Günaydın muayeneden çıktım. Herşey iyi, 2 kilo olmuş raporumu aldım. Her şey iyi erkek bebek olduğu için 39 dedi doğum içinkıza göre kilosu az oluyor 3.5 doğsun istiyorum dedi, 1 şubatta bile olabilir doğum
Hadi gözün aydın cnm bende yoldayim gidiyorumtam 32+0 da mi aldin dogum izin raporunu cnm. İçerde guzel gelişiyor bebekler sen bir an önce alsın derken doktorun senin uzerinde planlari varmis inşallah saglikla ulasirsin 39.haftaya
39+2'de dogduKc haftalik dogmustu ilk kizinz peki
Evet ya
Ekstrem bir şey olmazsa 39 dedi. Dikişim acıyor şu an için iyi dedi daha sık geliceksin dedi baktık olumsuz bişi var daha erken olur dedi
Günaydın arkadaşlar bende doktora gittim raporumu aldım kabul etmezlerse itiraz et senin hakkın dedi. Bebeğim gayet iyiymiş tam haftasıyla uyumlu gidiyor kilosu 1900 kg olmuş. Hareketli olması çok iyi bebegin anne karnında hareketli olması sağlıklı olduğunun göstergesidir dedi. Banada son haftaya kadar bekleriz sağlıktan dolayı bi aksilik olmazsa 29 ocak gibi düşünelim dedi. Nerdeyse 10 hastamın 5i covid geçirip gelmiş sizde olmuştunuz dimi dedi yok dedim biz olmadık Allah korusunama biraz olsun icim rahatladı çok ağır atlatan olmamış . Spinal olursa kesinlikle eş alınmıyormuş. Kontrollerde bundan sonra 35-36 da gel dedi eger ki hareketleri iyi olup bende iyi olursam 36 da giderim .Benden bu kadar
Sağol canım darısı senin başına. Evet tam 32+0 da aldım. Durumuna göre ya 35 yada 36 da gel dedi . Senin riskli gebelik ya belki daha erken görmek isteyebilir .2 haftada bir mi cagirdi bundan sonra bide 32+0 da mi aldin cnm dogum iznini
Raporu kabul etmeme gibi bir durumlarimi varmış ne garip. 1 ay sonra çağırdı seni yani dimi hadi seninde gözün aydin cnm herseyin iyi olmasina sevindim sen raporu 32+0 dami aldin tam
Yalnız değil miyim, çok sevindimBenimkilerin ailesini anlattn
Biz de gelse ucak bileti alcaktik neyse ki gelmiyo
Salatalık patatesInşaAllah ilkinde çok zorlandım kaç ay diyet yaptım patates salatalık makarna yemekten bi hal olmuştum , bide her altını açmamda kan gorucem diye ne üzülüyodum.
Beslenme şartlarıO zaman ilk cocuklarin kaderi bu sanırımilk anneligin dramı
Bende makarnayı zeytinyağıyla yapiyodum ama yiyemiyodum çok şükür atlattık. Inşallah bu çocuklarımızda yaşamayızSalatalık patatesmakarnada yiyemiyordum şükür geride bıraktık olumlu olalım aklımıza getirmeyelim
Dinlen canım yardim alabileceğin yiğenin , kuzenin varsa da yanına al biraz şu kritik zamanları atlat sonrası insaAllah daha rahat geçerBende şimdi çıktım 1 haftada 5 gun gelismis ama onada şükur dedi doktorvajinamda agri baski oldugunu soyledim bebegin kafasinin kanalda ve asagida oldugunu 3 gun dinlenmem gerektigini söyledi toparlanir biraz dinlen cok ayaktami kaldin vs dedi mecbur is ve bebek olunca 10 günlük rapor aldim zaten bebek aşağıda riskli olur gitmwn dedi 15 gun sonrasi icin çağırdı eğer bisey sezersen daha da erken gelebilirsin geldiginde tekrat rapor veririm duruma göre dedi sıkı takibe devam bizde 1040 gram suanlik
Bende makarnayı zeytinyağıyla yapiyodum ama yiyemiyodum çok şükür atlattık. Inşallah bu çocuklarımızda yaşamayız
Dinlen canım yardim alabileceğin yiğenin , kuzenin varsa da yanına al biraz şu kritik zamanları atlat sonrası insaAllah daha rahat geçeryine maşallah güzel gelişmiş çok da geride değil bide herkesin önden gidicek diye de bişey yok çoğu da haftasında haftasıyla uyumlu oluyor . Rabbim sağlık sıhhat versin de vakti zamanında kucagimiza alalım kilo doğunca her türlü alıyorlar
Çok şükür canım peki geriden gelmesinin bi sebebi var mıymış ? Aspirin kullanıyor musun ? Benim oğlum da öyle bu ara hep kucak istiyor bende kıyamıyorum dikkat etmek lazım. Mantar da oldum galiba ilaç istemeyi unuttum eczane reçetesiz verirse alicam.28+3 um 26+5 uyumlu suanlik ama bunada şükür 3 haftayi gecmedigi sürece endise etmiyorum azda olsa gelissin de. Bu ara oglum çok yordu bide acayip duskunlesti kucagima felan aldım sanırım ondan oldu agrim ama dikkat edicem dedigin gibi kritik haftayı atlatsam yeter yine
Ah ne sevindim maşallahGünaydın muayeneden çıktım. Herşey iyi, 2 kilo olmuş raporumu aldım. Her şey iyi erkek bebek olduğu için 39 dedi doğum içinkıza göre kilosu az oluyor 3.5 doğsun istiyorum dedi, 1 şubatta bile olabilir doğum
Maşallah ne güzel haberlerGünaydın arkadaşlar bende doktora gittim raporumu aldım kabul etmezlerse itiraz et senin hakkın dedi. Bebeğim gayet iyiymiş tam haftasıyla uyumlu gidiyor kilosu 1900 kg olmuş. Hareketli olması çok iyi bebegin anne karnında hareketli olması sağlıklı olduğunun göstergesidir dedi. Banada son haftaya kadar bekleriz sağlıktan dolayı bi aksilik olmazsa 29 ocak gibi düşünelim dedi. Nerdeyse 10 hastamın 5i covid geçirip gelmiş sizde olmuştunuz dimi dedi yok dedim biz olmadık Allah korusunama biraz olsun icim rahatladı çok ağır atlatan olmamış . Spinal olursa kesinlikle eş alınmıyormuş. Kontrollerde bundan sonra 35-36 da gel dedi eger ki hareketleri iyi olup bende iyi olursam 36 da giderim .Benden bu kadar
32+0 da aldım evet. Ben 13te gittim 24te bi de şimdi 322 haftada bir mi cagirdi bundan sonra bide 32+0 da mi aldin cnm dogum iznini
Raporu kabul etmeme gibi bir durumlarimi varmış ne garip. 1 ay sonra çağırdı seni yani dimi hadi seninde gözün aydin cnm herseyin iyi olmasina sevindim sen raporu 32+0 dami aldin tam
Allah korusun canım son 2 hafta eve kapanıp kimseyle görüşmemek lazım yanında kalıcak kişiyi de karantinaya alcaksın Allahın izniyle bisey olmazAh ne sevindim maşallaholsun kızdan kilolu olmasın sonuçta ikinci ve araları yakın dimi o yüzden sana zorluk yapardı ki bazı bebekler 34 den sonra hızla kilo alıyor. Neden erkek 39 dedi? Erkekler geç mi aliniyormus?
Maşallah ne güzel haberlerben koronaya yakalanıp doğuma denk gelmesinden daha çok tırsıyorum acaba öyle bir vakası olmuş mu? 28 Ocak olsa benimle aynı doğum günü olurmuş paşa beyin
Eş calisinca işte ama inşallah atlatırız bu deviride bizim burada düşüşe geçmiş dede bakanAllah korusun canım son 2 hafta eve kapanıp kimseyle görüşmemek lazım yanında kalıcak kişiyi de karantinaya alcaksın Allahın izniyle bisey olmaz
Biraz daha azalsın öyle git bence canım ben rapor almaya mecbur gittim yoksa biraz daha ertelerdimEş calisinca işte ama inşallah atlatırız bu deviride bizim burada düşüşe geçmiş dede bakan25 de gitmiştim acaba 30 da gitsem mi diyorum özledim yahu
Nst doktordan doktora değişen bişey canım bazısı 32.haftada istersen bazısı sorun görmezse 34-36 gibi ister bazısı var hiç istemez . Benim gorumcem sezeryanla 38.haftada doğum yaptı hiç nst ye girmedi mesela . Benim ilk hamilelikte erken doğum riskim vardı 26.haftada girmeye başladım. Sırtüstü uzanıyorsun karnına lastikli bişey bağlıyorlar bide bikac alet koyuyorlar bebegin kalp atışı ve senin sancılarını takip ediyorlar . Çatıyı da genelde 37 den sonra yapıyorlar bide sürekli yapılan bişey değil. Tabiki acilman olur onu kontrol etmek için bikac kere olabilir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?