2021 Şubat Anneleri

Dayanilmaz bir agriysa parol icebilirsin.hamilelerde kullanilabiliyor canim
Duş aldım geçti uyudum sabah yeniden başladı soğuk press yaptım biraz hafifledi ama geçmedi
Demir eksikliği de baş ağrısı yapıyor. Değerlerimize baktırdınız mi. Malum ilk aylar kan değerleri düşüyor. Benim tanı konmuş migrenim var gebeliğin de hiç sıkıntısını yaşamadım ama doğumdan sonra haftada Bir ceketim. Su an da öyle varlığını unuttum. Bol bol meyve yiyin

Kızlar nolur yardım edin. Sat 1 mayıs ama 19 mayısta yumurtlama oldu. Keseyi görmeye gittik 4 haftalık dedi keseyi de gördü ama geriden geliyo ne zaman geriden gelse hep bişeyler olur. Nolur bilenler bişey desin
Benimki de 30 nisan .bugun tam 6 haftalik.fakat 5 inci haftalarda cikiyor ultrasonda.sikma canini.benim her gebelik geriden gelirdi.sonucta ultrason olcumuyle son adet tarihinin olcumu karsilastiriliyor.fakat dollenme ne zaman olmus bilinmiyor.illaki sapmalar olacak rakamlarda

Kızlar nolur yardım edin. Sat 1 mayıs ama 19 mayısta yumurtlama oldu. Keseyi görmeye gittik 4 haftalık dedi keseyi de gördü ama geriden geliyo ne zaman geriden gelse hep bişeyler olur. Nolur bilenler bişey desin
Ultrason ölçümleri haftalar ilerledikçe doğrusunu bulur. Kimisi geriden kimisi ileri de gözükür ilk aylar. Bir de yapnızıla da alakalı minyonsansanız minyondur arkadaşımın bebeği öyle haftasından gerideydi minnoş Bi kızı oldu. benim ilk cocukta dosyanın üstünde 4. Ayımızda iri bebek yazıodu. Hep önden gitti. Son aylar normale döndü. 4ün üstünde beklenen kız(annesi 5.5 kilo dogmus) 3.400 dogdu... Beta hgc degeriniz haftasıyla uyumluysa ultrason ölçümünü dert etmeyin...

Çok ağladım çok ğzüldüm yaaa. Geç yumurtladığımı biliyorum ama çok korkuyorum yine de. Sen kalbini duydun mu?

Yumurtlama tarihime göre doğru, ancak adet tarihime göre 5+6 olmalı ama 4 hafta dedi doktor içim çıktı ağlamaktan. Ben hiç geriden gelip iyiye gideni görmedim

İlkinde ne kadar az kilo almışsınız maşallah
4ay midr bulantım oldu o yüzden alamadım. Ama genel olarak hamilelikte istahsız oluyorum. Emzirirken alıyorum ben kiloyu:)
Bende emziriyorum kızım 20 aylık. Daha doktora gitmedim elimden geldiğince 2yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum. Ama şimdi bile emzirdikce elim ayağım tutmuyo.

Siz nerede yasiyorsunuz? Ben de hemen en yakindaki ozele gittim ama ben de pek memnun kalmadim. Su anda da ozelden mi devletten mi devam etsem bilmiyorum. Devlet hastaneleri hakkinda yazilanlari okudukca gozum korkmadi da değil..

İlkinde ne kadar az kilo almışsınız maşallah
4ay midr bulantım oldu o yüzden alamadım. Ama genel olarak hamilelikte istahsız oluyorum. Emzirirken alıyorum ben kiloyu:)
Bende emziriyorum kızım 20 aylık. Daha doktora gitmedim elimden geldiğince 2yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum

Ben istemsiz içemiyorum zaten ama abartmadıkca çokta sorun olmaz diye düşünüyorum:) bi süt içmeye başlamam lazım benim ama onu yapamıyorum

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katildim. Üçüncü hamileliğim kan testini daha yeni yaptirdim. İki kızım vardı birini kaybettim iki yıl sonra hamile kaldım inşallah rabbim hamile olanlara sağ Salim kucağına almayı isteyenlere de hamile kalmayı nasip etsin 4 haftalık ama doktora gitmedim henüz ultrason için göremem küçük diye biraz büyüsün öyle gitmeyi düşünüyorum. Bakalım inşallah herşey yolundadır.

Hayir canim duymadim daha.Allah im buyuk daha minikler hepsi.ama masallah biz anneler pek sabirsiziz.2 haftaya kadar hepimizinki duyulur insallah
En erken 7. Haftada duyuluyor diye biliyorum kalp atışları
Evet biz anneler kesinlikle çok sabırsıziz
Ben adetime 4 gün kala evde idrar testi yaptım
Çıktı ama ne fayda yine mecbur ultrasonda görünmediği için beklicem

Acaba geç döllnmeler böyle hep geriden mi geliyodur
Aslında geriden gelmez sadece geç dollendigi için öyle gorunur.
Canını sıkma Allah'a dua et inşallah bir sıkıntı yoktur hamilelikte en önemli şey stres yapmamaya calismak
Kötü düşünme
Geç döllenme bir problem değil
Bebeğin görülmesi 5-6. Haftayı bulabilir bende o yüzden gitmedim daha benimde 4 haftalık şuan gitsem de bir ihtimal keseyi anca görürüm
Sende stres yapma dua et bol bol

Acaba geç döllnmeler böyle hep geriden mi geliyodur
Genelde oyle canim .ne zaman dollenme olursa gelisimide asama asama olacak .dua dan baska cikarimiz yok.Allah nasip ederse olur.ben 3.cocugu kesinlikle istemiyordum.idrarda ogrendigim an aldirmak icin gun almistim.fakat annelik iste kiyamiyorsun.cok sukur şoku atlattim

Yani demek istediğim 1 mayıs adet tarihine göre baktığımızda 5+6 olması gerekiyor ama beklenenden 1 hafta geç yumurtladım. Ultrasonda kese 4 haftalık göründü. Yani bu geriden gelme durumu geç yumurtlamadan kaynaklı olabilir mi ? Yoksa gelişmede mi problem var ta baştan

Keşke 1 tane olsa. O kadar çok uğraşıyorum ki düşükten sonra bunu da kaybedersem naparım bilemiyorum. İnşallah geç döllenmeden dolayı geriden geliyodur. Çünkü geç yumurtladığımı adım gibi biliyorum

Öyle düşünme herşey Allah'ın takdiri
Benim ilk kızımla ikinci kızım arasında 3.5 yaş vardı bende küçüktüm aldırmayı düşünmedim ama düşsün diye bekledim hep ama bir doğdu dünyalar benim oldu hatta üçüncü olmasın diye kordonlarimi baglatmayi bile düşündüm iyi ki de öyle bir hata yapmamisim.
Sonra 1.5 yaşında kaybettim kızımı
Şimdi hamile olduğumu ogrendigimde dünyalar benim oldu inşallah sağlıkla doğar büyür hepimizin yavruları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…