2021 Şubat Anneleri

İkisini üst üste giydiririm o zaman açılmaz inşallah
aminn çok teşekkürler

Evet canım bu dönem de haklısın en mantiklisi ozel hastane. Umarim saglikla dogum yapar evimize geceriz. Park besik aldim diye konuşan çok oldu canim ya o ne oyle dediler falan ama dediğin gibi çok rahat kullanışı. Oğlumda mobilyaydi beşiği hem kaba duruyordu malum istanbul evleri küçük hem yerini değiştirmek altını silmek falan cok zorladi. Gelen misafir çocuğu tirmana tirmana kirdi bircok yerini zaten.

Evet gerçekten çok bekledim bebeğimi
Ama ne bileyim bi türlü fırsatım olmadı
Böyle hamile kalınca kafam balom gibi havada uçmaya başladı sanki
Eğer doktora gittiğindeki bütün usg ler duruyosa canım onlari a4 e yapıştırıp ustune de kac haftalik olduğunu doktorunun neler söylediğini falan yazıp hatıra dosyasi hazirlayabilirsin . İlk oğlumda idrar testine kadar hepsini sakladim öyle dosya hazırladım kan tahlillerimi dâhil koydum. Şimdi de aynısını yapıyorum çok güzel oluyor canım dönüp dönüp bakıyorum karsilastiriyorum hep de ayni gidiyolar

Aa evet bu çok güzel fikir bende testime kadar saklıyorum yaklaşık 1.5 sene bekledim ilk kez çift çizgi gördüğüm o annn
Allahım isteyen herkese nasip etsin

Eşim geçen bimden orta boy bi albüm almış detaylıdaki ilk pozlarını ona koymuştum
Ama arkalarına not yazmak çok iyi fikir teşekkürlerrr

Bende de bu ara gaz var ama ayaklarım hep çıplak ondan oluyor çorap giyemiyorum yanıyorum
Bende öyle giremiyorum kesinlikle giyince yanıyorum çıkarınca da böyle ayyy pazartesi kontrol var çok heyecanlıyım 6 haftanın heyecanı bere

Bende de bu ara gaz var ama ayaklarım hep çıplak ondan oluyor çorap giyemiyorum yanıyorum

Bende bende ama bu ara panduflarımı çıakrdım direk ayağıma geçirmeye çalışıyorum
Çünkü ayağım üşüsede ben pek farketmiyorum
Bide süt bana aşırı gaz yapıyor
Laktozsuz denedim pek bi farkınu görmedim
Günde 3 bardak içmem gerekiyor

Neden süt icmelisin? Yapıyor ya laktozlusuda laktozsuzuda

Erkek bebeklerin böbrek genişliği oluyor genelde cnm oglumdada vardi hemde ikisinde birden ama çok şükür sorumuz yok hala var buyume ama bebege rahatsızlık vericek kadar yada tedavi olcak kadar degil

Neden süt icmelisin? Yapıyor ya laktozlusuda laktozsuzuda

Cuma günü kontrolüm vardı doktorum boyu haftasına göre normal ama kilosu önde demişti
Eğer günde 3 bardak süt içersen boyu da o haftayı yakalar dedi
Aslında 40 cm olması gerekiyordu ve 40 cm çıktı
Ama kilosu 1350 falan olması gerekiyordu 1900 çıktı

Eğer kalsiyum içinse bana yoğurt ve kefir önerdi süt yerine doktor

Sata gore verilir hep raporlar cnm yani zaten ultrasona göre verilmesi mantiksiz olurdu benim gebeliklerimde hep gelisim geriligi oluyor oglumda sata göre alip 1 hafta sonda dogum yaptım yanu ultrasona gire hareket etseler rapor alamadan doğurmuş olurdum

Kızlar bu Nuran doktor hangi hastanede acaba bende mi oraya geçsem nedir
Baya burdaki çoğu kişi oraya gidiyor
Gerçi bende doktorumdan memnunum şimdilik sadece aşırı bekliyorum

Nuran hanımın muayene ücreti ve hangi şehir semt ? :)

Bilemedim ya Hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…