Aynen ben de dun çok yorulmuştum gece hep bacağım ve dizim ağrıdı. Uyandım ağrısına ilaç da içemiyoruz. Biz beşiği kurmadık daha, şifonyer almıştım o geldi kuruldu kokusu çıksın diye havalanıyor. Haftaya hava iyi olursa giysi ve nevresimleri yıkayıp kurutup yerleştirmeyi düşünüyorum. Yavaş yavaş çanta da hazırlamak lazım. Hepsini bir yere koydum ama daha eksikler var. Bir de aklıma gelmişken soyleyim. Hastaneye yiyecek de götürün. Bana kahvaltı için petibör bisküvi ile çay vermişlerdi. Ne alakaysa...Kendim mis gibi evimden götürürüm daha iyi. Ceviz, incir, kuru kayısı fln bir poşet yapicam ben.
Siz niyetlendiniz Rabbim ol dedi de olduAllah razı olsun kızlartüm hastalara Allah'ım şifa versin bizlere de yardım etsin.
Zaten korona benim psikolojimi mahvetmiş de üstüne işyeri ile yaşadığım sıkıntılar şimdi vakalar iyice arttı çok yanlış zamanda çocuk yaptık. Onunda günahına girdim dye üzülüyorum
İşyerinle alakalı sorunu bana kalırsa ne zaman gebe kalırsan kal yaşayacaktın o yüzden onu ekarte edebilirsinAllah razı olsun kızlartüm hastalara Allah'ım şifa versin bizlere de yardım etsin.
Zaten korona benim psikolojimi mahvetmiş de üstüne işyeri ile yaşadığım sıkıntılar şimdi vakalar iyice arttı çok yanlış zamanda çocuk yaptık. Onunda günahına girdim dye üzülüyorum
Ben de aynı korkular içindeyken eşim de sizin dediğinizi söyledi sağlık personelleri aşı olacak dediÖncelikle başınız sağolsun ve Rabbim hastanedekilere şifa versin. Bunları ekstradan yaşayınca etkilenmen çok doğal ama ya bize de olursa diye kendini harap etme daha doğumlarımıza kaç hafta var baksana :)
Mesela o zamana kadar tüm sağlık personeli zaten aşı olmuş olacak ve böylelikle sana ve evladına taşımayacak bile
Hadi at o düşünceleri kafandan yaşadığın stres hormonları bebeğine geçmeden
Öyle düşünme sen ne kadar istersen iste olmayınca olmaz Allah bilir onu.Allah razı olsun kızlartüm hastalara Allah'ım şifa versin bizlere de yardım etsin.
Ben onceki gebeligimde 4 dis cekimi 4 kaplama yaptirdim.ve bu 4 disi ayni gun cektirdim.kadın dogum doktorumdan tedavi edilebilir raporu alip öyle dis hekimine gittim.gebrligin 6.ayinda yaptirmistim.Kızlar bi dişimin kenarı kırılmıştı hamile kalmdan önce
Ve farketmedim çürüdüğünü yoksa öncesinde doktora giderdim mutlaka
Özellikle geceleri dişim çok ağrıyor ağrı kesici de fayda etmiyor malesef
Daha önce diş ağrısı çekmemiştim böyle gebelikte diş ağrısı yaşayan varmı
Aynen dedigin gibi canım Rabbimiz ol der ve olur...Bizim hicbir sorun yokken 2 sene uğraştık olmadı, sonra bir kaybım oldu, 6 ay sonra tekrar hamile kaldım. Doktora sormuştuk" çocuklar bu virüs kısa sürede bitmez yaşınız geçmesin" dedi. Ve ilk ay hamile kaldım. Ben hiç öyle düşünmüyorum kısmetleriyle gelsinler.Siz niyetlendiniz Rabbim ol dedi de olduvakti tayin eden Allah, ona hayırlı olanı nasip edecek... Böyle diyerek sadece kendi günahına girersin bilmeden Rabbim bahtlarını güzel eylesin evlatlarımızın...
Allah'tan gelene sual olmazmış biz de sizin gibi çok istiyorduk, pandemi evet korkutuyor ama cok da umurumda değil. Sadece kızım okula gidemiyor ona üzülüyorum. Rabbim saglikla kucagimiza almayı da nasip etsin hepimizin.Öyle düşünme sen ne kadar istersen iste olmayınca olmaz Allah bilir onu.
Ben 3 senedir istiyordum olmuyordu. Başlarda pandemi hamileliği dedim o kadar istedik olmadı şu zamanda oldu dedim. Ama çok şükür Allah en hayırlı en doğru zamanı bilir dedim
Aynen nasılsa ilk aylar evde olacağız, mayıstan sonra virüs yine azalır. Bol bol dışarda oluruz. Bahçeli ev ya da köy yeri düşünmek lazım artık. Özellikle 2 çocuğu olanlar ne demek istediğimi anlar. Şehirde hayat kalmadı.İşyerinle alakalı sorunu bana kalırsa ne zaman gebe kalırsan kal yaşayacaktın o yüzden onu ekarte edebilirsin
Gebelikte dünyanın hiç yaşamadığı bir pandemiye denk gelmekten dolayı ekstradan psikolojinin yıprandığını düşünüyorsan belki terapi sana iyi gelir ama esas terapiyi o sana yapıyor hergün yaptığı hareketleriyle annesi. Sana günde defalarca kez buradayım sen nasılsın diye soruyor.
Ümitsiz olma bence gayet iyi zamanda gebe kaldık ohh inşallah bizim doğumumuza kadar maskelerimizi çıkaracağız. Güneşli günler yakın
Canım.ben de gece yatınca arasira aklıma geliyor tüm bunlar. Hatta topuk kanı için vermem çocuğumu falan diyorum. Sağlık ocağına götürmem diyorum. Nasıl olacak diye kafamda kurgular...sonra tövbe estağfurullah diyip bi kendime gelmeye çalışıyorum. Allah sahibi olsun, ona emanet...Saglikli olsunlar da...Biz elimizden geleni yapacaz gerisini dua edeceğiz bol bol. Stres falan yapmayalım.bak.stres her seye zararlı. Bunları.simdiden düşünmeyelim Allah'in izniyle hepimiz saglikli bebelerimizle evimize geleceğizKızlar doğum korkum gittikçe artıyor benim
Üstüne koronadan kafayı yicem. Doğumda corona kaparsam ,yok çocuğu hemşire çocuk dr o bu elleyecek, odaya gelir gelmez kıyafetini değiştirim, yok ben emzirmeden önce ameliyatlı halimle nasıl elimi sürekli yıkayacağım,... Gibi şeyler düşünüp kafayı yiyorum
Bugn amcamı kaybettik, yengem, kuzenim hastane de yatıyorlar.diğer kuzenm tek başına defnetti. Gidemiyoruz böyle elimiz kolumuz bağlı. Artık morgları,yoğun bakımları, mezarlıkları canlı yayınla göstermeleri gerekiyor. Bu insanların anlayacaklrı yok.
Bizimde 1 sene uzerine ilki tedaviyle oldu 2.yi de yine kendiliğinden olmaz diye düşünüyoduk zaten emziriyordum da ilaç da kullanmiyodum. Adetlerim de hep duzensizdi arada hamile olabilir miyim diye soruyordum hiç ihtimal vermiyorduk. Sonra doktora ağrıyla kasık fıtığı olabilir mi diye gittim ultrasonda bi baktık 3 aylık bebek olmuş nasıl şaşırdık bide endoskopi olup bir sürü ilaç içmiştim . Rabbim ne zamanı uygun görüyorsa o zaman nasip ediyor. Dünyadan yicekleri nimetleri varsa her türlü geliyorlar Rabbim tamamına erdirip sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsinAynen dedigin gibi canım Rabbimiz ol der ve olur...Bizim hicbir sorun yokken 2 sene uğraştık olmadı, sonra bir kaybım oldu, 6 ay sonra tekrar hamile kaldım. Doktora sormuştuk" çocuklar bu virüs kısa sürede bitmez yaşınız geçmesin" dedi. Ve ilk ay hamile kaldım. Ben hiç öyle düşünmüyorum kısmetleriyle gelsinler.
aynen ben de kızım 19aylıkken hem yaşım hem pkos sorunum nedeniyle viruse rağmen niyetlendik... zaten zor oluyor deniyelim dedik:) Allah nasip etti inşallah sağlıcakla da kavusuruz...Aynen dedigin gibi canım Rabbimiz ol der ve olur...Bizim hicbir sorun yokken 2 sene uğraştık olmadı, sonra bir kaybım oldu, 6 ay sonra tekrar hamile kaldım. Doktora sormuştuk" çocuklar bu virüs kısa sürede bitmez yaşınız geçmesin" dedi. Ve ilk ay hamile kaldım. Ben hiç öyle düşünmüyorum kısmetleriyle gelsinler.
AYNI ŞEkişde kırık diş ve çürüme doktorum yaptırabilirsin dedi ama ben bu süreçte gitmeye korktum ne karanfil ne ağrı kesici fayda ediyorKızlar bi dişimin kenarı kırılmıştı hamile kalmdan önce
Ve farketmedim çürüdüğünü yoksa öncesinde doktora giderdim mutlaka
Özellikle geceleri dişim çok ağrıyor ağrı kesici de fayda etmiyor malesef
Daha önce diş ağrısı çekmemiştim böyle gebelikte diş ağrısı yaşayan varmı
Bizimde 1 sene uzerine ilki tedaviyle oldu 2.yi de yine kendiliğinden olmaz diye düşünüyoduk zaten emziriyordum da ilaç da kullanmiyodum. Adetlerim de hep duzensizdi arada hamile olabilir miyim diye soruyordum hiç ihtimal vermiyorduk. Sonra doktora ağrıyla kasık fıtığı olabilir mi diye gittim ultrasonda bi baktık 3 aylık bebek olmuş nasıl şaşırdık bide endoskopi olup bir sürü ilaç içmiştim . Rabbim ne zamanı uygun görüyorsa o zaman nasip ediyor. Dünyadan yicekleri nimetleri varsa her türlü geliyorlar Rabbim tamamına erdirip sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin
aynen çok istiyorum ya gecekonduda olan bile çok şanslı artık:), ama millet uçmuş, hoş ekonominin hali de ortada... çocukları alıp babamın köyüne gidicem yaza doğru niyetim bu:)Aynen nasılsa ilk aylar evde olacağız, mayıstan sonra virüs yine azalır. Bol bol dışarda oluruz. Bahçeli ev ya da köy yeri düşünmek lazım artık. Özellikle 2 çocuğu olanlar ne demek istediğimi anlar. Şehirde hayat kalmadı.
Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah... hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin. benim annem de 76 yaşında kalp yetmezliği astımı var ve akciğer ameliyatı oldu kist nedeniyle... bugün son günü karantinade bunu da atlattı, dilerim seninkiler de atlatır...Kızlar dua edindün eşim anneannem ve dedemi teste götürdü onlar da pozitif çıktılar. Biz yapma etme şu dönem geçsin derken anneannem ağrıları yüzünden ameliyat olacağım diye hastane hastane dolaştı. Sonunda da kapmışlar. Şimdi onlara yemek hazırlıyorum. Ama stresten midir nedir off çarpıntım var. Biri 77 öbürü 83 yaşında.
Allah'tan gelene sual olmazmış biz de sizin gibi çok istiyorduk, pandemi evet korkutuyor ama cok da umurumda değil. Sadece kızım okula gidemiyor ona üzülüyorum. Rabbim saglikla kucagimiza almayı da nasip etsin hepimizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?