- 13 Mart 2019
- 16.008
- 61.923
- 598
Bu arada yaziyi kaçırdım bir arkadaş sormustu nuran hanim Avicenna Ataşehir hastahanesinde cok bilgili ve ilgili doktor burdaki.kizlar bana onermisti aylar önce ama ben yol.uzak diye yakinda bulurum belki diye erteledim hep keşke ilk dediklerinde baslasaymisim
Benim kız 49 cm doğdu 15 gün sonra kontrole götürdük işitme testine 15cm uzamıştısenin doktor kinaye yapmış olmasın 3 bardak süt iç falan. Mideler coşmuş zaten süt daha beter ediyor
Ben yanlış anlamışımDogum değil canim calisama raporu.icin dedim ben
EvetO zaman gördüm ben siziKapının önünde tansiyonunuz ölçüldü gitmeden dimi
Amin inşallah canım yaparsan çok güzel olur ben bakıp iyiki yapmışım diyorum şimdi firsat bulursam resimlerini çıkartıp onu da albüm yapicam bakalimAa evet bu çok güzel fikir bende testime kadar saklıyorum yaklaşık 1.5 sene bekledim ilk kez çift çizgi gördüğüm o annn
Allahım isteyen herkese nasip etsin
Eşim geçen bimden orta boy bi albüm almış detaylıdaki ilk pozlarını ona koymuştum
Ama arkalarına not yazmak çok iyi fikirteşekkürlerrr
Bende öyle gece benimki yorgan örtüyor ben kisa kolluyla üstüme bisey ortmeden yatiyorumBende öyle giremiyorum kesinlikle giyince yanıyorum çıkarınca da böyle ayyy pazartesi kontrol var çok heyecanlıyım 6 haftanın heyecanı bere
Istanbul ataşehir avicenna da canım muayene ücreti de 145 tl sağlık calisani yada asker polis çalışanına da %20 indirim var. En eski ben tanıyorum herhalde ilk dogumumu da onda yaptım cok memnunum ilgili ve candan bir doktor .tavsiye ederim hasta gibi yaklasmiyor insana güven veriyorKızlar bu Nuran doktor hangi hastanede acaba bende mi oraya geçsem nedir
Baya burdaki çoğu kişi oraya gidiyor
Gerçi bende doktorumdan memnunum şimdilik sadece aşırı bekliyorum
Nuran hanımın muayene ücreti ve hangi şehir semt ? :)
Önde olmasi sorun değil canım zaten ilerleyen hastalarda biraz daha yavaslicak kilo alimlar o.zaman haftasıyla uyumlu olur. Ama banada doktorunun boyunu önden getirmeye çalışması biraz sacma geldi zaten haftasıyla uyumlu bi sorunu yok ki diğerleri önde olsun nolcak yani boyu olmayıversin 60 cm dogurcak halin yok ya . Memnunsan devam et belki arkadaşların dedigi gibi şaka yapmıştırBilmiyorum ki canım yani bi sorun olarak görmedi aslında sadece ben normal değil mi diyince bu şekilde bi açıklama yaptı
Ben 8 haftalıktan beri bu doktora gidiyorum ondada hep bi iki hafta önde çıkardı detaylıda farklı bi doktora gittim ondada yine aynı şekilde 1 2 hafta önde çıkımıştı
O yüzden şimdi kilosu ve kafası için de önde demesi garibime gitmedi
Acaba bi sorun olur mu ki gideyim mi başka doktora
Pumpkin geldi mi kapı süsün?Evetben görmedim sizi
Siz kapıya çıktığınızda ben gelmiştim kapının diğer tarafında da ben bekliyordumEvetben görmedim sizi
Benim bebek sata göre ilerideydi hep hala da öyle belki ondandır canım. Ultrasona göre verildi benim raporum.Sata gore verilir hep raporlar cnm yani zaten ultrasona göre verilmesi mantiksiz olurdu benim gebeliklerimde hep gelisim geriligi oluyor oglumda sata göre alip 1 hafta sonda dogum yaptım yanu ultrasona gire hareket etseler rapor alamadan doğurmuş olurdum
Geldi bugün hiç bi sıkıntısı yok. BeğendimPumpkin geldi mi kapı süsün?
Evet bu şekilde azim gösterirseniz çok kolay verirsiniz zaten takmayın kafanıza.Kaslar çok birakti kendini, bacaklarım falan saldı iyice kendini. Yürüyüş dışında bir şey yapamıyorum ama şu an evde olunca evde devamlı hareket halindeyim. Pilates yapıcaktım güya internetten videolardan hiç bi şey yapamıyorum. Ilk gebeligimde çok fittim, hamile pilatesine gidiyordum kursa. 77 ile doguma girmistim. Şimdi ise hem yaşım var hem de kilo fazla. Nasıl vericem diye düşünüyorum. Çünkü ben emzirirken de kilo alan bir yapıdayım. Çok iyi bir beslenme düzeni oluşturmam lazım. Belki de diyetisyene falan giderim bebek 3 aylık olunca.
Bilmiyorum ki canım yani bi sorun olarak görmedi aslında sadece ben normal değil mi diyince bu şekilde bi açıklama yaptı
Ben 8 haftalıktan beri bu doktora gidiyorum ondada hep bi iki hafta önde çıkardı detaylıda farklı bi doktora gittim ondada yine aynı şekilde 1 2 hafta önde çıkımıştı
O yüzden şimdi kilosu ve kafası için de önde demesi garibime gitmedi
Acaba bi sorun olur mu ki gideyim mi başka doktora
Evet evet ben sormuştum
Muayene ücreti ne kadar peki
Benim bebek sata göre ilerideydi hep hala da öyle belki ondandır canım. Ultrasona göre verildi benim raporum.
Amin inşallah canım yaparsan çok güzel olur ben bakıp iyiki yapmışım diyorum şimdi firsat bulursam resimlerini çıkartıp onu da albüm yapicam bakalim
Bende öyle gece benimki yorgan örtüyor ben kisa kolluyla üstüme bisey ortmeden yatiyorumhayırlı haberler alırsın inşallah canim bende 36 da gidicem bi aksilik çıkmazsa
Istanbul ataşehir avicenna da canım muayene ücreti de 145 tl sağlık calisani yada asker polis çalışanına da %20 indirim var. En eski ben tanıyorum herhalde ilk dogumumu da onda yaptım cok memnunum ilgili ve candan bir doktor .tavsiye ederim hasta gibi yaklasmiyor insana güven veriyor
Önde olmasi sorun değil canım zaten ilerleyen hastalarda biraz daha yavaslicak kilo alimlar o.zaman haftasıyla uyumlu olur. Ama banada doktorunun boyunu önden getirmeye çalışması biraz sacma geldi zaten haftasıyla uyumlu bi sorunu yok ki diğerleri önde olsun nolcak yani boyu olmayıversin 60 cm dogurcak halin yok ya . Memnunsan devam et belki arkadaşların dedigi gibi şaka yapmıştırbenimde kafa ve boy önde karın haftasiyla aynıydı ama karbonhidratlı yiyip onu yakayalim demedi genelde zaten hepsi haftasında tam haftaya karsilik oluyor
Basindan beri oyleyse sorun yoktur o zaman cnm ama her bebegin dogum boyuda ayni değildir yani illa kendini zorlama sut icin gaz yapar bu seferde sana.bebegin genetigiylede ilgilidir genellikle boy vs de ama yinede cok geriden değil boyu haftasina göre iyi
Haklısın tabi canım memnunsan da devam et insan kolay kolay doktoruna güvenemiyorSağol canım inşallah zamanında sağlıkla doğar yavrularımız
İlk haftalada olsaydım Nuran hanıma bende bi gitmek isterdim belki ama şuan son haftalardayız kendi doktorum da samimi tavsiye edilen bi doktor diye ona gittim muayene sırası beklemenin dışında memnunumama şu kısa zaman ne gösterir bilmiyorum
Çamlıca Erdem Ayşe Katrancıya giden var mıdır acaba burda
Ben 34. haftamda değiştirmiş oldum doktorumu. Nuran hanıma bugün ilk gidişimdi. Ama diğer doktorla iletişim konusunda sorunlar yaşadım kendi numarasını vermiyordu asistanına not bırakıyordum o da en erken ertesi gün dönüyordu. Doğumla ilgili hiç konuşmuyordu 37. haftayı bekliyormuş. Eğer doktorunuzdan memnunsanız değiştirmeyin önemli olan memnun olunacak bir doktor bulmak çünküSağol canım inşallah zamanında sağlıkla doğar yavrularımız
İlk haftalada olsaydım Nuran hanıma bende bi gitmek isterdim belki ama şuan son haftalardayız kendi doktorum da samimi tavsiye edilen bi doktor diye ona gittim muayene sırası beklemenin dışında memnunumama şu kısa zaman ne gösterir bilmiyorum
Çamlıca Erdem Ayşe Katrancıya giden var mıdır acaba burda
Hani vardır ya hukukta yeni kanun çıktığında senin aleyhine ise geriye gitmez ama lehine ise artık o kanun seni de bağlar onun gibi :) ben de geride olsaydı asla kabul etmezdim yani. Ama sonuçta bu izin annenin rahat bir şekilde bebeğini taşıyıp büyütebilmesi için yetmeyecek ama en azından var diyebildiğimiz bir süre malesef..İleride cikan bebeklerin anneleri icin avantaj bu belki ondan vermiştir ama mesela benimki 3 bucuk hafta geriydu doktor 3 hafta sonra vericem diye teklif etsede red ederdim. Burda bi arkadas vardi onunda 2 hafta önde gidiyodu ultrasonda onada sata gore vermisti doktor. Sana katki olsun diye yapmıştır muhtemelen doktorun cnm hayirlisi olsun
Dogum tarihimiz ayniymis benimde dun bebis 2 kg cikti:) sizin sezeryan mi normal mi olacak?Gördüm bebeğimi çok şükür.2 kg 43 cm olmuş miniğim. Bütün bi eli ağzındaydı. Çek oğlum bi poz ver dedim ama yok.
Herşeyi normal. Böbreğinin biri biraz geniş dedi. İlk hafta çişini yaparken sıkıntı olursa aklınızda olsun dedi. Bir de kordonu boynuna yakınmış.inşallah dolanmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?