2021 Şubat Anneleri

Dün bende feci bir baş ağrısı oldu sanki başımın arkasına balyozla vurulmuş gibiydim gözlerim egildikce aşağı düşecek gibiydi uyudum da öyle gecti

6+1 görünümlü 5+3lük bebişimin kesesini bugün gördük,darısı size kızlar inşallah... Benim gibi bebeğini emziren var mı? Kızım 22 aylık Bi kadın doğumc uya sormuştum 3. Aylık olana kadar emzirebilirsin demişti. Şimdi gittiğim Dr düşük riskin oluşmasın, ki şu an öyle Bi durum yok, emzirmeyi bırak dedi. Sizin drlarınız bir şey dedi mi bu duruma emziren annişler.?

Dün bende feci bir baş ağrısı oldu sanki başımın arkasına balyozla vurulmuş gibiydim gözlerim egildikce aşağı düşecek gibiydi uyudum da öyle gecti
Duş aldım geçti uyudum sabah yeniden başladı soğuk press yaptım biraz hafifledi ama geçmedi

Kahve günde 1fincan içiyorum. Çay zaten içemiyorum midem bulanıyo. Bende abur cubur yemeyi kestim. Önceden istemediğim şeyleri canım istiyor ama nedense
Ayy benim çay hiç elimden düşmezdi her gün bir kahve bir Nescafe keyfi yapardım çikolata eşliğinde ama ogrendigimden beri kahveleri direk kestim kahvaltıdan sonra bir bardak çay içiyorum bazen akşam da bir bardak kaçırıyorum kızımda hiç icmemistim biraz vicdan yapıyorum aynısını yapamiyorum diye

Sütün bebeğinize bir faydası olmuyor emzirdiğiniz ve düşük riski olduğunu bende duymuştum doktordan

Geç döllenmemi olmuştu canım? Doktor kalp ritmini falan gördü mü

Viks veya nane yağıyla masaj yapıyorum şakaklarıma iyi geliyo birde ense köküme soğuk press yapıyorum biraz oda iyi geliyo dene istersen canım

Geç döllenmemi olmuştu canım? Doktor kalp ritmini falan gördü mü
Yok sat 2 mayıs ona göre 5+3 ama ultrason ölçümü 6+1 olarak çıkardı. Benim ilki de öyle haftasından 10 gün ileride gözüküodu haftalar ilerledikçe normale yaklaşmıştı

Bnde komşularla takılırken süt içiyorum

Kızlar nolur yardım edin. Sat 1 mayıs ama 19 mayısta yumurtlama oldu. Keseyi görmeye gittik 4 haftalık dedi keseyi de gördü ama geriden geliyo ne zaman geriden gelse hep bişeyler olur. Nolur bilenler bişey desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…