2021 Şubat Anneleri

Benimde tam tersi canım ilkte daha çok ağrılarım vardı bunda daha rahatım ama karnım çok büyüdüğü için benim de hareketlerim kısıtlandı. Hamile kaldığın kilo bunda daha mi fazlaydı ? Bide hep gerginiz bu korona gündeminden onlarda sebep olabilir kasilmamiza , ilkindeki gibi de değiliz ilgilenmemiz gereken bi bebek daha var. Ilkinde yata yata hamilelik geçirdim bunda öyle değil yemekti, uykusuzluk , yorgunluk herşey var daha yeni maratondan çıkıp.tekrar başa sardık.

Sirayla cikan yazsin bende yarin gidiyorum Allahtan sokaga cikma.yasagi var normalde 1 bucuk saat surucek olan yol yarim saate bitiyor gözümde büyümüyor
Ben ameliyat günü falan sorucam bakalim bişey dicek mi bide kaç gün yatırıyorlar onu sorucam . Nst derse de bu sefer bağlanmıcam hazırlıksız gidiyorum.

6 kilo fazlaydım çok da değil yani... Evet ilki yata yata geçti. Hala minnoş kucağımda uyutmaya çalışıyorum

Ben ameliyat günü falan sorucam bakalim bişey dicek mi bide kaç gün yatırıyorlar onu sorucam . Nst derse de bu sefer bağlanmıcam hazırlıksız gidiyorum.

Sana vericegi tarih benimkine yakin olur diye düşünüyorum bende merak ediyorum diger dogum yakin zamanya hani dikislere baski olur diye 39 bekletmez diye düşünüyorum ama doktorlar daha iyi bilir tabi.

6 kilo fazlaydım çok da değil yani... Evet ilki yata yata geçti. Hala minnoş kucağımda uyutmaya çalışıyorum

Kesinlikle bende H heyecanli_anneee katılıyorum ilkinde rahattik bitek evle ilgileniyoduk simdi cocuk icin yemek olmali mesela evde o olmasa aman corba olsun o olsun bu olsundemem asla zaten uykusuzluk en cok yorgunluk yapan şey bunda bende evi silip supurim bel agrisindan duramiyorum valla ekstra o yüzden yoruluyoruz bence

Bence o da farkediyor bende bunda daha kilolu hamile kaldım ağırlık bele vuruyor bazen oturduğum yerden kalkamıyorum ince ağrı vuruyor . Daha onlarda küçükler ya bakınca içim gidiyor bebekler doğunca büyüklerle daha çok ilgilencez gibime geliyor
Sana vericegi tarih benimkine yakin olur diye düşünüyorum bende merak ediyorum diger dogum yakin zamanya hani dikislere baski olur diye 39 bekletmez diye düşünüyorum ama doktorlar daha iyi bilir tabi.
Hafta olarak aramızda var canım ama doğumu kaçıncı hafta yaptıracağı konusunda fikrin olur . Herhalde dikişlerin durumuna bakıp karar verir ama 37 de istemem 38 i görürüm insaAllah.
Aynen bugün hiç halim yoktu uykudan gözümü açamıyodum yine kalktim çorbasını yaptım etli bi yemek yaptım oglum birşeylerden geri kalmasın diye. Acayip herşeye vicdan yapar oldum yeni müslin alıyorum büyüğü niye eski kullancak diye düşünüp aglayasim geliyor kafayı bozdum hepten

Ben de ameliyat günü sorucam, sizden daha fazla ama iki yıl olmadı sezeryan zamanım ve dikiş yerlerim acımaya başladı benim. Ve halimde kalmadı sezeryanı olabildiğince erken yapmasını isticem

Ben de ameliyat günü sorucam, sizden daha fazla ama iki yıl olmadı sezeryan zamanım ve dikiş yerlerim acımaya başladı benim. Ve halimde kalmadı sezeryanı olabildiğince erken yapmasını isticem
Önceki sezaryan yapıştırma mi yoksa dikiş mi yapıldı ? Bende öyle hemen doğsun istiyorum ama gelişimini de tamamlasın 37 erken gibi geliyor bide zamanı gelmeden doğan çocuklar alerjik oluyorlar diye bişey okumuştum. Oğlum 38+6 da doğdu alerjikti çok zorlandım.

40++4 alerjik içini ferah tut ikinci bebelerimizde alerji olmayacak inşallah

Uyku seti koruyucu sen al, ya da tamamı gelince değiş uyku setini... Niye değiştin derlerse defo vardı dersin.. Vardır mutlaka sade birşeyler
Ben asıl beşikten korkuyorum zaten. bi yolunu bulurum inşallah. Eşimin de hiç gönlü olmuyor ben bişey deyince. Korumalıkla nevresim çok cırt renkmiş beğenemedim dedim iki saat surat astı konuşmadı

Kuzum ufak tefek şeyleri kendi zevklerine göre alsalar problem değil. Ama koca beşik bi kaç sene benim gözüme çarpacak o ben kullanacağım. Kaç çeşit beşik var keşke sen nasıl bir şey düşünüyorsun deselerdi bana. Aylardır bişeylerin hayalini kuruyoruz araştırıyoruz sürekli. İçinden geldiği için değil de işte mevzular derin ah ah
Yani bence de öyle öyle gelmesin. Size külfet. Doğumda düğünde insan karşısındakinden yük alır yük olmaz. Onların da hiç torun hevesi yokmuş demek ki.

Yapıştırma... Ben de 40 küsürde doğurdum bizim de alerjimiz var kabızlık sorunu yaşıyordu bi ara inek sütünü kestik ama hala düzelmedi... Duphalac, iburamin bile alerji yapıyor eklemleri kızarıyor kaşınıyor. Şu pandemi bitse de doğru düzgün bi doktora götürebilsem...

Ben asıl beşikten korkuyorum zaten. bi yolunu bulurum inşallah. Eşimin de hiç gönlü olmuyor ben bişey deyince. Korumalıkla nevresim çok cırt renkmiş beğenemedim dedim iki saat surat astı konuşmadı
Aman eşlerin ne gönlü oluyor, kırk sene de gecse sen onun ailesinden olmuyorsun bişi deme lüksün yok ailesine kayınvalidem yok şansım mı şanssızlığı mı bilmem ben de kayınpeder var... Taşındım, pandemi 65 üstü yasağı biraz rahatladım

Yok zaten hafta olarak demek istedim yoksa aramizda baya var aynen zaten benimde Nuran Haniminda ilk hedefi 33 u atlatmak umarim bende planli sezeryan yapabilirim ya aceleyle doguma girince hep kaybetme korkusu oluyor. Bende 38 istiyorum ciger gelisimi vs icin en guzeli 37 yi doldurmak.

Ahaha ayni bende öyle tek degilmisim ona seviniyorum surekli vicdan yapmaktan bebege kiyafet alamiyodum bugun ablam biseyler almis internetten dogacak bebege ben almayinca benimde valla eve dokunmasam bile mutlaka yemek olsun mantigindayim ben aç durabilirim ama onlar asla

Benimde oyle ya bebek hareket ettikce deliriyor gibi oluyorum ama ilk oglum prematüre dogdugu icin bu en azindan zamaninda dogsun istiyorum tabi benim icin 37 bile mucize ama 38 olursa daha guzel olur

Valla olabilir cnm benim oglumun cok alerjik bunyesi

İnek sutu, domates, mantar, hindistan cevizi, siyah zeytin vs vs daha bir suru liste var erken dogumu buna sebep olmus olabilir mesela 2 ölçek antibiyotik kullansin hemen makatindan kan geliyor antibiyotiklere hep alerjimiz var bari 2.de yüzüm gulsun daha az ugrastirsin diye dua ediyorum

Sen de haklısın canım ama görüyorsun beterin beteri var anlatsam roman olur düğünü bizim aile tarafında yaptık, eşim otobus tutup ailesini getirdi son model otobus istediler yolda yedikleri yemeğin fişini bile getirmişler bir çeyrek takıp burda otelde kalıp yiyip içip gittiler fakirlik ayrı görgüsüzlük çok ayrı. Beşiği letgo dan satıp gönlüne uygun bişi alsan, uyku seti ben 2 tane aldım yedek olsun diye, kv nin yolladığını yedek yaparsın

Sancılarınızı hissettiğinizde hastaneniz ile iletişime geçersiniz, doktor yada ebeniz aracılığı ile onlar sizi yönlendirir. Belli bi sıklığa ulaşmadan hastaneye gitmeye gerek yok evde daha rahat edersiniz diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…