Bakalım bizde sorarız gidince yazarım burayaOğlumu 2 sene önce aynı hastanede sünnet yaptırdım 750 tl ydi 600 tl vermiştik şimdi hem zam yapmislar hemde indirimi kaldırmışlar . Ama sünneti yapan doktordan çok memnun kalmıştık onu da söylemeden geçmiyim
Sen hangi hastaneye gidiyordun ? Bizim doktorumuz genel cerrahiydi bazı hastanelerde çocuk cerrahisi yada ürologu oluyor onlarda yapıyor hatta o daha iyi olur ama tabiki fiyatları da abartı olur.Bakalım bizde sorarız gidince yazarım burayaama bizim ilk ya iyi bir doktor da bulmalı ...
Vay anasını sayın seyirciler 1000₺ nedir yahu
Oğlumu 2 sene önce aynı hastanede sünnet yaptırdım 750 tl ydi 600 tl vermiştik şimdi hem zam yapmislar hemde indirimi kaldırmışlar . Ama sünneti yapan doktordan çok memnun kalmıştık onu da söylemeden geçmiyim
Sizler doğumdan sonra hastanede ne kadar kalınıyor sordunuz mu ?
Avicenna da pahalı ama dediğim gibi doktordan çok memnun kaldık osman bey di bizim doktorumuz da. Biz yine oraya yaptırırız evimize de yakın yine de sağol canım.Son durak Ümran tip merkezinde orhan bey var harika bi doktor ben oneriyle gittim bende bir cok arkadaşıma onerdim hepsi çok memnun kaldılar 2019 da 350₺ gibi bir fiyata sunnet ettirmistim oğlumu isterseniz araştırın baya tatli dilli isinin ehli
Bende soracaktim unuttum sohbete daldık arada kaynadi artık 36 da gün almaya giderim o zaman sorarım inşaAllahHic sormadim valla pandemiden dolayi cogu hastahane de 1 gün diyolar ama gaz olayi varya sanırım gazını cikaramayani 1 gunde cikarmazlar
Yok sormadım hiç canım. Gaz çıkmadan çıkamayız gibi geliyor...Sizler doğumdan sonra hastanede ne kadar kalınıyor sordunuz mu ?
Doğuma ne kadar dediler indirimli.Sormadım onu doğumda çocuk doktoruna sormuştuk yaptirmanizda sakınca yok demişti 10.gun yaptirmistik. Şimdi de muhasebeye pandemiden dolayı sünnet yapılıyor mu dedik yapılıyor dediler onu da herhalde yine ilk hafta yaptırırız diye düşünüyoruz inşaallah. Ama baya zam gelmiş herşeye yine ocak ayının basında zam gelebilir dediler .
Yok sormadım hiç canım. Gaz çıkmadan çıkamayız gibi geliyor...
Erken gaz çıkarmaya bakalım o zaman bol bol kayısı hoşafı götürelimDoğuma ne kadar dediler indirimli.
Yok sormadım hiç canım. Gaz çıkmadan çıkamayız gibi geliyor...
Bende de oldu o ağrı ayaklarımı üşüttüğümden oldu sanırım hemen sonraki gün ev botu aldım. Bir gün sürdü ama sonra geçti.
Erken gaz çıkarmaya bakalım o zaman bol bol kayısı hoşafı götürelimindirimsiz 2700 %20 indirim yapıyorlar 2160 tl ye geliyor. Ama ocak ayının basında zam geledebilir gelmedebilir kesin bişey yok doğumdan bikac gun once zam olursa onceki fiyattan yardımcı olurlar dediler . Sünnette de indirim yokmuş.
Ben 2,5 kg doğmuşum. Sağlık sorunum olmamış diyeceklerim bu kadarKiloya cok takılma bence ablam 41 haftada dogum yapip 2500-2600 doguruyironemli olan icerde ki haftasini tamamlamasi
Sağlık çalışanı, polis yada asker çalışanı olursan %20 indirim uyguluyorlar canım.Bu ne indirimi cnm memur vs indirimimi
İkinci oğlum doğduğunda abisi 2 yaşında idi. Aynı anda sünnet ettirdik. Yenidoğanın iyileşme huzursuzluğu hiç olmadı. Sadece ilk gün çişini yaparken bi kaç defa ağladı. İkinci gün normale döndü. 2 yaşındaki abisi ise günlerce kök söktürdü bizeSünneti ben ilk 10 gün içinde istoyrum ama Benim dışımdaki herkes kalsın şimdilik diyor babası dahil. İlerleyen yaşlarda cidden zor oluyor...
Normal doğumda var mı bilmem ama ameliyatlarda popodan gaz çıkarmadan çıkamazsın hastanedenKızlar bu gaz olayı nedir ilk kez duydum
Ben de bu iyileşme süreçleri yüzünden doğar doğmaz istiyorum bir de çocuğun psikolojisi cidden etkileniyor. Bi yeğenim 3 yaşında oldu 2 ay evde atletle gezdi acıyor dedi iyileştiği halde hep acıdı garibiminİkinci oğlum doğduğunda abisi 2 yaşında idi. Aynı anda sünnet ettirdik. Yenidoğanın iyileşme huzursuzluğu hiç olmadı. Sadece ilk gün çişini yaparken bi kaç defa ağladı. İkinci gün normale döndü. 2 yaşındaki abisi ise günlerce kök söktürdü bizekilot giymeye başladığında Bile çişini yaptırırken korkusu devam etti. Araştırmalara bakılınca yenidoğan sünnetini önermeyen de çok. İşlevsek bozukluk olabiliyormuş ileride. 2 ile 6 yaş arası da önerilmiyordu yanlış hatırlamıyorsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?