Olur olur halde ben makineyi bosaltayimİşte bu çok zor insanın siniri bozuluyor
Evet ama sinirimi bozsada zorlanıyorum bulaşık özellikle birikiyo yapcak bişey yok. Gene kaderine razı olup süpürüyo Allahtanİşte bu çok zor insanın siniri bozuluyor
Bende çamaşr makinesinin bitmesini bekliyorumOlur olur halde ben makineyi bosaltayim
Olur olur halde ben makineyi bosaltayim
Evet ama sinirimi bozsada zorlanıyorum bulaşık özellikle birikiyo yapcak bişey yok. Gene kaderine razı olup süpürüyo Allahtan
Bende çamaşr makinesinin bitmesini bekliyorum
Aminn inşallahBende makarnayı zeytinyağıyla yapiyodum ama yiyemiyodum çok şükür atlattık. Inşallah bu çocuklarımızda yaşamayız
Dinlen canım yardim alabileceğin yiğenin , kuzenin varsa da yanına al biraz şu kritik zamanları atlat sonrası insaAllah daha rahat geçeryine maşallah güzel gelişmiş çok da geride değil bide herkesin önden gidicek diye de bişey yok çoğu da haftasında haftasıyla uyumlu oluyor . Rabbim sağlık sıhhat versin de vakti zamanında kucagimiza alalım kilo doğunca her türlü alıyorlar
Kaç yaşında benim kızım 3 ve çılgınlar gibi onu bekliyorBen bugün miniğimin kıyafetlerinin bir kısmını yıkadım yarında kalanları yıkayacağım kuruyanlar utulenecek ve yerleştirilecek. Oğlumla yapıyoruz aşırı heyecanlanıyor
Çatalı ben de sevmiyorum acımasa bile o şekilde oturmak geriyor insanı. Doğum öncesi açıklık muayeneleri zorlamıştı ama ikinci doğumumda epidural normal doğum yaptığım için hiç hissetmemiştim. Gerçekten bu yönden çok iyi epidural.İşte benimde fobim oluştu
Hamile kalamadım diye muayene olmuştum bi kere ve smear da aldı drek spekulum denen şeyi soktuğu için canım çok acımıştı ve kanamam da olmuştu sonra usg cihazıyla bakmıştı
Çatala çıkınca bacaklarım istemsiz titriyor ve çok zorlanıyorum açarken
Ayy aynıymış eşlerimiz. Benim bildiğim kadın böyle olur ama benim eşim böyle diye çok dertleniyorumÇocuk yok ama dırdırı bol kocam var :) su bardağı yerinden oynasa toplu değil burası der
Çatalı ben de sevmiyorum acımasa bile o şekilde oturmak geriyor insanı. Doğum öncesi açıklık muayeneleri zorlamıştı ama ikinci doğumumda epidural normal doğum yaptığım için hiç hissetmemiştim. Gerçekten bu yönden çok iyi epidural.
Sancıya dayanamayınca ve açılman 3-4 cm bulunca belinden bir katater takılıp( bunu iyi bir anestezi uzmanı yapmalı önemli çünkü) ağrı kesici gibi birşey veriliyor ara ara. Sancıları kolay karşılıyorsun bazısı hissetmiyor bazısına da etki etmiyor tabi. Sonra açıklık tamamlanınca 10 cm bulunca ordan ağrı kesici verme işlemi bitiyor sancıyı hissedip ıkınman için. Buna da epidural ya da prenses Doğum diyorlarEpidural normal doğum nasıl oluyor tam olarak
Ay ne güzel yaa, maşallah darısı banaBen bugün miniğimin kıyafetlerinin bir kısmını yıkadım yarında kalanları yıkayacağım kuruyanlar utulenecek ve yerleştirilecek. Oğlumla yapıyoruz aşırı heyecanlanıyor
Bizimde 3.5 yaşında hergun karnımı dinliyor hareket ettiriyorum nasıl zıplıyor havalaraKaç yaşında benim kızım 3 ve çılgınlar gibi onu bekliyorkardeş de kardeş
Ben de nefes alamiyorum bazen çok sıkıştırıyor artıkBugün sadece aşırı halsizlik ve nefes sorunum var
Ben buraya bir türlü foto atamıyorum niye anlamadım. Foto ekleye tıklıyorum bir şey açılmıyor.Ben de öyle düşündüm, tek kullanımlıkları açmaya uğraşmaya üşenirim. Bir tane ortada dursun üstünde hallederizseninkiler nasıl canım foto atarsan sevinirim bana da fikir olur.
Kızlar arkadşımla telefonla konuşurken resmen nefes nefes kalıyorım. Asansöre binmeyip yürüyerek duraklamadan çıkamıyorum kat arasında duraklıyorum. Normal şeyler değil mi?Ben de nefes alamiyorum bazen çok sıkıştırıyor artık
Yok canımmm, o artik coronanin ileri aşaması nefes darlığı falan. Bizimki akciğerlere doğru ayaklarını uzatıyor ondan oluyor. Çocuğun yeri daraldı iyice. Senin de ondandir. Annene geçmiş olsun inşallah yakında görüşmemişsindir.Kızlar arkadşımla telefonla konuşurken resmen nefes nefes kalıyorım. Asansöre binmeyip yürüyerek duraklamadan çıkamıyorum kat arasında duraklıyorum. Normal şeyler değil mi?
Corona değilimdir yani değil mi? Nefes darlığı da var ya korona belirtilerinde.
Annemde bugün+ çıktı
M manifestoo haklı o coronanın tek belirtisi değil yani başka şeyler de hissetmiş olurdun. Ayrıca sizden kaç hafta gerideyim o bende de oluyor ve uzun zamandır var artık alıştımKızlar arkadşımla telefonla konuşurken resmen nefes nefes kalıyorım. Asansöre binmeyip yürüyerek duraklamadan çıkamıyorum kat arasında duraklıyorum. Normal şeyler değil mi?
Corona değilimdir yani değil mi? Nefes darlığı da var ya korona belirtilerinde.
Annemde bugün+ çıktı
Yok canımmm, o artik coronanin ileri aşaması nefes darlığı falan. Bizimki akciğerlere doğru ayaklarını uzatıyor ondan oluyor. Çocuğun yeri daraldı iyice. Senin de ondandir. Annene geçmiş olsun inşallah yakında görüşmemişsindir.
Yaa inşallah canımM manifestoo haklı o coronanın tek belirtisi değil yani başka şeyler de hissetmiş olurdun. Ayrıca sizden kaç hafta gerideyim o bende de oluyor ve uzun zamandır var artık alıştımAnnen için çok geçmiş olsun inşallah hafif atlatır ve sizlere de bulaşmamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?