2021 Şubat Anneleri

Aldım canım bende 148 e düşmüştü. Ama inşşlah kullanışlıdır ya yorumları çok iyi. Üşümez umarım bununla benm ev nekadar yaksakta kuzey cephe. Ama gerekirse ya altına giydirirlir ya üstüne kalın bir battaniye. Duruma göre bakarız artık. Ya kızlar bileyler alıyom bu son diom heralde bitmiyor hiç Heralde doğuma giderken bile kargoda olacak gözüm

Ben de 32. haftada 1980 gram çıkmıştım 41 cm le. İnşallah yetişir boyu strese girmeyin. Sütü gündüz içseniz aynı mı etkisi? Ben kahvaltıdan sonra içtiğimde daha rahat geçiriyorum günü.

Eğer kalsiyum içinse bana yoğurt ve kefir önerdi süt yerine doktor

Bebeğimin boyunun uzaması için dedi ama evet o da kalsiyumla ilgili sonuçta
Yoğurtta tüketiyorum ama her gün değil aslında yoğurdumu kendim yapıyorım ondan yesem daha sağlıklı
Sütü ise direk sağma inek sütü içemiyorum bana ağır gelir hep

Doktorlar günü adet gününe göre hesapladığı için adetin ilk gününden sonraki 14. gün hamile kalmış olarak kabul ediyorlarmış anneyi ama bu kesin diye bir kaide yok belki 20. gün düşmüştür rahme bebiş. O yüzden 42 haftaya kadar doğum olası. Öyle okumuştum.

Ben de 32. haftada 1980 gram çıkmıştım 41 cm le. İnşallah yetişir boyu strese girmeyin. Sütü gündüz içseniz aynı mı etkisi? Ben kahvaltıdan sonra içtiğimde daha rahat geçiriyorum günü.

Evet bugün kahvaktıda içtim yani öğleye yakındı bi kaç saate yine karnıma sancı girdi sanırım biraz fazla içtim yani 500 ml e yakın süt birden içemesem iyidi
Yok aslında stres yapmıyorum
Bende 30 hafta 2 günlükken gittim kafası ve kilosu 33 hafta boyu 31 le uyumlu çıktı

İnşallah yakalar canım başka sorun olmasında
Acaba doğana kadar kaç kg olur bizim bebkler

Her gün 2 kase yoğurt bir bardak da kefir içebilirsiniz öneri olarak. Ev yapımı yoğurdun faydası büyükmüş.

Yakalar inşallah öyle çabuk kilo alıyorlar ve boyları uzuyor ki ben her doktora gidişimde şok Mesel 32 de 1980 gram 41 cm olan oğluşum bugün 2480 gram 47 cm gözüktü

Amin insallah cnm.
Valla bende oglumda ahşap anne yani besik aldim ama memnun kalmadim oglumda cok daginik.yatiyodu oda rahat edemedi park besige geçtik oda rahat etti bende dedigin gibi silip supurmesi vs de kolay insanlar hep konuşuyor boşver sonra cekicek olan sensin

Yakalar inşallah öyle çabuk kilo alıyorlar ve boyları uzuyor ki ben her doktora gidişimde şok Mesel 32 de 1980 gram 41 cm olan oğluşum bugün 2480 gram 47 cm gözüktü

Oy maşallah maşallah ne kadar hızlı alıyolar gerçekten de
Benim ocak ayında kontrolüm merakda ediyorum ama 1 ay sonrasına verdi dpktorum o zaman nst ye de bağlanıcak mışım

dırım dırım dırımmm heyecanlar hyecanlar

Cnm yanlis anlama ama bir farkli doktora dahami gözüksen yani bu doktorun yaklasimi hic mantıklı değil haftasi ve kilosu ileride çıkınca nedenini arastirmak yerine boyunu o haftaya yetistirmek çok değişik bic bir doktor bebeğin onden veya geriden gelmesini istemez çünkü

Ben de park beşik aldım hem odam çok geniş değil hem kiracıyım hem de uzun soluklu kullanıma uygunmuş. Bir de oğluma kardeşi olduğunda oda yaparım beşiği kardeşi kullanır diye düşündüm. Görüntü maalesef çok şık olmuyor ama kullanışlı. O yüzden takmadım kimseyi

Sütü biraz azaltıp deneyin inşallah alışır bünyeniz ben bu aralar bir bardağa çıkabildim sütte. Çok mutluyum

Şifa olsun inşallah
Ben sadece sıcak süt içemem onun harici içebiliyorum şükür
Ama bi arkadaşım hiç içemiyor o da her gün mutlaka soda içiyor
Soda bana yarasa bende içerdim ama malesef

Dogum değil canim calisama raporu.icin dedim ben

Hayırlı olsun canım bebiş güle güle giysin ilk bir iki ay bişey örtebilirsin üşüdüğünü hissedersen,elleri içinde olacağı için güvende zaten.
Gerçekten bitmiyor ben de her şeyi aldım detaylarda boğuluyorum şimdi

Bu arada yaziyi kaçırdım bir arkadaş sormustu nuran hanim Avicenna Ataşehir hastahanesinde cok bilgili ve ilgili doktor burdaki.kizlar bana onermisti aylar önce ama ben yol.uzak diye yakinda bulurum belki diye erteledim hep keşke ilk dediklerinde baslasaymisim

Bilmiyorum ki canım yani bi sorun olarak görmedi aslında sadece ben normal değil mi diyince bu şekilde bi açıklama yaptı
Ben 8 haftalıktan beri bu doktora gidiyorum ondada hep bi iki hafta önde çıkardı detaylıda farklı bi doktora gittim ondada yine aynı şekilde 1 2 hafta önde çıkımıştı
O yüzden şimdi kilosu ve kafası için de önde demesi garibime gitmedi

Acaba bi sorun olur mu ki gideyim mi başka doktora

Benim kız 49 cm doğdu 15 gün sonra kontrole götürdük işitme testine 15cm uzamıştı senin doktor kinaye yapmış olmasın 3 bardak süt iç falan. Mideler coşmuş zaten süt daha beter ediyor

Benim de aklıma yattı bu kundaklar ben de alayım Eşim artık Kargo gördükçe söyleniyor nerdeyse tüm alışverişimi internetten yaptım beşiğimi bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…