- 13 Mart 2019
- 16.008
- 61.923
- 598
Evet gazın var offf hemde nasıl, dur bakayım bir deniyecegim
ne hayalin varsa yap canımo hayaller için beklemedin mi:) ne güzel anı kalır bebeğine...
Çok kullanışlı bir şey değil tabi, göbeği henüz düşmeden kullanıyor ama açılıp çocuğu üşütme ihtimalı yüksek. En fazla 1 veya 2 defa kullanılıyor. Dışındaki zıbın güzel, karnını güzel tutarSağlıkla giysin inşallah
Evet canım bu dönem de haklısın en mantiklisi ozel hastane. Umarim saglikla dogum yapar evimize geceriz. Park besik aldim diye konuşan çok oldu canim ya o ne oyle dediler falan ama dediğin gibi çok rahat kullanışı. Oğlumda mobilyaydi beşiği hem kaba duruyordu malum istanbul evleri küçük hem yerini değiştirmek altını silmek falan cok zorladi. Gelen misafir çocuğu tirmana tirmana kirdi bircok yerini zaten.Eger maddi olarak sizi zorlamicaksa imkanin varsa su donemde kapsamli bir özel hastahanede yapmani tavsiye ederim benim.yakinimda ki devley hastahaneside pandemi ve odalar 2 kişilik acikcasi anne ve bebek icin su zaman da cok steril değiller o yüzden bende ozel de yapacağım.
Bu arada park besik goze hitap etmiyor evet ama kullanis acisindan gerçekten en kullanislisi sağlıkla gelsinler inşallah
Eğer doktora gittiğindeki bütün usg ler duruyosa canım onlari a4 e yapıştırıp ustune de kac haftalik olduğunu doktorunun neler söylediğini falan yazıp hatıra dosyasi hazirlayabilirsin . İlk oğlumda idrar testine kadar hepsini sakladim öyle dosya hazırladım kan tahlillerimi dâhil koydum. Şimdi de aynısını yapıyorum çok güzel oluyor canım dönüp dönüp bakıyorum karsilastiriyorum hep de ayni gidiyolarEvet gerçekten çok bekledim bebeğimi
Ama ne bileyim bi türlü fırsatım olmadı
Böyle hamile kalınca kafam balom gibi havada uçmaya başladı sanki
Evet evet başladı gaz gidince kendine geldi ...yavrum ne çekti şu gazdanHareketlendimi senin minik
Bende de bu ara gaz var ama ayaklarım hep çıplak ondan oluyor çorap giyemiyorum yanıyorumEvet evet başladı gaz gidince kendine geldi ...yavrum ne çekti şu gazdan
Günlerimiz de peşpeşe sanırım öyle olacakBu gidişle hepimiz ayni zamanda nuranda dogurcaz bari ayni gün dogurursak tanışalım hastanede
Eğer doktora gittiğindeki bütün usg ler duruyosa canım onlari a4 e yapıştırıp ustune de kac haftalik olduğunu doktorunun neler söylediğini falan yazıp hatıra dosyasi hazirlayabilirsin . İlk oğlumda idrar testine kadar hepsini sakladim öyle dosya hazırladım kan tahlillerimi dâhil koydum. Şimdi de aynısını yapıyorum çok güzel oluyor canım dönüp dönüp bakıyorum karsilastiriyorum hep de ayni gidiyolar
Bende öyle giremiyorum kesinlikle giyince yanıyorum çıkarınca da böyle ayyy pazartesi kontrol var çok heyecanlıyım 6 haftanın heyecanı bereBende de bu ara gaz var ama ayaklarım hep çıplak ondan oluyor çorap giyemiyorum yanıyorum
Evet evet başladı gaz gidince kendine geldi ...yavrum ne çekti şu gazdan
Bende de bu ara gaz var ama ayaklarım hep çıplak ondan oluyor çorap giyemiyorum yanıyorum
Neden süt icmelisin? Yapıyor ya laktozlusuda laktozsuzudaBende bende ama bu ara panduflarımı çıakrdım direk ayağıma geçirmeye çalışıyorum
Çünkü ayağım üşüsede ben pek farketmiyorum
Bide süt bana aşırı gaz yapıyor
Laktozsuz denedim pek bi farkınu görmedim
Günde 3 bardak içmem gerekiyor
Gördüm bebeğimi çok şükür.2 kg 43 cm olmuş miniğim. Bütün bi eli ağzındaydı. Çek oğlum bi poz ver dedim ama yok.
Herşeyi normal. Böbreğinin biri biraz geniş dedi. İlk hafta çişini yaparken sıkıntı olursa aklınızda olsun dedi. Bir de kordonu boynuna yakınmış.inşallah dolanmaz.
Neden süt icmelisin? Yapıyor ya laktozlusuda laktozsuzuda
Eğer kalsiyum içinse bana yoğurt ve kefir önerdi süt yerine doktorBende bende ama bu ara panduflarımı çıakrdım direk ayağıma geçirmeye çalışıyorum
Çünkü ayağım üşüsede ben pek farketmiyorum
Bide süt bana aşırı gaz yapıyor
Laktozsuz denedim pek bi farkınu görmedim
Günde 3 bardak içmem gerekiyor
Gözün aydın Yiğit'in annesi
İnşallah hemen hemen aynı günlerde doğum yapabiliriz gibi gözüküyor. Ben de pzt gittim 32. hafta kontrolüne sadece biraz daha zayıf benimki bir hafta kadar yaklaşık ama hekimim bir şey söylemedi ben de takmıyorum. (Bu arada çalışan annelerin raporlarını ultrasona göre yazdıklarını öğrenmiş oldum) Hocam böyle 37'de çıksa dedim ayy yok 40 a kadar yolu var sabırsızlanma dedi
Benim doktorum pilates ve yürüyüşü detaylı ultrason zamanından beri her gördüğünde tembihliyor. Son dönemlerde squat ve merdiven çok işe yarıyormuş gerçekten.
Bilemedim yaCuma günü kontrolüm vardı doktorum boyu haftasına göre normal ama kilosu önde demişti
Eğer günde 3 bardak süt içersen boyu da o haftayı yakalar dedi
Aslında 40 cm olması gerekiyordu ve 40 cm çıktı
Ama kilosu 1350 falan olması gerekiyordu 1900 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?