2021 Şubat Anneleri

Kızlar devlette normal doğumlarda çok uğraşmamak için epizyotomi uyguluyorlar hemen. Şimdi özellerde doktorlar perine masajı gibi uygulamalarla kesisiz doğum yaptırıyor. Benim 3.doğumum olacak. İlk ikisinde de epizyotomi uygulandı. Siz de 3.doğumu kendiliğinden kesisiz yapabilme ihtimalim var mı (çünkü çevremden 3.doğum daha kolay olur söylemleri var) yoksa sırf perine masajı, kolay doğum hareketleriyle ilgilenecek bir doktor bulup bu sebepten özelde doğum mu seçmeliyim bana akıl verin lütfen doğum sonrası dikişsiz olursam çocuklarımla daha hızlı ilgilenmeye başlarım sanırım. Malum yardım eden kimse olmayacak

Allah yardımcın olsun ama bundan sonra daha da olur artık mideye baskı olacak az az sık sık yiyin yemeği çok kaçırmadan dinlene dinlene

Peki doktor kullan derse ne yapilir. Gebeligimin başından beri coraspin kullanıyorum geçmiş düşük hikayelerim yüzünden ve doktorum ısrarla bebeğe aksine faydası var diyor.
siz kullanmaya devam edin coraspine sakın kesmeyin bende kullanıyorum hiçbir zararı da yok.Aksine şu aralar kan sulandırıcı kullanmak daha avantajlı corona açısından.

Kesinlikle ilk hamilelik benim için de çok rahattı. Yalnız bir şey de kalmadı iki ay sonra kavuşuyoruz. Zorluklar mı biter zorluklar mı başlayacak göreceğim:) Aldı beni bir heyecan. İnanır mısınız daha hiç bir şey almadım :) beşik bakıyorum park yatağımızı başkasına vermiştik. Sanki tecrübesiz gibiyim bir türlü ne alacağıma karar veremeyip hiç bir şey alamadım :)

Ben bu haftasonu kıyafet, bezden pedime gögüspedime kadar hepsini sipariş ettim. Biz de anneyanımızı evde yer yok diye satmıştık. Cihocco next2me ydi. Şimdi aynısı bana göre fahiş fiyatlarda. Hoş ben rahat sallanabilir bir şey istiyorum bu defa... Kızım kucakta sallamama hayatta izin vermez

Kızlar contractubex çatlak kremidir sürülebilir diyorlar ? Gebeyken kullanan var mı?

Selamlar güzel anneler bayadır giremiyodum geçmiş yazışmaları dün akşamdan beri anca bitirdim yazdıklarınızı okumak bana iyi geldi aynı şeyleri yaşıyor olmak aynı hazırlık sürecinde olmak aynı şeyleri düşünmek çok güzel
İnşallah sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz

Bizde alacaklarımızı erkenden aldık hem indirimlerden yararlanmak adına hemde sanırım ilk oluşunun heyecanı bi küvetimiz kaldı onu da katlanabilir almayı düşünüyoruz inşallah
Bide bez ıslak mendil şampuanı falan
Yine bi sürü şeyi varmış aslında

Cok gecmis olsun ben çok çektim ondan ilk doğumdan sonra elimde simit minderle gezdim birkaç ay. Ben de korktuğum için kullanmıyorum demir ilacını kan değerim 13'tu 11.7'ye kadar geriledi. Vinalac kullanıyorum onun içinde demir hapı kadar olmasa da demir takviyesi ve probiyotik var probiyotik sayesinde kabiz yapmıyor. Kan değerimi yükseltmese de düşmesine engel olur belki diye umuyorum. Siz de düşünebilirsiniz belki.

Oyl oy kalabalık olunca çok zor, kanda neye baktılar, dün doktorum korkma çok hasta olunca ilaç tedavisi yapılıyor dedi
Kanda covid negatif dedi neye baktı neye bakmadı bilmiyorum baktım tahlil sonuçlarına hemogram şeker karaciğer enzimlerine bakmış sanırım bazı değerler düşük gözüküyor sürüntü bugün çıkar herhalde elim ayağım kesiliyor

Slingler hakkında bilgisi olan var mı acaba. Küçük kucagimdayken büyük kızımın peşinde koşturabilmek için sling almayı düşünüyorum. Babasling diye bir şey var ona iyi diyorlar. Ben halka sling düşünüyordum. Daha cok evde kullanırım kızımla oynarken yemek yaparken vs. Sizce hangisi daha kullanışlı olur?

Bence karakter ile alakalı ben çok daral gelen bir insanım ilk kızımda bile rahat edemedim. Boba dimi o arkadaşta vardı ve bayiliyordu

Panik olma canım hafif atlatırsın inşallah c vitamini al muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…