2021 Şubat Anneleri

Hap formunda magnezyum kullanan var mı, birde tiroit ilacı kullanan
osteocare kullanıyorum... ben bu magnezyum takviyelerinden hiç şifa bulmadım. bunu aldığımda da yatakta dönemiyorum ağrıdan. ama önceki kadar şiddetli de değil ağrılarım.

Bu banyo aleti yenidoğan için kullanılıyor mu? Yoksa normal fileli küvet tarzı Mı almak lazım?

Eklentiler

• 3F96C62D-9A09-4AF6-92FA-1E70CF71004C.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 53

Valla hic aklima gelmemisti o yüzden hemen alicam bende pijama takimi 2 tane aldim ama onden dugmeliler daha sorna giymeyede rahat olucagi icin 1 tane daha alirim demistim lcw dakilerede bakarim

Valla hic aklima gelmemisti o yüzden hemen alicam bende pijama takimi 2 tane aldim ama onden dugmeliler daha sorna giymeyede rahat olucagi icin 1 tane daha alirim demistim lcw dakilerede bakarim

Aynen canım hem şubat ayı soğuk olabilir hastanede falanda hırkayı giyebiliriz diye düşündüm

Bebek tek başına duramaz onda canım 2 kişi rahat yıkanır ama tek kişi ve tecrüben yoksa zor olur.
Kayma yapmıyor. Yorumlarda herkes tek başına çok rahat yıkadıklarını söylüyorlar.ben diğer çocuklarda fileyle küvet kullandım. Filelerin mandalları atma yapıyor bazen. Ve çok yer kaplıyorlar. Katlanabilirler çıkmış onlarda güzel duruyor

Ben file kullandım hiç bir sorun yaşamadım. Yenidoğan da küçük ve narin oluyorlar ya tek başına orda duramaz gibi geliyor bana ama bu benim fikrim. Daha et parçası oluyorlar bide tecrübe yoksa insan tedirgin olur. Kullanmış olan arkadaşlar daha doğru yorum yaparlar.

Bu banyo aleti yenidoğan için kullanılıyor mu? Yoksa normal fileli küvet tarzı Mı almak lazım?
Bunda üşümezler mi yıkanırken. Ben fileyi bile yazın o yüzden kullanmadım. Anam babam usulü başının altını yükseltip suyun içinde yıkadım, tek başıma yıkıyordum çünkü.

Bunda üşümezler mi yıkanırken. Ben fileyi bile yazın o yüzden kullanmadım. Anam babam usulü başının altını yükseltip suyun içinde yıkadım, tek başıma yıkıyordum çünkü.
Ben de bunda yikamadim file daha iyi geliyordu.

Bunu kim atmıştı? S SkyAsteR sen miydin? Aldın mı nasıl kalitesi?

Eklentiler

• Screenshot_20201119-215921_Chrome.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 39
Bu da güzelmiş ama benim de var battaniyem. 4 tane ince 2 tane kalın olarak olcak sen bu aldığına güzel diyosan bende alcam hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…