2021 Şubat Anneleri

Bizimde inek sütü alerjisi diye başladık acıbadem de gastroentroloji doktoruna gittik herşeyi kesti hiç bişey yiyemedim sonunda dayanamayıp ankara da bi doktora gittim çok şükür onunla alerjiyi yendik . Inşallah salgından sonra bi doktora götürmekte fayda var 5 yaşından sonra toparlıyor diyorlar.
İnşallah canım canini sıkma zaten sıkı kontrole almış seni bişey olmaz Allah 'in izniyle . Bende oyleydim ama zaman da az kaldi şimdi herşeyini tamamlıyorum e bebekten son siparişlerimi de verdim artık kıyafetleri yıkayıp bavul hazirlicam nolur nolmaz hazir olsun kafam rahat etsin . Bizimde oyleydi alerjimiz canim ama inan kestikce yemekleri daha hassas hale geliyorlar eğer alerjisi çok ileri değilse üstüne gitmek lazimmis herşeyden tattırmak lazım yavaş yavaş alışacaklar. Genelde ilki alerjik olunca ikinci de olur diyorlar ama insaAllah olmazlar .

Etik olmayacak bir durum göremiyorum, pandemi olmasa 37. Haftaya kadar çalışıp sonrasına aktaracaktım haftaları, madem böyle bir süreçten geçiyoruz ve devletimiz böyle bir hak tanıdı neden kullanmayayım diyorum

4 doktora götürdüm alerji uzmanı dahil çözüm bulamadım. Duphalac kabızlıga öneriyorlar 3 kaşık dört kaşık ver. yaa çocuk kızarıyor kaşınıyor diyorum yok tevafuk başka Bi şidendir o dedi alerji doktoru medipolde. Hatta psikolojik bile dediKendi kendime kestim şurubu da düzeldi kızarıklıklarıKakadan gelen kan çatlak ayh neyse kuzum hala korkuyor bana sarılıyor kaka yaparken. Tuvalet eğitimini öteliyorum bu yüzden... Daha beter olur diye.

Aslında tam olarak hak değilde sistemin ön görmediği bir açık. Herkesin düşüncesi farklı olabilir haklısınız.

Çalışabilir raporu alcam canlı ders veriyorum idare çağırdığında gidip sınıf defterini dolduruyorum o kadar

Bu idari izin olayı tam bir muamma aslında her kurum farklı uygulama yapıyor anladığım kadarıyla, bizim kurum da yetki amirimiz de onun uygun görmesi işlerin müsaadesi durumunda idari izin verilir diyor, benim müdürüm kalp hastası o da Mart’tan beri izinli işler biriktikçe gidip ben yapıyorum şu an için ama 32. Haftada ne olacak bilmiyorum, bu işin kesin olarak netleştirilmesi lazımdı 24 haftalık gebeyken riskli diye izin verilip 32 haftalıkken işe gel demek çok saçma bi uygulama

Benim iki oğlum da 2.700 gr civarı doğdular gelişimleri iki hafta geriden geliyordu, şimdi de doktor bi hafta geride dedi iki haftaya çıkarsa kanda oıhtılaşma vardır bebeğe kan gitmiyordur kan sulandırıcı iğne başlarım dedi, psiklolojik olarak sürekli yiyorum sanki yemezsem bebek kilo almayacak gibi geliyor ama kiloları ben alıyorum...

Bu arada en güzeli sancıyı evde çekip gitmek ben ikinci doğumum da bi gün evde sancı çektim sıklaşmayınca gitmedim birinci Doğumum da erken gidince doktor beklememiş suni sancıyı vermişti, ama bu sefer iki saat mesafe var erken giderim büyük ihtimalle

Ya az önce 1 saattir sakin tekmelemeyen bebeğim birdenbire karnım titredi bi 10 sn falan anlamadım daha önce olmadı. Sizde oluyor mu bu?
Sonradan tekmeledi miniğim normal şekilde. Anne karnındaki bebekler uyandıklarında titrerlermiş. Bi forum sitesinde yazıyor. Doğru mu bilmem de neden bu kadar korktm ben birşey oldu diye? Neyse ki geçti. Karnıma sarılasım geldi.

Kc haftalik dogmustu ilk kizinz peki

Benimkiler de sormasalar cok bozulurdum gercekten

Benimkilerin ailesini anlattn
Biz de gelse ucak bileti alcaktik neyse ki gelmiyo

Ben hazırladım herşeyini evi temizlemek kaldı bi tek
Bide hastane çantasını hazırlıcam tabi
Sendr başla artık biran önce sanki son haftalarda hiç halim kalmayacak gibi hissediyorum ben ama aslında enerji.toplamamız lazım

Kızlar kızlar bu nst tam olarak nedir beni aydınlatır mısınız
Kaçıncı haftada doktor istiyor
Bide nasıl yapılıyor
Çatı muayenesi falan yapıyo mu doktor erkenden
Beni ennn çok geren

Kızlar kızlar bu nst tam olarak nedir beni aydınlatır mısınız
Kaçıncı haftada doktor istiyor
Bide nasıl yapılıyor
Çatı muayenesi falan yapıyo mu doktor erkenden
Beni ennn çok geren
Nst doktordan doktora değişen bişey canım bazısı 32.haftada istersen bazısı sorun görmezse 34-36 gibi ister bazısı var hiç istemez . Benim gorumcem sezeryanla 38.haftada doğum yaptı hiç nst ye girmedi mesela . Benim ilk hamilelikte erken doğum riskim vardı 26.haftada girmeye başladım. Sırtüstü uzanıyorsun karnına lastikli bişey bağlıyorlar bide bikac alet koyuyorlar bebegin kalp atışı ve senin sancılarını takip ediyorlar . Çatıyı da genelde 37 den sonra yapıyorlar bide sürekli yapılan bişey değil. Tabiki acilman olur onu kontrol etmek için bikac kere olabilir .

Yeri daralıo canım artık ondan bu tepkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…