalıbı.Aynen canım fikrimin onay almasına sevindimbi tane takım almıştım nasıl olsa olır diye ama penye değildi XL olmasına rağmen olmadı ben şok nasıl olsa olut diye denememiştim bide o yüzden kesinlikle pamuklu penyeler çok rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?