Senin kızın olucak:) afiyet şifa olsun canım :)
Aynen kasık ağrısı var bide sende de adet sancısı gibi mi? :)
Ben yemek yemeyi hiç sevmiyorum iştahla yemem genel olarak. Ama bir haftadır fena acıkıyorum yemekten 40 dk sonrasalata falan yapıp öyle geçiştiriyorum :)
Eğer 1000 üzeriyse vermenize gerek yok bence. Bugün 140 ı gecerse inşalşah sorun yok demek ama takip gerekir çünkü kese 1500 üstü vajinalden 3000 üstü karından görünürBen geriden geliyorum galiba mesajlarınızı okudum da hep. Çarşamba beta 72 ile öğrendim. Bugün tekrar verdim kan. Sonucu bekliyorum. pazartesi ilk randevum var. O gün tekrar kan versem mi bi daha kararsızım doktorun karşısına çıkmadan önce
Hadi inşallahhhhh haftaya hepimiz duymuş olucaz sanırımAmin canım benn4+3 te keseyi görmüştüm şimdi 6+3 üm haftaya kalp atışlarını dinlemeye gidicem inş
Hayırlısı olsun beta gayet güzel yükselmiş 13 haziranda keseyi görürsünüzMerhaba kızlar;
yardımcı olabileceğinizi umuyorum son regli tarihim 3 mayıstı ve 6 haziranda idrarda hamilelik testi pozitif çıktı 7 haziranda kanda ki beta hcg oranı 366 idi ama küçük olduğu için keseyi göremeyiz dedi doktor 6 gün sonra yine çağırdı ben arada tekrar kan testi verdim 11 haziranda beta hcg oranı 1350 olmuş doktoruma telefonda sorduğumda olumsuz düşüme takip edicez falan dedi yarın kontrolüm var ve korkuyorum sizce yükselme hızı düşük mü çünkü okuduklarıma göre 1 günde 2 katına çıkması gerekiyormuş bende ki yükselme hız oranı düşük gibi görünüyor bilgisi olan varsa çok mutlu olurum
Maşallah gözün aydın sağlıkla gelsin inşKizlar yine ben geldim burda cok yazdim kalp atislarini duycakmiyim diye bebegimin2 kalp atisi olmayan kaybim oldugu icin cok korkuyodum ama bugun doktora gittim ve duydum kalbini allahima şükürler olsun herkeze nasip etsin bu duyguyu rabbim ben goz yaslarimi tutamadim agladim insallah suzde bu duygulari bir an obce yasarsiniz.
Ve bana en cok ikiz denildi ama bebegim ikiz deilmis benim en son adet olma tarihim 1 mayisti ve doktorum bana sen adetliyken hamile kalmissin dedi yani 5 mayista ben hamileymisim meyersem suanda 7bucuk haftaligiz biz teyzeleri
Benim 8 gün oldu bi yer morardı ama şişme yok şişen yerlerede yapma zaten hem acır hemde kalınlaştıgı için dağılmaz dediği gibi bacagından ve Kolundan dene istersen Ben bugün bacagımdan yaparım diye düşünmüştüm ama cesaret edemedim göbekten yaptımKan sulandırıcı kullanan arkadaşlar ignenizi kendiniz mi yapıyorsunuz benim göbekte bı kaç yer morardı altı şiş gibi hemşire arkadaş deri altına gitmezse iğne dağılmaz dedi de şimdi iki gündür iyi vuruyorum lakin moraran yerlerin içinin sis olması normal mi geçer mi
8,8 MM CANIM YANIMDA YOK ŞU ANBenimde öylee kese resmini atabilirmisin
evet kendim yapıyorum bacaktan baldıra yakın şişer normal morarırda korkma hepsi normal yani.Kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar ignenizi kendiniz mi yapıyorsunuz benim göbekte bı kaç yer morardı altı şiş gibi hemşire arkadaş deri altına gitmezse iğne dağılmaz dedi de şimdi iki gündür iyi vuruyorum lakin moraran yerlerin içinin sis olması normal mi geçer mi
Tamam canım benimki minikti daha bakalım haftaya büyüsün inşallah8,8 MM CANIM YANIMDA YOK ŞU AN
aslında şişen yerden yapmak daha iyi ben hep aynı bölgeye yapıyorum orası uyuşuyor sanırım daha az acı hissediyorum kızımda da bacaktan yapmıştım hep.Benim 8 gün oldu bi yer morardı ama şişme yok şişen yerlerede yapma zaten hem acır hemde kalınlaştıgı için dağılmaz dediği gibi bacagından ve Kolundan dene istersen Ben bugün bacagımdan yaparım diye düşünmüştüm ama cesaret edemedim göbekten yaptım
Anladım canım içi top gibi o mor olanların karnımda yırtıkta var yirtiga denk gelince morariyor kaçtır deniyorum yırtık olmayan yere vurunca sıkıntı olmuyorevet kendim yapıyorum bacaktan baldıra yakın şişer normal morarırda korkma hepsi normal yani.
Deri kalınlaştıgı için sıkıntı canım önemli olan deri altına ilacın gitmesiaslında şişen yerden yapmak daha iyi ben hep aynı bölgeye yapıyorum orası uyuşuyor sanırım daha az acı hissediyorum kızımda da bacaktan yapmıştım hep.
Yaaa ben sana ne dedimKızlarrrr dua eden herkesten allah razı olsun bana dilediklerinizin bin katı size nasip olsun. Çok şükür doktor herşey yolunda dedi 9.65 mm ölçtü. 5+5 miş şuan yumurtlamana göre çok iyi haftaya gel kalbini duyarız inşallah dedi yolk sac oluşmuş onu da gösterdi biraz kanama alanı varmış onu durdur ak için progrstan yapıyosun zaten ilişkiden ve kendini yormaktan uzak dur dedi allahım herkese nasip etsin inşallahhhhhh
Yok karından baktı vajinal baksam daha net görünür ama ne gerek var dedi. Allah rqzı olsun sizden dün içimi rahatlattınız allah hepinizin ne muradı varsa versinnnnYaaa ben sana ne dedimcok sevindim allahım tamamına erdirsin inşallahhhh vajinalmi baktı desim sana ölçümden ölçüme fark var
Amin canım diğer doktorun cihazıyla farklıydı dimiYok karından baktı vajinal baksam daha net görünür ama ne gerek var dedi. Allah rqzı olsun sizden dün içimi rahatlattınız allah hepinizin ne muradı varsa versinnnn
Çok sevindim senin için canımKızlarrrr dua eden herkesten allah razı olsun bana dilediklerinizin bin katı size nasip olsun. Çok şükür doktor herşey yolunda dedi 9.65 mm ölçtü. 5+5 miş şuan yumurtlamana göre çok iyi haftaya gel kalbini duyarız inşallah dedi yolk sac oluşmuş onu da gösterdi biraz kanama alanı varmış onu durdur ak için progrstan yapıyosun zaten ilişkiden ve kendini yormaktan uzak dur dedi allahım herkese nasip etsin inşallahhhhhh❤☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?