2021 Şubat Anneleri

Kahve günde 1fincan içiyorum. Çay zaten içemiyorum midem bulanıyo. Bende abur cubur yemeyi kestim. Önceden istemediğim şeyleri canım istiyor ama nedense

Tam tersi küçük çıkıyor dedi. Bana verdikleri kagitta da 6+2 yazıyo. Ben bisey anlamadım kafam karisti
Canım sen adet gününe göre hesapla gebeliğini. Ultrason kese büyüklüğüne göre 6+2hafta çıkarmıştır. Kese görünüp hersey normalse sen haftaya bi daha gidersin.

Canım sen adet gününe göre hesapla gebeliğini. Ultrason kese büyüklüğüne göre 6+2hafta çıkarmıştır. Kese görünüp hersey normalse sen haftaya bi daha gidersin.
Orda doktor sordu asistana 30 nisan kaç hafta yapıyor diye o da 6+2 dedi canım. Adetime göre bugün oldum 6 haftalık.

Siz keseyi görmüş müydünüz? Benim daha adet günüm bile gelmedi, doktor hanim da cok cok erken bir gebelik su an kimyasal asamada dedi, yani kese olusmayabilirmis de..
Alttan muayneyle bakabiliriz dedi kabul etmedim banada aynısını söyledi kimyasal olabilir düşük olabilir yani kan değeri 195 idi keseyi görmek için 1000lere çıkması gerek beta hcg nin özele gittim 15 gün sonra dedi ama doktoru sevemedim ilk kez gittim değişik bir doktora 22si ne aldım devlette

3. bebeğini bekleyen anneler acaba ikinci gebeliğinizde karnınız ne zaman büyümeye başladı? İlke göre ikinci daha erken çıkıyor diyorlar. Bir de ikinci de daha mi az kilo aldınız ilke göre?
Ikıncıde karbım 5 6.ayda cıkmaya basladı tabı bnun cınsıyetlede alakası var ilki kız ıkıncı erkktı bnm, kızımda 23 oglumda 17 kılo aldım cnm bn

3. bebeğini bekleyen anneler acaba ikinci gebeliğinizde karnınız ne zaman büyümeye başladı? İlke göre ikinci daha erken çıkıyor diyorlar. Bir de ikinci de daha mi az kilo aldınız ilke göre?
Ben birincide 6kilo ikincide 10 kilo aldım. İkisinde de 20.haftadan sonra çıktı karnım

Ikıncıde karbım 5 6.ayda cıkmaya basladı tabı bnun cınsıyetlede alakası var ilki kız ıkıncı erkktı bnm, kızımda 23 oglumda 17 kılo aldım cnm bn
Kızımda bnde 27 kilo aldım ama pismanim her yerim yırtıldı 56 ile hamile kalmıştım tansiyon um düşüyordu hep karnım acikiyordu ama bu sefer de karnım zil çalıyorama temkinliyim karbonhidrat ağırlıklı beslenmiycem

Benim göbeğim var normalde de ben de sanki daha büyümüş gibi hissediyorum siskinliktir belki de
5-6. Ay çok iyi keşke benim de öyle olsa

Kızlar baş ağrınız oluyor mu dünden beri geçmeyen bir baş ağrım var daha önceden böyle ağrım olmamıştı ne iyi gelir ağrı kesici ilk 3 ay içmeyin diyor doktorlar var mı tücrübesi olan bu konu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…