Aldım canım bende 148 e düşmüştü. Ama inşşlah kullanışlıdır ya yorumları çok iyi. Üşümez umarım bununla benm ev nekadar yaksakta kuzey cephe. Ama gerekirse ya altına giydirirlir ya üstüne kalın bir battaniye. Duruma göre bakarız artık. Ya kızlar bileyler alıyom bu son diom heralde bitmiyor hiçTrendyol dan almıştım 170 liraya 153e düşmüş,fiyatı artar diye erkenden almıştım halbuki
Baya araştırdım okudum yorumları da yaz kış kullanılabiliyormuş. Yazın içine sadece sıfır kollu zıbınla kışın uzun kollu zıbınla falan kullanıyorsun. Tog diye bi değer var,kalınlık birimi. Ortamın sıcaklığına göre bi katolog gönderiyolar zaten.mesela evin 24 derece ise içine şöyle bişey giydir der,20derece ise daha kalın giydir der.
bebek dönmeye başladıktan sonra da kollarının serbest olması öneriliyor bu tulumda da kolları açılabiliyor.
Daha pahalı markalar da vardı da benim gücüm buna yetti ama bu da çok iyi markaymış.
Ben de 32. haftada 1980 gram çıkmıştım 41 cm le. İnşallah yetişir boyu strese girmeyin. Sütü gündüz içseniz aynı mı etkisi? Ben kahvaltıdan sonra içtiğimde daha rahat geçiriyorum günü.Cuma günü kontrolüm vardı doktorum boyu haftasına göre normal ama kilosu önde demişti
Eğer günde 3 bardak süt içersen boyu da o haftayı yakalar dedi
Aslında 40 cm olması gerekiyordu ve 40 cm çıktı
Ama kilosu 1350 falan olması gerekiyordu 1900 çıktı
Eğer kalsiyum içinse bana yoğurt ve kefir önerdi süt yerine doktor
Doktorlar günü adet gününe göre hesapladığı için adetin ilk gününden sonraki 14. gün hamile kalmış olarak kabul ediyorlarmış anneyi ama bu kesin diye bir kaide yok belki 20. gün düşmüştür rahme bebiş. O yüzden 42 haftaya kadar doğum olası. Öyle okumuştum.Sata gore verilir hep raporlar cnm yani zaten ultrasona göre verilmesi mantiksiz olurdu benim gebeliklerimde hep gelisim geriligi oluyor oglumda sata göre alip 1 hafta sonda dogum yaptım yanu ultrasona gire hareket etseler rapor alamadan doğurmuş olurdum
Ben de 32. haftada 1980 gram çıkmıştım 41 cm le. İnşallah yetişir boyu strese girmeyin. Sütü gündüz içseniz aynı mı etkisi? Ben kahvaltıdan sonra içtiğimde daha rahat geçiriyorum günü.
Her gün 2 kase yoğurt bir bardak da kefir içebilirsiniz öneri olarak. Ev yapımı yoğurdun faydası büyükmüş.Bebeğimin boyunun uzaması için dedi ama evet o da kalsiyumla ilgili sonuçta
Yoğurtta tüketiyorum ama her gün değil aslında yoğurdumu kendim yapıyorım ondan yesem daha sağlıklı
Sütü ise direk sağma inek sütü içemiyorum bana ağır gelir hep
Her gün 2 kase yoğurt bir bardak da kefir içebilirsiniz öneri olarak. Ev yapımı yoğurdun faydası büyükmüş.
Yakalar inşallah öyle çabuk kilo alıyorlar ve boyları uzuyor ki ben her doktora gidişimde şokEvet bugün kahvaktıda içtim yani öğleye yakındı bi kaç saate yine karnıma sancı girdi sanırım biraz fazla içtim yani 500 ml e yakın süt birden içemesem iyidi
Yok aslında stres yapmıyorum
Bende 30 hafta 2 günlükken gittim kafası ve kilosu 33 hafta boyu 31 le uyumlu çıktı
İnşallah yakalar canım başka sorun olmasında
Acaba doğana kadar kaç kg olur bizim bebkler
Evet canım bu dönem de haklısın en mantiklisi ozel hastane. Umarim saglikla dogum yapar evimize geceriz. Park besik aldim diye konuşan çok oldu canim ya o ne oyle dediler falan ama dediğin gibi çok rahat kullanışı. Oğlumda mobilyaydi beşiği hem kaba duruyordu malum istanbul evleri küçük hem yerini değiştirmek altını silmek falan cok zorladi. Gelen misafir çocuğu tirmana tirmana kirdi bircok yerini zaten.
Sütü biraz azaltıp deneyinSağolasın canım yoğurttan devam ederim o zaman
Gerçi eşim bir sürü süt almış bugün
Yakalar inşallah öyle çabuk kilo alıyorlar ve boyları uzuyor ki ben her doktora gidişimde şokMesel 32 de 1980 gram 41 cm olan oğluşum bugün 2480 gram 47 cm gözüktü
Cuma günü kontrolüm vardı doktorum boyu haftasına göre normal ama kilosu önde demişti
Ben de park beşik aldım hem odam çok geniş değil hem kiracıyım hem de uzun soluklu kullanıma uygunmuş. Bir de oğluma kardeşi olduğunda oda yaparım beşiği kardeşi kullanır diye düşündüm. Görüntü maalesef çok şık olmuyor ama kullanışlı. O yüzden takmadım kimseyiEvet canım bu dönem de haklısın en mantiklisi ozel hastane. Umarim saglikla dogum yapar evimize geceriz. Park besik aldim diye konuşan çok oldu canim ya o ne oyle dediler falan ama dediğin gibi çok rahat kullanışı. Oğlumda mobilyaydi beşiği hem kaba duruyordu malum istanbul evleri küçük hem yerini değiştirmek altını silmek falan cok zorladi. Gelen misafir çocuğu tirmana tirmana kirdi bircok yerini zaten.
Sütü biraz azaltıp deneyininşallah alışır bünyeniz ben bu aralar bir bardağa çıkabildim sütte. Çok mutluyum
Doktorlar günü adet gününe göre hesapladığı için adetin ilk gününden sonraki 14. gün hamile kalmış olarak kabul ediyorlarmış anneyi ama bu kesin diye bir kaide yok belki 20. gün düşmüştür rahme bebiş. O yüzden 42 haftaya kadar doğum olası. Öyle okumuştum.
Hayırlı olsun canım bebiş güle güle giysinAldım canım bende 148 e düşmüştü. Ama inşşlah kullanışlıdır ya yorumları çok iyi. Üşümez umarım bununla benm ev nekadar yaksakta kuzey cephe. Ama gerekirse ya altına giydirirlir ya üstüne kalın bir battaniye. Duruma göre bakarız artık. Ya kızlar bileyler alıyom bu son diom heralde bitmiyor hiçHeralde doğuma giderken bile kargoda olacak gözüm
Cnm yanlis anlama ama bir farkli doktora dahami gözüksen yani bu doktorun yaklasimi hic mantıklı değil haftasi ve kilosu ileride çıkınca nedenini arastirmak yerine boyunu o haftaya yetistirmek çok değişik bic bir doktor bebeğin onden veya geriden gelmesini istemez çünkü
Benim kız 49 cm doğdu 15 gün sonra kontrole götürdük işitme testine 15cm uzamıştıCuma günü kontrolüm vardı doktorum boyu haftasına göre normal ama kilosu önde demişti
Benim de aklıma yattı bu kundaklar ben de alayımAldım canım bende 148 e düşmüştü. Ama inşşlah kullanışlıdır ya yorumları çok iyi. Üşümez umarım bununla benm ev nekadar yaksakta kuzey cephe. Ama gerekirse ya altına giydirirlir ya üstüne kalın bir battaniye. Duruma göre bakarız artık. Ya kızlar bileyler alıyom bu son diom heralde bitmiyor hiçHeralde doğuma giderken bile kargoda olacak gözüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?