Her erkekte az da olsa odunluk vardırYok canim biliyo bizim ikinci evliligimiz esimle onun bir kizi var onceki evliliginden ve onceki esinden cok cekmis nazindan falan kaprislerinden ondan bana fazla yuz vermemeye calisiyo ama ici icini yiyo bi bakiyom gelip sariliyosurdan ilac icsen olmazmi diye ama bazende oluyo git gorsene isini kim gorcek senin yerine der buda bole bi adam isde
Çok sevindim sizin adınıza inşallah bizede duymak nasip olur :)Kizlar yine ben geldim burda cok yazdim kalp atislarini duycakmiyim diye bebegimin2 kalp atisi olmayan kaybim oldugu icin cok korkuyodum ama bugun doktora gittim ve duydum kalbini allahima şükürler olsun herkeze nasip etsin bu duyguyu rabbim ben goz yaslarimi tutamadim agladim insallah suzde bu duygulari bir an obce yasarsiniz.
Ve bana en cok ikiz denildi ama bebegim ikiz deilmis benim en son adet olma tarihim 1 mayisti ve doktorum bana sen adetliyken hamile kalmissin dedi yani 5 mayista ben hamileymisim meyersem suanda 7bucuk haftaligiz biz teyzeleri
Aynen öyle bekliyorum şimdi ölücem yaaaSenin soracagın bu dönemde kese gözükmesi ve bu şekilde 4 haftalık olması normalmi büyüklüğü vs önemlimi
Amin inşallahhhDualarımız seninle canım. Mutlu haberler alırsın inşallah
Bu mübarek cumada allah dualarımızı kabul eylesin inşallahHayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah canım içini ferah tut. ❤
Insallah canim sende duyarsin duyma zamanin gelmis tarihe bakilinca benden 3 gun fazla gorukuyo ama yinede bilemicem tabiÇok sevindim sizin adınıza inşallah bizede duymak nasip olur :)
Rahat ol güzel haberlerle döneceğine eminimAynen öyle bekliyorum şimdi ölücem yaaa
:) hangi gün tuttuğunu net bilmeyinceInsallah canim sende duyarsin duyma zamanin gelmis tarihe bakilinca benden 3 gun fazla gorukuyo ama yinede bilemicem tabi
Rüyamda gördüm bir de hiç kız annesi olmayacakmışım gibi hep his vardı ilkinden beri. Sanki naif kibar kadınların kızları oluyor, benim gibi dobra sert kadınların oğlu oluyormuş gibi gelir bana hep.Nedenki belirtilerniz oglanmiki birde eskilerin bir sozu vardir bu senenin hamileleri hep ayni cinsiyet olur derlerdi genelikle doru cikiyodu bakiyodum o yil hamile olanlar hep ayni cinsiyetteler
Bende bilmiyodumki suprizlerle dolu bebisler isde 1 aylik beklerken nerdeyse 2 aylik olmusuz biz:) hangi gün tuttuğunu net bilmeyince
Yok canim ole deme benim suan etrafimda 2 hamile var ikiside kiz annesi olcak yani belkide bu sene kiz senesiRüyamda gördüm bir de hiç kız annesi olmayacakmışım gibi hep his vardı ilkinden beri. Sanki naif kibar kadınların kızları oluyor, benim gibi dobra sert kadınların oğlu oluyormuş gibi gelir bana hep.
Evet :) Allah kucağımıza almayı nasip etsin. Fazladan 1 ay geçmiş gibi olmuş ne güzel işte :)Bende bilmiyodumki suprizlerle dolu bebisler isde 1 aylik beklerken nerdeyse 2 aylik olmusuz biz
İnşallah canım benim yaaa adam çok ayrıntılı bakıyo bekliyorum hala sıramıRahat ol güzel haberlerle döneceğine eminim❤
Evet ole oldu benimki supriz etti bakalim artik cinsiyetini beklicez bidaki ayi iple cekipEvet :) Allah kucağımıza almayı nasip etsin. Fazladan 1 ay geçmiş gibi olmuş ne güzel işte :)
Kaçta randevun bende cok heycanlandımİnşallah canım benim yaaa adam çok ayrıntılı bakıyo bekliyorum hala sıramı
Önce çift çizgi göreyim sonra kanda öğreneyim keseyi göreyim bebeği göreyim kalp atışı duyayım cinsiyeti öğreneyim bu 9 ay heran merakla geççek hepimiz içinEvet ole oldu benimki supriz etti bakalim artik cinsiyetini beklicez bidaki ayi iple cekip
Senden haber bekliyoruz canım herşey yolundadır inşallah1 saat sonra belli olacak herşey kuzum nolur dua edin
en güzelini yaparsınız ben de siz gibi 8. hafta da giderim diyordum ama ürtiker oluşunca mecbur randevu aldım. dün medipole gittim istanbulda. devlet hastanesi gibi kalabalık 3 saat sadece kan tahlili sonucumu bekledim. şu an 18-65 yaş üstünün yasağı bitti, hastaneler kalabalık....Amin hepimiz inşallah8.haftaya girince gidip kalp atışı duymak istiyorum nasipse. Çocuklarımla sürekli hastaneye girip çıkmak istemiyorum.
Amin canım benn4+3 te keseyi görmüştüm şimdi 6+3 üm haftaya kalp atışlarını dinlemeye gidicem inşHoşbulduk teşekkür ederim Amin inşallah hepimize nasip etsin Rabbim sizin ne kadarlık kese gözüktü mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?