Ben 2,5 kg doğmuşum. Sağlık sorunum olmamış diyeceklerim bu kadarhayatım boyunca da hiç kilo problemi yaşamadım.
Sağlık çalışanı, polis yada asker çalışanı olursan %20 indirim uyguluyorlar canım.
Çok kullanışlı diye duydum. Bence alınmalı ben de alıcam.Kızlar bu tarz bşey ilk zamanlar kuşlanışlı olur mu almalı mıyız?
Pusetle aynı görevi mi görüyo bu
Babynestimiz var ama ne kadar kullanışlı olur bilmiyorum
Beşiğimiz 60 120 tekerlekli olduğu için her odaya yine gider ama yatak odasına koymayı düşünüyorum
Sgk inaktif hale geldikten sonra 99 gün daha sağlıktan yararlanabiliyorsunuz. Alo 170 den detatlı bilgi alabilrsn. Dopum öncesi eşin bi yerde kendni sigortalı göstersin ben veririm sgiorta primimi desin .bu şekilde sende faydalan cnmKızlar ben de size Bi soru sorayım, normalde eşimde ben de çalışıyorduk pandemi öncesi ikimizde işten ayrıldık eşim borsayla ilgileniyor ben de doğumdan sonra işe başlamayı düşünüyorum yani şuan aktif sgk mız yok. Ben özel hastanede doğum yapacağım 8 bin TL gibi Bi fiyat verdiler ben de arastırırken doğum teminatı veren Bi sigorta şirketi buldum sadece doğum için 4 bin TL istiyolardı ödedim ama sonradan öğrendiğime göre tamamlayıcı doğum sigortasının işe yaraması için sgk gerekiyormuş. Şimdi eşim gidip sgk yaptırsa olur mu böyle bişey yaşayan oldu mu. Boşa mı gitti ya sigorta parası
Yy inşallah yaKapı pencere açıktıysa telaş yapmana gerek yok bence belirtin olursa test yaptır. Bende pozitif çıkmadan 5 gün önce görümcem 3 gün önce de bir arkadaşımız bize gelmişti balkon kapısı açık arka odanın da camını açıp cereyan yaptırıp oturmuştuk. Allah’a şükür onlarda birşey çıkmadı. Havanın sürekli değişmesi açık alan çok önemli.
Annene ve babana üzüldüm yaahastalıktan kendi işlerini görebiliyorlar mı yardım edenleri var mı? Bir de inat etmeseler keşke! Umarım sağlıkla atlatırlar bu hastalığı güç kuvvet versin Allah.
Ay iyi bariCanım normal nefes nefese kalman, artık bebek büyüdü bütün organlarda baskı var. Akşam ağladım bişeye üzüldüğümden, zerre nefes alamadım kolanya dök, balkona çık zor bela nefes aldım... Ki normalde de konuşurken tıslıyorum yanii kesik kesik.
Çok geçmiş olsun, Rabbim sağlık sıhhat afiyet versin yakınlarına.
Bunu bilmiyorum ağırlığına dikkat ettin mi indirip kaldırsaydın Bi. Pusetle beraber katlanıyor mu ona da bak, bundan önce Bi araba aldım ben katlanırken hepsi tek tek çıkıyordu götürüp iade ettim çok zahmetli gelmişti. Black friday den 5 bin TL ye almıştım 7 bin şuan. Uygun bişi istersen şöyle Bi araba buldum bunu alcaktım aslında büyüyünce kullanamaz diye vazgectim. Doona nın aynısı yarı fiyatından az
Foo foo yu mu diyosun canım. Ruslar çok kullanıyor Bi yerde okudum aynı fabrikadan çıkıyormuş doona ile aynı malzeme diyolar. Bi bak istersenay ben buna bayıldım ya Allah senden razı olsn büyük ihitmalle bundan alcam
Artık çok geç canim ilki normale doğru giderken sezeryan oldu..bu da sezeryan olacak ama ilk doğum yapacak arkadaşlar bunu Dr unuz ile konuşun benceİsteyin Doğum sırasında ben bilmiyordum doktorum teklif etmişlerdi. Ama o zaman da Doğum parası 250 liraysa 250 de epidüral parası ödemiştik bilginiz olsun.
Benim ilk çocuğumda kış bebeğiydi ben hep yün kullandım. Hatta park yatağın içine yün döşek koymuştum. Alerjik olmazsa sıkıntı olmaz. Tabi koca yorgan değildi küçük yün yorgan yapmıştı annem. Şimdi kısmet olursa bu bebeğime de kullanacağım inş alerjik olmazsa
Anladım canım tabiki evine neresi yakınsa orası olsun hastanenin yakın olması önemli. Üst komsum muteahhitle konuşmuş adam yaptığım eve güveniyorum istediğiniz yere şikayet edin beklemeyin demiş . Bizde apartmanca 2 hafta beklemeye karar verdik devam ettiği takdirde belediyeye şikayet edicez. Çok şükür bikac gündür hissetmiyoruz inşaAllah metro çalışmasındandır.H heyecanli_anneee ben Kocaeli'de oturuyorum. O yüzden buralarda bakacağım doktorsenin ev meselesi ne oldu ?
English homea baktınız mı bebek nevresimlerine, bu gün indirim var tükenmediyse yüzde yüz pamuk ürünü. Ben kıza ordan almıştım oğlana ordan aldım battaniyeyi nevresimi...Kızlar iyi akşamlar, aldığınız pijama lohusa takımlarını paylaşabilir misiniz ben hiç bulamıyorum bakıp duruyorum tüm sitelere bir de nevresim takımı kız bebek için alanlar paylaşabilir mi
Kızlar iyi akşamlar, aldığınız pijama lohusa takımlarını paylaşabilir misiniz ben hiç bulamıyorum bakıp duruyorum tüm sitelere bir de nevresim takımı kız bebek için alanlar paylaşabilir mi
Kızlar iyi akşamlar, aldığınız pijama lohusa takımlarını paylaşabilir misiniz ben hiç bulamıyorum bakıp duruyorum tüm sitelere bir de nevresim takımı kız bebek için alanlar paylaşabilir mi
Ben yedek bunu aldım canım indirimle 85 TL ye, bide doğum çekimi olacakKızlar iyi akşamlar, aldığınız pijama lohusa takımlarını paylaşabilir misiniz ben hiç bulamıyorum bakıp duruyorum tüm sitelere bir de nevresim takımı kız bebek için alanlar paylaşabilir mi
Evet en yakına gideriz muhtemelenAnladım canım tabiki evine neresi yakınsa orası olsun hastanenin yakın olması önemli. Üst komsum muteahhitle konuşmuş adam yaptığım eve güveniyorum istediğiniz yere şikayet edin beklemeyin demiş . Bizde apartmanca 2 hafta beklemeye karar verdik devam ettiği takdirde belediyeye şikayet edicez. Çok şükür bikac gündür hissetmiyoruz inşaAllah metro çalışmasındandır.
Olabilir . Ev botu giydikten sonra geçerse yaz :))Belki de benimde ondan oldu
Bende çıkarayım en iyisi ev botlarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?