2021 Şubat Anneleri

Senin kızın olucak

Eğer 1000 üzeriyse vermenize gerek yok bence. Bugün 140 ı gecerse inşalşah sorun yok demek ama takip gerekir çünkü kese 1500 üstü vajinalden 3000 üstü karından görünür

Hayırlısı olsun beta gayet güzel yükselmiş 13 haziranda keseyi görürsünüz

Maşallah gözün aydın sağlıkla gelsin inş

Kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar ignenizi kendiniz mi yapıyorsunuz benim göbekte bı kaç yer morardı altı şiş gibi hemşire arkadaş deri altına gitmezse iğne dağılmaz dedi de şimdi iki gündür iyi vuruyorum lakin moraran yerlerin içinin sis olması normal mi geçer mi

Benim 8 gün oldu bi yer morardı ama şişme yok şişen yerlerede yapma zaten hem acır hemde kalınlaştıgı için dağılmaz dediği gibi bacagından ve Kolundan dene istersen Ben bugün bacagımdan yaparım diye düşünmüştüm ama cesaret edemedim göbekten yaptım

evet kendim yapıyorum bacaktan baldıra yakın şişer normal morarırda korkma hepsi normal yani.

aslında şişen yerden yapmak daha iyi ben hep aynı bölgeye yapıyorum orası uyuşuyor sanırım daha az acı hissediyorum kızımda da bacaktan yapmıştım hep.

evet kendim yapıyorum bacaktan baldıra yakın şişer normal morarırda korkma hepsi normal yani.
Anladım canım içi top gibi o mor olanların karnımda yırtıkta var yirtiga denk gelince morariyor kaçtır deniyorum yırtık olmayan yere vurunca sıkıntı olmuyor

aslında şişen yerden yapmak daha iyi ben hep aynı bölgeye yapıyorum orası uyuşuyor sanırım daha az acı hissediyorum kızımda da bacaktan yapmıştım hep.
Deri kalınlaştıgı için sıkıntı canım önemli olan deri altına ilacın gitmesi

Kızlarrrr dua eden herkesten allah razı olsun bana dilediklerinizin bin katı size nasip olsun. Çok şükür doktor herşey yolunda dedi 9.65 mm ölçtü. 5+5 miş şuan yumurtlamana göre çok iyi haftaya gel kalbini duyarız inşallah dedi yolk sac oluşmuş onu da gösterdi biraz kanama alanı varmış onu durdur ak için progrstan yapıyosun zaten ilişkiden ve kendini yormaktan uzak dur dedi allahım herkese nasip etsin inşallahhhhhh

Bak burda yapabiliceğiniz yerler dönüşümlü olarak gidin ama koldan acır diğer yerlere göre daha ince oldugu için

Eklentiler

• 9F2AD839-3536-4D6E-87C7-59D2689DB578.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 14
Yaaa ben sana ne dedim cok sevindim allahım tamamına erdirsin inşallahhhh vajinalmi baktı desim sana ölçümden ölçüme fark var

Yaaa ben sana ne dedim cok sevindim allahım tamamına erdirsin inşallahhhh vajinalmi baktı desim sana ölçümden ölçüme fark var
Yok karından baktı vajinal baksam daha net görünür ama ne gerek var dedi. Allah rqzı olsun sizden dün içimi rahatlattınız allah hepinizin ne muradı varsa versinnnn

Selam kızlar çok şükür bende bugün kalp atışını duydum 6+1 deyiz rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah gerçekten tarifi yok benim bebeğim de mucize bebek yani ben öyle diyorum Eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu bende amh 0.66 çıktı tam tedaviye başlıcaktık olmazsa da tüp bebeğe geçicektim sürpriz oldu çok şükür nolur içinizi karartmayın rabbim ol derse oluyor ben buna bir örneğim

Yok karından baktı vajinal baksam daha net görünür ama ne gerek var dedi. Allah rqzı olsun sizden dün içimi rahatlattınız allah hepinizin ne muradı varsa versinnnn
Amin canım diğer doktorun cihazıyla farklıydı dimi

Çok sevindim senin için canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…