2021 Şubat Anneleri

Olur olur halde ben makineyi bosaltayim

Benimde boşaltmam lazım bugün çok kötü oldu yaa hiç bir iş görmemiştim bide aksi gibi telefon geldi eşim işten geldi ev ölü gibi bugün erkem geldi bide sokağa çıkma yasağı olduğu için
Adam yorgun ve aç ben sofrayı kurmamışım
Çok kötü hissettim kendimi
Yemeklerim vardı hemen hazırladım

Evet ama sinirimi bozsada zorlanıyorum bulaşık özellikle birikiyo yapcak bişey yok. Gene kaderine razı olup süpürüyo Allahtan

Benim eşim pek süpürmüyo bi kere mi ne süpürdü şimdi yemek yedik ben bi süpürücem saat geç oldu ama içim rahat etmeyecek böyle

Bende çamaşr makinesinin bitmesini bekliyorum

Benimde kuruyanlar var onları toplayıp yerleştirmem lazım :)
Akşam iş yapanlarda bugün ben şuan start veriyorum
Önce mutfaktan başlıyım bari

Aminn inşallah

Ben bugün miniğimin kıyafetlerinin bir kısmını yıkadım yarında kalanları yıkayacağım kuruyanlar utulenecek ve yerleştirilecek. Oğlumla yapıyoruz aşırı heyecanlanıyor
Kaç yaşında benim kızım 3 ve çılgınlar gibi onu bekliyor kardeş de kardeş

Çatalı ben de sevmiyorum acımasa bile o şekilde oturmak geriyor insanı. Doğum öncesi açıklık muayeneleri zorlamıştı ama ikinci doğumumda epidural normal doğum yaptığım için hiç hissetmemiştim. Gerçekten bu yönden çok iyi epidural.

Epidural normal doğum nasıl oluyor tam olarak

Epidural normal doğum nasıl oluyor tam olarak
Sancıya dayanamayınca ve açılman 3-4 cm bulunca belinden bir katater takılıp( bunu iyi bir anestezi uzmanı yapmalı önemli çünkü) ağrı kesici gibi birşey veriliyor ara ara. Sancıları kolay karşılıyorsun bazısı hissetmiyor bazısına da etki etmiyor tabi. Sonra açıklık tamamlanınca 10 cm bulunca ordan ağrı kesici verme işlemi bitiyor sancıyı hissedip ıkınman için. Buna da epidural ya da prenses Doğum diyorlar

Ben bugün miniğimin kıyafetlerinin bir kısmını yıkadım yarında kalanları yıkayacağım kuruyanlar utulenecek ve yerleştirilecek. Oğlumla yapıyoruz aşırı heyecanlanıyor
Ay ne güzel yaa, maşallah darısı bana ben bugün hastaneye kızımı da götürdüm mecbur bırakacak kimse olmadığından doktor bayıldı, hep böyle bıcır bıcır mı diye sordu.Kardeşine baktı, ömee uyuyo, öme yüzünü kapamış falan diyip izledi durdu. Ama dönüşte apartmana girerken bi çift daha vardı arkamızda, kucağında bebek vardı. Kıyameti kopardı gitt, gelmeee, istemiyom diye Valla gözüm korkuyor evde kıyamet kopacak...
Ben hala hiçbişi yapmadım her şey tamam ama düzene sokan yok

Ben de öyle düşündüm, tek kullanımlıkları açmaya uğraşmaya üşenirim. Bir tane ortada dursun üstünde hallederizseninkiler nasıl canım foto atarsan sevinirim bana da fikir olur.
Ben buraya bir türlü foto atamıyorum niye anlamadım. Foto ekleye tıklıyorum bir şey açılmıyor.

Ben de nefes alamiyorum bazen çok sıkıştırıyor artık
Kızlar arkadşımla telefonla konuşurken resmen nefes nefes kalıyorım. Asansöre binmeyip yürüyerek duraklamadan çıkamıyorum kat arasında duraklıyorum. Normal şeyler değil mi?
Corona değilimdir yani değil mi? Nefes darlığı da var ya korona belirtilerinde.
Annemde bugün+ çıktı

Yok canımmm, o artik coronanin ileri aşaması nefes darlığı falan. Bizimki akciğerlere doğru ayaklarını uzatıyor ondan oluyor. Çocuğun yeri daraldı iyice. Senin de ondandir. Annene geçmiş olsun inşallah yakında görüşmemişsindir.

M manifestoo haklı o coronanın tek belirtisi değil yani başka şeyler de hissetmiş olurdun. Ayrıca sizden kaç hafta gerideyim o bende de oluyor ve uzun zamandır var artık alıştım Annen için çok geçmiş olsun inşallah hafif atlatır ve sizlere de bulaşmamıştır.

Babam öksürüp duruyordu nerdeyse 15-17 gündür. Test yaptr dedikçe yok diyordu. 1 haftadır evdeydi. Annem maskeyle geziyordu hep ama babm takmıyordu tbi. Her Şeyleri uzun süredir ayrıydı zatn yatak banyo yemek vb.ama o da kapmış.
Ben 3 gün önce gittiğimde de Babamla hiç görüşmedim ztn salondaydı. Maske takıp kapıdan konuştum bir 5 dk ikna etmek için o kadar. Annemde hep maskeliydi ve mesafeli otrduk ama bi şey yerken çıkardı tbi.bwyw kapı cam açık odada en uzak köşelerdeydik. sonra geri taktı. Bana geçmiş midir ?bilmiyorum
Babam kanser hastası geç kalınmış mıdır ona ağlayıp duruyordum dünden beri annemde bgn pozitif çıktı o da hipertansiyon hastası.zaten panik biri .babamın ihmali yüzünden o da oldu belki bende çok kızıyorum cidden babama
Eşimde test yaptr diyor bi belirtim de yok test yaptrsam da ilaç alamayacağım nasıl olsa diyorum test için hastaneye gidip o kalablıkta Corona değilsem kapmakta var. E ben + sem eşime bulaştırma riskim var. Bizim her şeyimiz zaten 1 aydır ayrı. ayrı yatıyoruz birlkte yemek yemiyoruz havlumuz diş macunumuza kadar ayrı.daha ne yapılır aynı evi içinde bilemiyordum şimdi bu şüpheli durumda tek başıma tüm gün bir odada oturmakta olmuyor. Ona maske taktrdım birbirimzden uzakta oturuyoruz. Ben o kdr uuzun süre takamıyorum arttık.

Yaa inşallah canım korktum psikopatça sakındım kendmi çalışırken de evdeykende ,yine geldi buldu işte.
Nolur bana dua edin, hamilelerin duaları kabul olur
Nolur nolmaz annem sağlık bakanlığına damadımla temaslıyım dedi ona da 10 gün rapor verdiler. Şimdi evdeyiz.bir belirtim yok benim haliyle eşminde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…