- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
Oh ne güzel ya keşke bana da yapsalardi böyle bişey ne kadar iyi hem normal doğuma da teşvik olurSancıya dayanamayınca ve açılman 3-4 cm bulunca belinden bir katater takılıp( bunu iyi bir anestezi uzmanı yapmalı önemli çünkü) ağrı kesici gibi birşey veriliyor ara ara. Sancıları kolay karşılıyorsun bazısı hissetmiyor bazısına da etki etmiyor tabi. Sonra açıklık tamamlanınca 10 cm bulunca ordan ağrı kesici verme işlemi bitiyor sancıyı hissedip ıkınman için. Buna da epidural ya da prenses Doğum diyorlar
Kapı pencere açıktıysa telaş yapmana gerek yok bence belirtin olursa test yaptır. Bende pozitif çıkmadan 5 gün önce görümcem 3 gün önce de bir arkadaşımız bize gelmişti balkon kapısı açık arka odanın da camını açıp cereyan yaptırıp oturmuştuk. Allah’a şükür onlarda birşey çıkmadı. Havanın sürekli değişmesi açık alan çok önemli.Babam öksürüp duruyordu nerdeyse 15-17 gündür. Test yaptr dedikçe yok diyordu. 1 haftadır evdeydi. Annem maskeyle geziyordu hep ama babm takmıyordu tbi. Her Şeyleri uzun süredir ayrıydı zatn yatak banyo yemek vb.ama o da kapmış.
Ben 3 gün önce gittiğimde de Babamla hiç görüşmedim ztn salondaydı. Maske takıp kapıdan konuştum bir 5 dk ikna etmek için o kadar. Annemde hep maskeliydi ve mesafeli otrduk ama bi şey yerken çıkardı tbi.bwyw kapı cam açık odada en uzak köşelerdeydik. sonra geri taktı. Bana geçmiş midir ?bilmiyorum
Babam kanser hastası geç kalınmış mıdır ona ağlayıp duruyordum dünden beri annemde bgn pozitif çıktı o da hipertansiyon hastası.zaten panik biri .babamın ihmali yüzünden o da oldu belki bendeçok kızıyorum cidden babama
Eşimde test yaptr diyor bi belirtim de yok test yaptrsam da ilaç alamayacağım nasıl olsa diyorumtest için hastaneye gidip o kalablıkta Corona değilsem kapmakta var. E ben + sem eşime bulaştırma riskim var. Bizim her şeyimiz zaten 1 aydır ayrı. ayrı yatıyoruz birlkte yemek yemiyoruz havlumuz diş macunumuza kadar ayrı.daha ne yapılır aynı evi içinde bilemiyordum şimdi bu şüpheli durumda tek başıma tüm gün bir odada oturmakta olmuyor. Ona maske taktrdım birbirimzden uzakta oturuyoruz. Ben o kdr uuzun süre takamıyorum arttık.
Korkma görür Allahın izniyle inşallahAmnitoyik bant kayboldu cok sukur
O konuda sknti yok
Benm korkum sanki 2900leri bile goremezse die
Amnitoyik bant kayboldu cok sukur
O konuda sknti yok
Benm korkum sanki 2900leri bile goremezse die
Sancıya dayanamayınca ve açılman 3-4 cm bulunca belinden bir katater takılıp( bunu iyi bir anestezi uzmanı yapmalı önemli çünkü) ağrı kesici gibi birşey veriliyor ara ara. Sancıları kolay karşılıyorsun bazısı hissetmiyor bazısına da etki etmiyor tabi. Sonra açıklık tamamlanınca 10 cm bulunca ordan ağrı kesici verme işlemi bitiyor sancıyı hissedip ıkınman için. Buna da epidural ya da prenses Doğum diyorlar
Bende de oldu o ağrı ayaklarımı üşüttüğümden oldu sanırım hemen sonraki gün ev botu aldım. Bir gün sürdü ama sonra geçti.Kızlar benim sabahtan ber sağ kasığım ağrıyor böyle tuhaf bi sancı gibi girip çıkıyor sanki çekilme gibi
Karnıma da sancı giriyor
Bu ne ola ki acaba
Ben de boyamadım diplerim de geldi hem koyu aralarda beyazlar. Ama yine boyatmıcam loreal in sprey boyaları var ondan aldım ben. Onu sıkınca baya iyi oluyor. Dene istersen.Kızlar hamileliğimin basından beri sacımı boyamadım ihtiyaçta duymadım çalışmadıgım için. Ama doğuma bakımlı girmek istiyorum fotograf çektririm diye. İlk 3-4 ay boyatmamam gerektiğini duymuştum. Ocak ayının son haftası gibi sacımı boyatayım diyorum . Bu seferde acaba süte gecermi korkusu basladı. Herkes boyuyor sanırım bir benmiyim böle korkak. Yada boyatmamaya devam mı ..
En güzel yün sağlıklı olan o... Niye ağır olsun ya... Boşver hazırı bence çabuk da büyücek kullanmıyorsun bebek yorganını sonrasındaBebekle ilgili tüm ihtiyaçları aldık galiba benim günlük iki pijama takımı bitane lohusa pijaması hasta bezi göğüs pedi ihtiyaçlarım kalmıştı onlarıda aldım. Şimdi yıkama ütüleme kısmı var. Kızımda 32.haftayıda bitirip öyle yapmıştım heralde bundada öyle yapayım diyorum.
Aklıma tek takılan ben bebek yorganım yün . Acaba normal bebek yorganı da alsammı yün ağır mı olur ince gerçi ama. Bebek yorgan yastık seti alsammı kararsız kaldım.
Canım normal nefes nefese kalman, artık bebek büyüdü bütün organlarda baskı var. Akşam ağladım bişeye üzüldüğümden, zerre nefes alamadım kolanya dök, balkona çık zor bela nefes aldım... Ki normalde de konuşurken tıslıyorum yanii kesik kesik.Kızlar arkadşımla telefonla konuşurken resmen nefes nefes kalıyorım. Asansöre binmeyip yürüyerek duraklamadan çıkamıyorum kat arasında duraklıyorum. Normal şeyler değil mi?
Corona değilimdir yani değil mi? Nefes darlığı da var ya korona belirtilerinde.
Annemde bugün+ çıktı
İsteyin Doğum sırasında ben bilmiyordum doktorum teklif etmişlerdi. Ama o zaman da Doğum parası 250 liraysa 250 de epidüral parası ödemiştik bilginiz olsun.Oh ne güzel ya keşke bana da yapsalardi böyle bişey ne kadar iyi hem normal doğuma da teşvik olur
Benim ilk çocuğumda kış bebeğiydi ben hep yün kullandım. Hatta park yatağın içine yün döşek koymuştum. Alerjik olmazsa sıkıntı olmaz. Tabi koca yorgan değildi küçük yün yorgan yapmıştı annem. Şimdi kısmet olursa bu bebeğime de kullanacağım inş alerjik olmazsaBebekle ilgili tüm ihtiyaçları aldık galiba benim günlük iki pijama takımı bitane lohusa pijaması hasta bezi göğüs pedi ihtiyaçlarım kalmıştı onlarıda aldım. Şimdi yıkama ütüleme kısmı var. Kızımda 32.haftayıda bitirip öyle yapmıştım heralde bundada öyle yapayım diyorum.
Aklıma tek takılan ben bebek yorganım yün . Acaba normal bebek yorganı da alsammı yün ağır mı olur ince gerçi ama. Bebek yorgan yastık seti alsammı kararsız kaldım.
Sormadım onu doğumda çocuk doktoruna sormuştuk yaptirmanizda sakınca yok demişti 10.gun yaptirmistik. Şimdi de muhasebeye pandemiden dolayı sünnet yapılıyor mu dedik yapılıyor dediler onu da herhalde yine ilk hafta yaptırırız diye düşünüyoruz inşaallah. Ama baya zam gelmiş herşeye yine ocak ayının basında zam gelebilir dediler .H heyecanli_anneee doktora sünnet ile ilgili bir şey sordunuz mu?
Ben yapmazlar diye düşünüyordum o zaman nasipse bende toparlaninca yaptırırım.Sormadım onu doğumda çocuk doktoruna sormuştuk yaptirmanizda sakınca yok demişti 10.gun yaptirmistik. Şimdi de muhasebeye pandemiden dolayı sünnet yapılıyor mu dedik yapılıyor dediler onu da herhalde yine ilk hafta yaptırırız diye düşünüyoruz inşaallah. Ama baya zam gelmiş herşeye yine ocak ayının basında zam gelebilir dediler .
Bende öyle düşünmüştüm doğumu sorarken onu da sorduk yapıyorlar hatta dün yapıldı dediler 1000 tl de fiyat verdiler indirim olmuyomuş.Ben yapmazlar diye düşünüyordum o zaman nasipse bende toparlaninca yaptırırım.
Kiloya cok takılma bence ablam 41 haftada dogum yapip 2500-2600 doguruyironemli olan icerde ki haftasini tamamlamasi
Sizler doğumdan sonra hastanede ne kadar kalınıyor sordunuz mu ?En güzel yün sağlıklı olan o... Niye ağır olsun ya... Boşver hazırı bence çabuk da büyücek kullanmıyorsun bebek yorganını sonrasında
Vay anasını sayın seyirciler 1000₺ nedir yahuBende öyle düşünmüştüm doğumu sorarken onu da sorduk yapıyorlar hatta dün yapıldı dediler 1000 tl de fiyat verdiler indirim olmuyomuş.
Oğlumu 2 sene önce aynı hastanede sünnet yaptırdım 750 tl ydi 600 tl vermiştik şimdi hem zam yapmislar hemde indirimi kaldırmışlar . Ama sünneti yapan doktordan çok memnun kalmıştık onu da söylemeden geçmiyimVay anasını sayın seyirciler 1000₺ nedir yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?