İlkinde ne kadar az kilo almışsınız maşallahBen birincide 6kilo ikincide 10 kilo aldım. İkisinde de 20.haftadan sonra çıktı karnım
Dün bende feci bir baş ağrısı oldu sanki başımın arkasına balyozla vurulmuş gibiydim gözlerim egildikce aşağı düşecek gibiydi uyudum da öyle gectiKızlar baş ağrınız oluyor mu dünden beri geçmeyen bir baş ağrım var daha önceden böyle ağrım olmamıştı ne iyi gelir ağrı kesici ilk 3 ay içmeyin diyor doktorlar var mı tücrübesi olan bu konu da
Duş aldım geçti uyudum sabah yeniden başladı soğuk press yaptım biraz hafifledi ama geçmediDün bende feci bir baş ağrısı oldu sanki başımın arkasına balyozla vurulmuş gibiydim gözlerim egildikce aşağı düşecek gibiydi uyudum da öyle gecti
Bndede migren var nasıl olcak bilmiyorum ins hiç gelmezDuş aldım geçti uyudum sabah yeniden başladı soğuk press yaptım biraz hafifledi ama geçmedi
Ayy benim çay hiç elimden düşmezdi her gün bir kahve bir Nescafe keyfi yapardım çikolata eşliğinde ama ogrendigimden beri kahveleri direk kestim kahvaltıdan sonra bir bardak çay içiyorumKahve günde 1fincan içiyorum. Çay zaten içemiyorum midem bulanıyo. Bende abur cubur yemeyi kestim. Önceden istemediğim şeyleri canım istiyor ama nedense
Sütün bebeğinize bir faydası olmuyor emzirdiğiniz ve düşük riski olduğunu bende duymuştum doktordan6+1 görünümlü 5+3lük bebişimin kesesini bugün gördük,darısı size kızlar inşallah... Benim gibi bebeğini emziren var mı? Kızım 22 aylık Bi kadın doğumc uya sormuştum 3. Aylık olana kadar emzirebilirsin demişti. Şimdi gittiğim Dr düşük riskin oluşmasın, ki şu an öyle Bi durum yok, emzirmeyi bırak dedi. Sizin drlarınız bir şey dedi mi bu duruma emziren annişler.?
Belirtiler bana da migren gibi geldi ama enseden vuruyor karanlık istiyorum ses istemiyorumBndede migren var nasıl olcak bilmiyorum ins hiç gelmez
Benim rahatladı şükür dinlenin biraz bakalımDuş aldım geçti uyudum sabah yeniden başladı soğuk press yaptım biraz hafifledi ama geçmedi
Geç döllenmemi olmuştu canım? Doktor kalp ritmini falan gördü mü6+1 görünümlü 5+3lük bebişimin kesesini bugün gördük,darısı size kızlar inşallah... Benim gibi bebeğini emziren var mı? Kızım 22 aylık Bi kadın doğumc uya sormuştum 3. Aylık olana kadar emzirebilirsin demişti. Şimdi gittiğim Dr düşük riskin oluşmasın, ki şu an öyle Bi durum yok, emzirmeyi bırak dedi. Sizin drlarınız bir şey dedi mi bu duruma emziren annişler.?
Benim de kızımda 5 6 ayda anca çıkmıştı karnim ama sonra birden kilo aldımIkıncıde karbım 5 6.ayda cıkmaya basladı tabı bnun cınsıyetlede alakası var ilki kız ıkıncı erkktı bnm, kızımda 23 oglumda 17 kılo aldım cnm bn
Viks veya nane yağıyla masaj yapıyorum şakaklarıma iyi geliyo birde ense köküme soğuk press yapıyorum biraz oda iyi geliyo dene istersen canımKızlar baş ağrınız oluyor mu dünden beri geçmeyen bir baş ağrım var daha önceden böyle ağrım olmamıştı ne iyi gelir ağrı kesici ilk 3 ay içmeyin diyor doktorlar var mı tücrübesi olan bu konu da
Teşekkür ederim soğuk press biraz rahatlattı gece çok kötüydüViks veya nane yağıyla masaj yapıyorum şakaklarıma iyi geliyo birde ense köküme soğuk press yapıyorum biraz oda iyi geliyo dene istersen canım
Yok sat 2 mayıs ona göre 5+3 ama ultrason ölçümü 6+1 olarak çıkardı. Benim ilki de öyle haftasından 10 gün ileride gözüküodu haftalar ilerledikçe normale yaklaşmıştıGeç döllenmemi olmuştu canım? Doktor kalp ritmini falan gördü mü
Kalp atışı için erken 7den sonra belli olur ayın 19na cagırdı onun için de.Geç döllenmemi olmuştu canım? Doktor kalp ritmini falan gördü mü
Bnde komşularla takılırken süt içiyorumAyy benim çay hiç elimden düşmezdi her gün bir kahve bir Nescafe keyfi yapardım çikolata eşliğinde ama ogrendigimden beri kahveleri direk kestim kahvaltıdan sonra bir bardak çay içiyorumbazen akşam da bir bardak kaçırıyorum kızımda hiç icmemistim biraz vicdan yapıyorum aynısını yapamiyorum diye
Bunlar migren canim kafanı oynatamiyirsun aşağıya bakamiyorsun sanki beyninin içi yanıyor çok zorBelirtiler bana da migren gibi geldi ama enseden vuruyor karanlık istiyorum ses istemiyorum
Dayanilmaz bir agriysa parol icebilirsin.hamilelerde kullanilabiliyor canimKızlar baş ağrınız oluyor mu dünden beri geçmeyen bir baş ağrım var daha önceden böyle ağrım olmamıştı ne iyi gelir ağrı kesici ilk 3 ay içmeyin diyor doktorlar var mı tücrübesi olan bu konu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?