Amin amin inşallahAy benim yükseliyoraçlık bana hiç gelmiyor.
İnş gerek kalmaz ys ilaca falan. Bizim şimdi ki sorunumuz bebek tombik ve diyet. İnş sağlıkla doğurmak nasip olur hepimize. İlk hamileliğimde hiç böyle şeyler yaşamamıştım.
Bana nstyi son hafta da yaptı. 38-39 gibiydi. Çatı muayene mi 39 da yaptı ve çatı muayenesinden 3 gün sonra doğumum oldu. Son anda olması iyi bence. Doğumda bile olabilir. Nst de karnına kemer gibi birşey bağlıyorlar yatıyorsun bebeğin kalp atışı sancı var mı yok mı ona bakıyor. 7 yıl önceden bu kadar hatırlıyorum
MaşAllah kuzuya. Güzel haberlerle gelmişsin çok şükür
Ben de kendimi çok kastım çığlığıda bastım halbuki saniyeler sürüyor sadece. Dr sen nasıl doğuracaksın kız dediİnşallah son haftalara kalır bu muayene işi o zaman daha iyi hazırlarım kendimi heralde
Ben de kendimi çok kastım çığlığıda bastım halbuki saniyeler sürüyor sadece. Dr sen nasıl doğuracaksın kız dediçatalda bacaklarım titredi ama çatır çatır doğurdum işte. Yine heyecanlıyım yine bacaklar titrer yapacak birşey yok. Sen de çok takma oluyor Allah yardım ediyor
Malesef bende öğle. Hele sırtıma giren ağrılar azap gibiKizlar bu ara çok halsiz kalıyorum sanki bazen nefes yetmiyor
Allah'tan hepsi bir arada olmuyor ...Malesef bende öğle. Hele sırtıma giren ağrılar azap gibi
Bazen hepsi bir oluyo şuan mesela :) kemiklerimi birilerinin çekmesini sırtımda gezmesini istiyorumAllah'tan hepsi bir arada olmuyor ...
Bugün sadece aşırı halsizlik ve nefes sorunum varBazen hepsi bir oluyo şuan mesela :) kemiklerimi birilerinin çekmesini sırtımda gezmesini istiyorum
Uzanma şansın varsa uzan dinlen halsizliğine iyi gelir nefese çözüm ben de de yokBugün sadece aşırı halsizlik ve nefes sorunum var
Bugün sadece aşırı halsizlik ve nefes sorunum var
Uzanıyorum canım ev berbat....Uzanma şansın varsa uzan dinlen halsizliğine iyi gelir nefese çözüm ben de de yok
Acaba havalar da mı etkiliGerçekten bugün benimde hiç halim yok hiç bişey yapmadım daha
Kalkıp bi evi süpürsem bide lavaboyu ciflesem benden iyisi yok
Bütün kanım çekilmiş gibi
Evler aldı başını gidiyo zaten her odam gene iyide mutfak içler acısı oluyo geneldeUzanıyorum canım ev berbat....
Acaba havalar da mı etkili
Uzanıyorum canım ev berbat....
Acaba havalar da mı etkili
Evler aldı başını gidiyo zaten her odam gene iyide mutfak içler acısı oluyo genelde
Çocuk olmasa hiç onemsemem gerçektenEvler aldı başını gidiyo zaten her odam gene iyide mutfak içler acısı oluyo genelde
Evet kapalı çok ama yagmasa da kötüBence bugünkğ havada etkili
Çok kspalı ve kasvetli
Çocuk olmasa hiç onemsemem gerçekten
Evet kapalı çok ama yagmasa da kötü
Çocuk yok ama dırdırı bol kocam var :) su bardağı yerinden oynasa toplu değil burası derÇocuk olmasa hiç onemsemem gerçekten
Evet kapalı çok ama yagmasa da kötü
Çocuk yok ama dırdırı bol kocam var :) su bardağı yerinden oynasa toplu değil burası der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?