Arkadaşlar hamileliğin son ayı öyle bir şey ki, birkaç saat içinde doğum olacakmış gibi hissedip son güne kadar bekleyen çok var. Ben de çok gittim hastahaneye, gel doğurtalım diyecekler derken açıklık yok eve dedilerSabah uykumu alarak uyanmıştım ama kahvaltıdan sonra benim de mide bulantım başladı, nefes alamıyorum, karnımda baskı var sanki daralıyorum. Yatsam belim ağrıyor kalksam bana da bu hafta yürüme dedi doktor. Dün de göbek deliğim çok sızlıyordu. Ocak annelerine bakıyorum şimdi 42. haftasında olanlar var biz daha çok gerideyiz ve bu haldeyiz
Bebişlerimiz inşallah 37. haftadan sonra 40 haftayı da bulmadan gelirler kucaklarımıza
Oyle sivri bir gobek olduki gobek sonuna kadar acildiKizlar göbek deliği aciniz varmı geceden beri çok acıyor
Bende sürüyorum ama içten açıyorOyle sivri bir gobek olduki gobek sonuna kadar acildibir yere degerse agri oluyor. Gunluk banyo yapiyorum ve ebebekden aldgim babyme losyonu suruyorum gunlk o yuzden yumusak nemli kaliyor sende nemlendr surekli
Yok tek allahtan anca taşıyorım :)) dün oldu geçti 2 kereİkiz miydi sanki sizin, düzenli olup olmadığını takip edin dinlendiğinizde geçiyır mu geçmiyor
Magnet ben de Kızda yaptırdım onlar bile dağıt dağıt yine de elimde kalmıştı... Şimdi sadece kutu içinde kesme lokum yaptırdım hacı şeriften. Kimseye yediremesem de bana süt olur ben yerim dedim, 30 tanecik zaten...Kızlar magnet kızıma da yaptırmıştım , oyuzden oğluma yaptıracagım. Ama çikolata falanda yaptırsammı? Eşim bugün kim yiyecekki dedi pandemide kmse gelmez dedi, kalıncada bayatlayacak dedi. Magnetide verecek kişiyi zor bulursun, yaza sünnet yaptığımız da yaptırırsın dedi. Bende fotograf cektireyim böyle anı olarak kalsın istiyorum aslında . Bilemedim ki.. sizler neyapacaksınız ? İsimlere bakıyorumda tek isim koyan kalmamış nerdeyse :))) bende öğretmen olarak velilere sölenirdim niye çift isim diye :) kızımın adı Zeynep Masal koyduk...Oğluma da Ali Buğra düşünüyoruz Yani kızım buldu ismi bizde kabul ettik. . Büyük konuşmuşum:)
Afiyet bal şeker olsun şimdidenMagnet ben de Kızda yaptırdım onlar bile dağıt dağıt yine de elimde kalmıştı... Şimdi sadece kutu içinde kesme lokum yaptırdım hacı şeriften. Kimseye yediremesem de bana süt olur ben yerim dedim, 30 tanecik zaten...
Aman dikkat et canım. Artık en ufak farklılıkta korkuyoruz inan ki. Belli olmuyor bu işler bir de herkeste farklılık gösterince yazılı kuralı da yok bu doğum işinin.ben bile oturdum internetten baktım doğum belirtileri diye. 3.gebeliğim bile diğerlerinden farklı.Geçmiş olsun cnm kontrolün ne zaman? Ben de bugün nefes darlığı ve mide yanması çekiyorum. Fenalık basıyor gibi sıcak geldi bir ara. Kalp atışlarım hızlandı. Ayagimi uzatmak veya uzanıp yatmak istiyorum. Öyle sandalyede koltukta fln oturamıyorum. Ayakta gezmemi de dr yasakladı. Valla 2 haftam kaldi yaklaşık olarak gün sayıyorum
Allah ım birdaha yaşatmasın.benim en büyük korkum deprem.dün arkadaşımda mesaj attı hissettin mi diye ama hissetmedik biz.evimizin arası 100 metre var yokHayırlı sabahlar olsun. Ankara’daki ufak ölçekli depremden dolayı sabahı zor ettim. Gece boyu çocukları yaşam üçgenine bu göbekle nasıl alıcam korkusuyla anksiyete yaşadım. Bebeğim de hissetti kuzum çıldırdı içimde. Öyle itekledi ki karnımın her yanından çıkmak istiyor gibiydi. Rabbim kimseye yaşatmasın.
Hastane için önü kapalı plastik terlikler iyi bence canım. Lohusa terliğini doğum sonrası giyersin. Kirlenmesin.Ya ben ilkinde terlik alamamıştım başlayınca hemen ev terliği koymuştumbu sefer aldım ama lohusa terliği. Acaba bir de banyo terliği alsam mı
Amin canım.Ben de hissetmedim ayaktaydım çocukları yatmaya hazırlıyordum. Eşim gelip söyledi. Ona da kızdım benim gibi hem panik hem hamile birine neden söylüyorsun diye. Herkesi aynı yatakta yatırdım valla.Allah ım birdaha yaşatmasın.benim en büyük korkum deprem.dün arkadaşımda mesaj attı hissettin mi diye ama hissetmedik biz.evimizin arası 100 metre var yok
Çok geçmiş olsun canım. Öyle stresli bir dönemde yaşıyoruz ki hamileliğimizi sağımıza dönsek korku solumuza dönsek korkuHayırlı sabahlar olsun. Ankara’daki ufak ölçekli depremden dolayı sabahı zor ettim. Gece boyu çocukları yaşam üçgenine bu göbekle nasıl alıcam korkusuyla anksiyete yaşadım. Bebeğim de hissetti kuzum çıldırdı içimde. Öyle itekledi ki karnımın her yanından çıkmak istiyor gibiydi. Rabbim kimseye yaşatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?