2021 Şubat Anneleri

Benim de kayınvalidem akrabası ölmüş Yasin okuyacak kimse yokmuş hergün evlerine gidip Yasin okuyor.eşim de bir kaç gün sonra onlara gidecek önemli bir işi var o şehirde. Sabah gidip akşam gelecek beni yalnız bırakmamak için ama korkuyorum tereddüt ediyorum ordan annesi kapar da eşime bulaştırır da bana bulaşır diye. Ben markete bile gitmiyorum haftada 1 dışarı çıkıyorum. Bu kadar korunurken başkalarından bulaşması üzücü olur.

o petiboru kuru kuru burun ameliyati sonrasi vermislerdi bana。zaten surat sargida ac kaldiydim aklima getirdin

Siz niyetlendiniz Rabbim ol dedi de oldu vakti tayin eden Allah, ona hayırlı olanı nasip edecek... Böyle diyerek sadece kendi günahına girersin bilmeden Rabbim bahtlarını güzel eylesin evlatlarımızın...

İşyerinle alakalı sorunu bana kalırsa ne zaman gebe kalırsan kal yaşayacaktın o yüzden onu ekarte edebilirsin
Gebelikte dünyanın hiç yaşamadığı bir pandemiye denk gelmekten dolayı ekstradan psikolojinin yıprandığını düşünüyorsan belki terapi sana iyi gelir ama esas terapiyi o sana yapıyor hergün yaptığı hareketleriyle annesi. Sana günde defalarca kez buradayım sen nasılsın diye soruyor.
Ümitsiz olma bence gayet iyi zamanda gebe kaldık ohh inşallah bizim doğumumuza kadar maskelerimizi çıkaracağız. Güneşli günler yakın

Ben de aynı korkular içindeyken eşim de sizin dediğinizi söyledi sağlık personelleri aşı olacak dedi
Annem fıtık ameliyatı olmak zorunda korona korkusundan erteleyip durduk doğuma bu kadar kalmış ameliyat ol da diyemiyorum olma da diyemiyorum ben de korkuyorum doğumdan sonra 0 beklenti olacak bende galiba
İlk doğumda fazla beklenti içine girmiştim sonuçta mutsuz lohusa bunalımında bulmuştum kendimi.
Şimdi öyle bir lüksüm yok çünkü 2. Çocuğum diğer çocuğumu da düşünmeliyim
Bende durumlar böyle kızlar herkese sağlıklı huzurlu doğumlar diliyorum

Öyle düşünme sen ne kadar istersen iste olmayınca olmaz Allah bilir onu.
Ben 3 senedir istiyordum olmuyordu. Başlarda pandemi hamileliği dedim o kadar istedik olmadı şu zamanda oldu dedim. Ama çok şükür Allah en hayırlı en doğru zamanı bilir dedim

Ben onceki gebeligimde 4 dis cekimi 4 kaplama yaptirdim.ve bu 4 disi ayni gun cektirdim.kadın dogum doktorumdan tedavi edilebilir raporu alip öyle dis hekimine gittim.gebrligin 6.ayinda yaptirmistim.

Siz niyetlendiniz Rabbim ol dedi de oldu vakti tayin eden Allah, ona hayırlı olanı nasip edecek... Böyle diyerek sadece kendi günahına girersin bilmeden Rabbim bahtlarını güzel eylesin evlatlarımızın...
Aynen dedigin gibi canım Rabbimiz ol der ve olur...Bizim hicbir sorun yokken 2 sene uğraştık olmadı, sonra bir kaybım oldu, 6 ay sonra tekrar hamile kaldım. Doktora sormuştuk" çocuklar bu virüs kısa sürede bitmez yaşınız geçmesin" dedi. Ve ilk ay hamile kaldım. Ben hiç öyle düşünmüyorum kısmetleriyle gelsinler.

Allah'tan gelene sual olmazmış biz de sizin gibi çok istiyorduk, pandemi evet korkutuyor ama cok da umurumda değil. Sadece kızım okula gidemiyor ona üzülüyorum. Rabbim saglikla kucagimiza almayı da nasip etsin hepimizin.

Aynen nasılsa ilk aylar evde olacağız, mayıstan sonra virüs yine azalır. Bol bol dışarda oluruz. Bahçeli ev ya da köy yeri düşünmek lazım artık. Özellikle 2 çocuğu olanlar ne demek istediğimi anlar. Şehirde hayat kalmadı.

Canım.ben de gece yatınca arasira aklıma geliyor tüm bunlar. Hatta topuk kanı için vermem çocuğumu falan diyorum. Sağlık ocağına götürmem diyorum. Nasıl olacak diye kafamda kurgular...sonra tövbe estağfurullah diyip bi kendime gelmeye çalışıyorum. Allah sahibi olsun, ona emanet...Saglikli olsunlar da...Biz elimizden geleni yapacaz gerisini dua edeceğiz bol bol. Stres falan yapmayalım.bak.stres her seye zararlı. Bunları.simdiden düşünmeyelim Allah'in izniyle hepimiz saglikli bebelerimizle evimize geleceğiz

Bizimde 1 sene uzerine ilki tedaviyle oldu 2.yi de yine kendiliğinden olmaz diye düşünüyoduk zaten emziriyordum da ilaç da kullanmiyodum. Adetlerim de hep duzensizdi arada hamile olabilir miyim diye soruyordum hiç ihtimal vermiyorduk. Sonra doktora ağrıyla kasık fıtığı olabilir mi diye gittim ultrasonda bi baktık 3 aylık bebek olmuş nasıl şaşırdık bide endoskopi olup bir sürü ilaç içmiştim . Rabbim ne zamanı uygun görüyorsa o zaman nasip ediyor. Dünyadan yicekleri nimetleri varsa her türlü geliyorlar Rabbim tamamına erdirip sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin

aynen ben de kızım 19aylıkken hem yaşım hem pkos sorunum nedeniyle viruse rağmen niyetlendik... zaten zor oluyor deniyelim dedik:) Allah nasip etti inşallah sağlıcakla da kavusuruz...

AYNI ŞEkişde kırık diş ve çürüme doktorum yaptırabilirsin dedi ama ben bu süreçte gitmeye korktum ne karanfil ne ağrı kesici fayda ediyor

Yaa ikizmiyiz neyiz benimde ilki catlatma ignesiyle oldu ikinciye dikkat ediyoduk ama olmaz zaten demistik sürpriz oldu vallahi Rabbim ol deyince oluyor yab

S SkyAsteR H heyecanli_anneee asososos M manifestoo hepimizde benzer hikayeler aslında bizimde 4 yılımız bitti evlilikte ve hep istiyorduk. Nedensiz ama tedaviler sonrasında rapor çıkartmalar ilk tüp bebek derken hobaa bu pandemi çıktı. O süreçte ne kadar çok üzüldüm ağladım bir de tüm tedavileri durdurdular derken mayısta tekrar başlamıştı. Raporda sıkıntı çıkınca onu da halledelim 1 aycık daha bekleriz derken bebeğim kendisi çıkıp geldi.
Onlar bize emanet belki bu da bir başka sınav Rabbimden :)
Allah bizlere ve onlara sağlık versin güç versin.
Endişe duymak çok normal hepimiz bunu yaşıyoruz ama belki hormonlardan ya da altta yatan başka bir sebepten kimimiz bunu daha fazla hissediyor olabilir. Ama esas önemli olan bunu dozunu ayarlayabilmek.

aynen çok istiyorum ya gecekonduda olan bile çok şanslı artık:), ama millet uçmuş, hoş ekonominin hali de ortada... çocukları alıp babamın köyüne gidicem yaza doğru niyetim bu:)

Kızlar dua edin dün eşim anneannem ve dedemi teste götürdü onlar da pozitif çıktılar. Biz yapma etme şu dönem geçsin derken anneannem ağrıları yüzünden ameliyat olacağım diye hastane hastane dolaştı. Sonunda da kapmışlar. Şimdi onlara yemek hazırlıyorum. Ama stresten midir nedir off çarpıntım var. Biri 77 öbürü 83 yaşında.

Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah... hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin. benim annem de 76 yaşında kalp yetmezliği astımı var ve akciğer ameliyatı oldu kist nedeniyle... bugün son günü karantinade bunu da atlattı, dilerim seninkiler de atlatır...

Benim Kızımda okula gidemiyor sağlık olsun okul da halloluroa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…