Aynen canım ama bu hamilelik o kadar değerliki bizim için korkuyorum işte herşey normalken bile içimde hep bi sıkıntı dua etmekten başka bişey gelmiyo elimdenCnm sıkıntı olsa bunu doktor söylerdi zaten içini ferah tut. Doktorun demek istddiği hala küçük bir kese var kalp atışını görebilecek kadar büyümedi falan dır. İçine sinmediyse doktorunu değiş cnm
Cok iyi allah tamamına erdirsin inşallahhKızlar merhaba ben bu ay tüp bebek yaptirdim. 7.gun değerim 96 çıktı yarın tekrar kan vereceğim sağlıklı artış var mı diyeson reglimin ilk günü 15 Mayıs
6+ 1/2/3.. olduğunda 7. Hafta mı sayılıyo :) çok sordum ama :)Yani benim 7 haftalık oluyo seninde öyle duyulması lazım ama 8 dede duyanlar varmış en azından bebeğin oluşması lazım diye düşünüyorum. Benimde hafyaya cuma randevum☺
Benim adetime göre suan 5+5 im sende öylesin perşembe sen 6+5 oluyosun bende cuma 6+6 olarak doktora gidicem6+ 1/2/3.. olduğunda 7. Hafta mı sayılıyo :) çok sordum ama :)
Teşekkür ederim cevapların için inşallah kucaklarımıza alırız sağlıklaBenim adetime göre suan 5+5 im sende öylesin perşembe sen 6+5 oluyosun bende cuma 6+6 olarak doktora gidicem
Amin amin inşallah hep duamız hayırla sağlıkla kucagımıza almamızTeşekkür ederim cevapların için inşallah kucaklarımıza alırız sağlıkla
Canım ikimizin aynı beklenen doğum tarihi ben 7+0 da gidicem yani senden 4 gün sonra ama duyulur seninde diye düşünüyorumBenimde 1 mayıstı haftaya perşembe randevum var bana kese ve bebek için gel 2 hafta sonra dedi sizce kalp atışıda duyulur mu
İnşalllah canım sürekli sürekli hastaneye gitmek istemiyorum malumCanım ikimizin aynı beklenen doğum tarihi ben 7+0 da gidicem yani senden 4 gün sonra ama duyulur seninde diye düşünüyorum
AyyyCanım ikimizin aynı beklenen doğum tarihi ben 7+0 da gidicem yani senden 4 gün sonra ama duyulur seninde diye düşünüyorum
İkinci mı sizin deBi doktora gitmeyen benim galibahaftaya persemebe gitcem inşallah. Daha kan bile vermedim. Pazartesi kan verip tahlillerimi yaptırırım. Diye düşündüm. Aslında dayanamazdım giderdim ama Yaylada olduğum için mecbur kaldım:)
Evet bende aslında huzursuzum ama sabretmeye çalışıyorum zaman da geçmiyor sanki ogreneli bir ay gibi ama daha 1.5 hafta olduAyyy ❤ Ama benim yumurtlama 19 unda oldu geç oldu biraz. Ben daha hiç keseyi görmedim içim huzursuz bi gideyim bakalım inşallah günüyle uyumludur her şey yolundadır
Merhaba benmde son adet tarihim 1 mayıs. Pazartesi günü gittik bizde keseyi gördük Allah inşallh kalp atışlarını da duymayı nasip etsin.Benimde 1 mayıstı haftaya perşembe randevum var bana kese ve bebek için gel 2 hafta sonra dedi sizce kalp atışıda duyulur mu
İnşallah hepimiz hayırlısıyla kalp atışını duyup kucağımıza almamız nasip olurMerhaba benmde son adet tarihim 1 mayıs. Pazartesi günü gittik bizde keseyi gördük Allah inşallh kalp atışlarını da duymayı nasip etsin.
Sizde gittiğinizde hayırlısıyla duyarsınız inşallh.
yaa evet ne kadar çok kişiyiz 1 mayıs olarak kızlar :))Alttan baktirmayi dusunmuyorum.
1 mayis sat ovulasyon 12 mayisti benim.
1 mayiscilar cogaliyoruz
gerçekten hem heyecanlı hem stresli bir süreçmiş Allah hepimize güzel haberler almak nasip etsin inşalhhİnşallah hepimiz hayırlısıyla kalp atışını duyup kucağımıza almamız nasip olur
Evet katılıyorum hem heyecan hem stresgerçekten hem heyecanlı hem stresli bir süreçmiş Allah hepimize güzel haberler almak nasip etsin inşalhh
Meraba karından gördünüz değilmi inşallah darısı kalp atısına hepimizinMerhaba benmde son adet tarihim 1 mayıs. Pazartesi günü gittik bizde keseyi gördük Allah inşallh kalp atışlarını da duymayı nasip etsin.
Sizde gittiğinizde hayırlısıyla duyarsınız inşallh.
2. Gebeliğimde ilkinden 2 kg daha az aldım. Karnım 5.ayda bile çok az görünüyordu benim. Hafif göbek yapmış gibiydim. Ama iki gebeliğim arasındaki göbek çıkma farkı olmadı. 5 aylıkken giydiğim bol gömleklerle kuaförüm bile anlamamıştı hamile olduğumu. İşin garibi benim şimdi göbeğim çıktı şişkinlik mi anlayamıyorum. Pantolon almıştım bedenimde olmadı.3. bebeğini bekleyen anneler acaba ikinci gebeliğinizde karnınız ne zaman büyümeye başladı? İlke göre ikinci daha erken çıkıyor diyorlar. Bir de ikinci de daha mi az kilo aldınız ilke göre?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?