2021 Şubat Anneleri

Benim gece rektuma vuran doğum sancım vardı çok korkuttu beni. Düzensiz olduğu için doktora gitmedim ama halen tedirginim bugün akşama kadar yatıştayım sanırım.
Geçmiş olsun cnm kontrolün ne zaman? Ben de bugün nefes darlığı ve mide yanması çekiyorum. Fenalık basıyor gibi sıcak geldi bir ara. Kalp atışlarım hızlandı. Ayagimi uzatmak veya uzanıp yatmak istiyorum. Öyle sandalyede koltukta fln oturamıyorum. Ayakta gezmemi de dr yasakladı. Valla 2 haftam kaldi yaklaşık olarak gün sayıyorum

Kizlar göbek deliği aciniz varmı geceden beri çok acıyor

Kızlar regl ağrısı gibi karnımda sancı oluyo bazen, doğuma da, çok var şubatın 20 si demişti doktor. Doğum sancısı olabilir mi

Kızlar regl ağrısı gibi karnımda sancı oluyo bazen, doğuma da, çok var şubatın 20 si demişti doktor. Doğum sancısı olabilir mi
Bilemedim cnm regl sancısı gibi olursa sancıdır diyorlardı ama benim ne ilk gebeligimde sancim oldu ne de şimdikinde. Bunda sadece çok ayakta durdum ve evin içinde yoruldum bu yüzden asagiya kafasını dayamış doğum kanalının hemen başındaydı. Bu yuzden dr ayakta çok durmami ve iş yapmamı yasakladı. Sen de bu ağrıların kaç dakikada bir girdiğini takip et ve soluna uzanıp yat. Ayağa kalkma. Eğer yarın da devam.ederse ya da şiddetlenirse dr gidersin. Umarım olmaz ama, geçici bir şeydir

İkiz miydi sanki sizin, düzenli olup olmadığını takip edin dinlendiğinizde geçiyır mu geçmiyor

Kizlar göbek deliği aciniz varmı geceden beri çok acıyor
Sabah uykumu alarak uyanmıştım ama kahvaltıdan sonra benim de mide bulantım başladı, nefes alamıyorum, karnımda baskı var sanki daralıyorum. Yatsam belim ağrıyor kalksam bana da bu hafta yürüme dedi doktor. Dün de göbek deliğim çok sızlıyordu. Ocak annelerine bakıyorum şimdi 42. haftasında olanlar var biz daha çok gerideyiz ve bu haldeyiz

Bebişlerimiz inşallah 37. haftadan sonra 40 haftayı da bulmadan gelirler kucaklarımıza

Agzndan bal damliyo.walla 37den snra gelsnler ya saglkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…