2021 Şubat Anneleri

Görmedik canım 8in ortaları geçeceğiz ben kizimdayken afedersin o dönemler kusuyordum ama sağlıklı olsunlar da, bir hareketleri dünyaya bedel
hahah sorma ilk 3 ayda şükür bulantım dahi olmadı ama ahh bu reflü yiyip 1 -2 saat sonra tuvalette buluyorum kendimi. Baktım yatmadan önce de kötüyüm gidiyo mecbur üzerine gaviscon ancak rahatlıyorum. Belki ondan kilolanamadı evlat

başka bir sürü sorumluluktan ve normal dönemde olmamaktan bence inşallah oğlun geldiğinde bunları unutturur sana ve hayatının en güzel bebek büyütme evresini yaşarsın

Zahmet oldu canım ellerine sağlık. Teşekkür ederim ölçünün bi önemi yokmuş tek parçalarda anlamış oldum. Sonradan bir tane daha alırım olmazsa.
Evet 180 cm bebek için yeterli bence de... Diğeri gelince onun resmini atarım sana.

Uyku tulumları terletmiyor mu bn hiç kullanmadım ama bana da terletir gibi geldi memnun kaldınız mi

Bebişinizi görmenize sevindim ben de bugün gördüm bebişimi Biraz korkarak gittim doktora sabah sancım vardı ama çok şükür herşey yolundaymış Acaba dedim siz de Nuran hanıma gitmiş olabilir misiniz bugün? Biz de aynı konuşmaları yaptık doktorumla da

Arkadaşlar benim 8 yeğenim var hepsi de yorgan ile büyüdü tabii ki uyku tulumu da olabilir herkesin kendi tercihi evinin ısısı farklidir benim önceki evim petek ve ufoya rağmen ısınmıyordu bn hem yün yorgan örttüm hem battaniye ona rağmen terlemiyordu bazen hayat şartları farklı olabilir tabii ki sürekli elim üstündeydi hareketlenince kollarını dışarı çıkardım falan ama bizleri de annelerimiz yorgan ile büyütmüş bunları düşünerek incitmeden yorumlar yapalım lütfen

Kızlar hastane çantasını hazırladınız mi bı de ben hoşaf yapip sicak sıcak kavanoza koymayı düşünüyorum doğumdan sonra kolaylık olur ,bir de kemikleri haşlayıp suyunu doğum sonrası için ayrı bir yere koyayım diyorum erken değil değil mi bunları yapmak için

Ben ya bennnn ( sallayıp kıtlatıp soğuk yetlere vurup duruom. Hiç yatırmıyor sadece gece böyle ama
Aynen benim de, gerçi daha dün ilk defa oldu hiç yaşamamıştım, habire oynatıp durdum öyle dalmışım bide kaşınıyorum bu ara

Evet ben başından beri Nurancığıma gidiyorum 3te ordaydım

İnsanlar uyuduğu zaman yani hareketsiz kaldıkları zaman enerji üretemezler vücut sıcaklıkları da düşer bu yüzden de üşürler. (Gerçek bilimsel anlamda)
Tamam canim aynı şey işte bilimsel anlamdaki ifade de aynı mecazi anlamdaki ifade de aynı

Dün korkumdan hazırladım biraz. havlu kağıt, kolonya, kağıt bardak gibi ihtiyaçlarım eksik.bir de emzik ve gögüs kalkanını son anda steril edip eklerim. Şekerlenmeden durur mu öyle hoşaf denediniz mi ya da deneyen oldu mu?

Bnde korkuyorum ya ya hazırlıksız olursam diye haftaya tamamliycam bnde vişne hoşafıni falan denedim hatta dün açtım çok güzeldi şimdi öyle yapıp balkona koyucam kayısı+vişne,ayva+elma yarın yapıp kavanoza koyucam sıcak sıcak

Yani ne fark eder canim ha bilimsel anlamda ha mecazi anlamda aynı şeyi ifade ediyoruz zaten illa bilimsel açıklama mi yapmak lazım
Arkadaşım manasız şekilde beni niye alıntılayıp benim üstüme kar yağıyor falan diye saçmalıyorsun?
sonra da aynı şey falan diyorsun.
Ne alaka konunun senle ne alakası var?
Ben diğer arkadaşı eleştirdim çünkü kendisine yardımcı olmak isteyip bebeğin üstünü tulumla örtebilirsin diye öneride bulunan bi insana sanki çıplak bırak demiş gibi saçma sapan bi şekilde kar yağar bilmem ne deyimi kullanarak bilimden uzak konuştuğu için yazdım.
Kendince ne yapmaya çalışıyorsun benim de yağar MECAZ ANLAMDA falan yazıyorsun

Deniyim ben de kayısı ayva sağol ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…