2021 Şubat Anneleri

38 de tamamen tamamlanız ciğer gelişimi dedi benim dr um.o yüzden 38 den önce zorunlu bir neden yoksa alalam dedi bana da.

Meraba anneler. Ben de bugün kontrole gittim 4 haftadır gitmiyordum. Hem çalışamaz raporunu da aldım.
Bebeğim 3050 gr olmuş Doğum şeklini almış. Doktorum top sen de artık Doğuma hazır bebek dedi. Sancın 5 dakikaya bire düşünceye kadar bekle sonra gel dedi. Artık kendimi ev işlerine vereyim ilişki de düşünüyorum. Geceleri 1 aydın yatamıyorum hazırsa gelsin bari

Aynen cnm benim annem vefat etti bir yıl oldu..en azından annenin sesini duyabiliyorsun bu bile güzel annelik çok güzel bir duygu doğunca gözün kimseyi görmeyecek Rabbim isteyen herkese nasip etsin..

Hayir cati muaynesiylea tani konulabilcek birsey degil zaten ki. Yasayan bayanlarin agrilarini doktorlarin söylemlerini ve internetten agrini yerine bakinca pelvis kemigi yani cati ağrısı oldugunu anladım norrmalde hareket etmeyen pelvis kemikleri hamileyken doğum icin hareket edermis ve bu agri yaparmış dediginiz gibi hic bir isimi yapamiyorum ve geçmiyor umarim doğumdan sonra geçer.

Evet ya bende araştırma sonucu öğrendim valla sislik varmi diye baktim.kil donmesimi acaba dedim aklima gelmeyen sey kalmadi.meger cati agrisiymis bende oglumda hic yasamadim bunda mahfetti beni insallah cnm

Bide bir hafta önce 2615 olan bebek 1 haftada 500 grm alıp 3100 inasil olmuş bundan doktorun niyetini anlamaya çalış bence .
Cnm benim oğlum öyle olmuştu ya. Kilosu 2.5tu. Bir hafta sonra doktor şükür büyümüş dedi 3 olmuş dedi. Bir hafta sonrada 3.320 gr doğdu. Ama 36 da bebek almak mantıksız tabi. Ben ilk sezaryenimi olacak olsam sancı beklerim.

Yapiyor cnm bel agrisi yapiyor özellikle. Benim rahmim.kucuk diye sanırım oglumda 19.haftada kanaldaydi kafasi adim dahi atamiyodum doktorlar perinatologlar detaylı ultrasonda kafasını bile olcememisti kanalda diye zaten cok durmadi geldi erkenden oda

Aynen cnm benim annem vefat etti bir yıl oldu..en azından annenin sesini duyabiliyorsun bu bile güzel annelik çok güzel bir duygu doğunca gözün kimseyi görmeyecek Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Allah mekanını cennet etsin inş. Dilerim kolay bir Doğumun olur çabucak toparlanırsın. Benim annem de şehir dışında pandemiden dolayı istemedim gelmesini. Şekeri var Allah korusun yani. Allah yardım eder sakin olmak iyidir

Benim de 13ten beri ağrım pelvis kemiğinin üstü. Nuran hanım burası mı demişti bastırarak, evet diyince çatı ağrısı diyip magnezyuma öyle başladık, buscopan plus bi de... Bugün o ağrı artık adım attırmıyor, dönemiyorum, kalkamıyorum ağrı her yerde dedim. Buscopan dogum sancısını bile azaltıyor artık rahim içi yapışlıktan şüpheleniyorum ilki de sezeryan olduğu için dedi... İlk gebeliğimde böyle bir ağrı yaşamadım sezeryan sonrası da yaşamadım. Perinatolog da iki sezeryan arası tarih yakın böyle ağrılar olur demişti... Rabbim dermansız dert vermesin. Benim de senin de ufak bebişlerimiz var, yenidoğan emziir, pişle, gaz çıkar, uyut, rutin bu ekstrem bişi olmazsa tabi... Ama büyükler için hareketlenmek gerekiyor. Bugün nst odasında kimse olmayınca ağlıyor diye kızı aldı hemşire içeri. ortalığı inletti, anne kalk, yatma diye

Aaa benden once desene
Cok gecmsler.olsn canmmm

Arkadaşlar avicennadan geldim şimdi. Siz bu doğum ücreti indirimini nasıl yaptırdınız? İsmail bey yoktu. Halkla ilişkilerden bi kadın vardı o aradı ismail beyi. Güncel fiyattan nakitte %10 indirim demiş telefonda. Zaten vardı bu indirim daha başka bişey yapamaz mısınız dedim. İsmail bey böyle söyledi dedi. Hatta yapıyormuşsunuz arkadaşlar almış indirim dedim. Doğumda olmuyo dedi. Çıktım.

3250 kilo boy 50 cm... Artık çok hızlı kilo alıyorlar bu haftalarda.
Kızım böyle değildi hem erken doğmuştu bu haftada hemde zayıftı. Ama bu başka, oğlan cidden başka ... Daha zorluyor inanın yatmak başka kalkmak başka Rabbim tüm gebelre yardim etsin

Maşallah seninki de iyi hızlı gidiyor

Cnm benim oğlum öyle olmuştu ya. Kilosu 2.5tu. Bir hafta sonra doktor şükür büyümüş dedi 3 olmuş dedi. Bir hafta sonrada 3.320 gr doğdu. Ama 36 da bebek almak mantıksız tabi. Ben ilk sezaryenimi olacak olsam
Hemen alalım gibi konuşmuş ya canım kilodan dolayı o yüzden söyledim kilo erken almak için kesinlikle sebep değil . Geçen alişan ın karısı tv ye cıktı doktoruyla doktoru da furkan kayabasogluydu 36.haftada galiba bebeği 3200 gr mış 3 hafta sonra doğum olucak diyodu kim bilir doğuma kaç kilo olur ama hiç erken almadan bahsedilmedi. Bende ilk sezaryanimi keske 40.larda olsaydım diyorum 38+6 da almıştı doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…