- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
38 de tamamen tamamlanız ciğer gelişimi dedi benim dr um.o yüzden 38 den önce zorunlu bir neden yoksa alalam dedi bana da.İnşallah ikiniz için de en hayırlı sonuç olur canım. Günlerimiz yakın olduğu için merak ediyorum bu haftadan sonda ciğer geliştiriciye gerek duyuluyormuymuş. Ben artık gerek yok sanıyordum haftası sebebiyle. Zaten sancı çıktığı için de doktorun riske atmaz haklısın. Kilosu da endişe vermiyordu sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
31de doktora gitmedim 32de 2000 grdı.Perinatologa göre bizimde 10 gün öndeydi ... Sizin 31 de kilo kaçtı?
Aynen cnm benim annem vefat etti bir yıl oldu..en azından annenin sesini duyabiliyorsun bu bile güzel annelik çok güzel bir duygu doğunca gözün kimseyi görmeyecek Rabbim isteyen herkese nasip etsin..Kesinlikle çok haklısınama annelik psikopatlik cidden. Başka çocuğum yok ama ya bana bi şey olursa bebeğime kim bakacak diye bile ağladım dün
Hastanede de iyi insanlara denk geliriz inşallah
doğum sonrası da her fırsatta forumda yazışırız dediğiniz gibi
Çok çokk teşekkür ederim desteğin için
ben dediginiz tur agriyi 3 bucuk aydir yasiyorum yurumeyi unuttum corap dahi giyemiyodum ne yaptimsa faydasi olmadi. dr artar bu agrilar demisti ama azaldi hatta 2 gundur cok az. banada dogumdan sonra gecer dediler sukur ki simdiden cok az kaldi %10 gebede olurmus nadirmis. benim merak ettigim bunun cati agrisi oldugunu nerden anladiniz cati muayenesi mi etti ki dr merak ettim
Benim de kızım da olmuştu saga sola dönemiyor yatağa bile ayağımı kaldırıp çıkamıyordum sürekli ağladım devlet acile gittim sancin yok bebek2 ıyi diye gönderiyorlardı internetten araştırdım bende yalan olmasın pelviks kemiği mi ne varmış onlar esniyormus2 yani çatı ağrısıymış. Allah'tan 1 ay falan sürdü geçmişti benimkisi . Allah yardımcın olsun inşallah bebis doğar doğmaz geçiyor.
Bestlak damla ben kullansim kizim da memnun kaldim sütun çabuk gelmesine yardımcı oldu . Hemde içeriği temiz diye biliyorum . Ah ah bu meme reddini 7 ay çektim en çok psikolojimi bozan şeydi . Inşallah bu sefer bunu yaşamam diye çok dua ediyorum
Cnm benim oğlum öyle olmuştu ya. Kilosu 2.5tu. Bir hafta sonra doktor şükür büyümüş dedi 3 olmuş dedi. Bir hafta sonrada 3.320 gr doğdu. Ama 36 da bebek almak mantıksız tabi. Ben ilk sezaryenimi olacak olsam sancı beklerim.Bide bir hafta önce 2615 olan bebek 1 haftada 500 grm alıp 3100 inasil olmuş bundan doktorun niyetini anlamaya çalış bence .
Canım haklısın ama mecbur öyle oldu doktorum 1.5aydır olmayınca başka dr'a yönlendirdiler. O da hiç ilgilenmedi 5 dk durduk içerde nst iyi dedi kan tahlillerimi gösterdim onları yorumladı o kadar. Eşimle hiç tatmin olmadık o yüzden bu da sevdiğimiz bir dr'du ona randevu aldık.
Yoo yoo dediğin gibi bence de ne kadar kalırsa kârdır. Hatta dr'a gitmeden bi saat önce buraya da yazdım bence 39+1 de fln olsa daha iyi olur yazmıştım. İnşallah babam hastaneden çıkarda annem de yetişir
28 den beri kanalda olması sizde kasık ağrısı fln yapıyor mu ? Erkenci davranmış sizinkisağlıkla gelsin de
Yok yok cnm kesinlikle kendi doktoruma gidim salı günü o da bir daha baksın ölçsün bakalım o ne diyecek ona göre karar veririm. Anormal bir durum yoksa 38 den önce bende istemem. Zaten hazır da değilimsanki 1 ay sonra doğacak olsa yine hazır olmayacak gibiyim ama
Yok cnm kendi doktorum olmadığı zamanlarda gittiğim doktor. Ama güvendiğim sevdiğim bir doktor kendisi.
Evet cnm haklısın hep rahim büyüdükçe düzellir dediler ama anca bu kadar ilerleme oldu. Salı günü kendi doktoruma randevum var bakalım o ne diyecek?
Teşekkür ederim cvbın için
Allah mekanını cennet etsin inş. Dilerim kolay bir Doğumun olur çabucak toparlanırsın. Benim annem de şehir dışında pandemiden dolayı istemedim gelmesini. Şekeri var Allah korusun yani. Allah yardım eder sakin olmak iyidirAynen cnm benim annem vefat etti bir yıl oldu..en azından annenin sesini duyabiliyorsun bu bile güzel annelik çok güzel bir duygu doğunca gözün kimseyi görmeyecek Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Benim de 13ten beri ağrım pelvis kemiğinin üstü. Nuran hanım burası mı demişti bastırarak, evet diyince çatı ağrısı diyip magnezyuma öyle başladık, buscopan plus bi de... Bugün o ağrı artık adım attırmıyor, dönemiyorum, kalkamıyorum ağrı her yerde dedim. Buscopan dogum sancısını bile azaltıyor artık rahim içi yapışlıktan şüpheleniyorum ilki de sezeryan olduğu için dedi... İlk gebeliğimde böyle bir ağrı yaşamadım sezeryan sonrası da yaşamadım. Perinatolog da iki sezeryan arası tarih yakın böyle ağrılar olur demişti... Rabbim dermansız dert vermesin. Benim de senin de ufak bebişlerimiz var, yenidoğan emziir, pişle, gaz çıkar, uyut, rutin bu ekstrem bişi olmazsa tabi... Ama büyükler için hareketlenmek gerekiyor. Bugün nst odasında kimse olmayınca ağlıyor diye kızı aldı hemşire içeri. ortalığı inletti, anne kalk, yatma diyeHayir cati muaynesiylea tani konulabilcek birsey degil zaten ki. Yasayan bayanlarin agrilarini doktorlarin söylemlerini ve internetten agrini yerine bakinca pelvis kemigi yani cati ağrısı oldugunu anladım norrmalde hareket etmeyen pelvis kemikleri hamileyken doğum icin hareket edermis ve bu agri yaparmış dediginiz gibi hic bir isimi yapamiyorum ve geçmiyor umarim doğumdan sonra geçer.
Evet ya bende araştırma sonucu öğrendim valla sislik varmi diye baktim.kil donmesimi acaba dedim aklima gelmeyen sey kalmadi.meger cati agrisiymis bende oglumda hic yasamadim bunda mahfetti beni insallah cnm
Günaydın 30 dklık nts sürecim başladı. Kordon hafif boynu kapatıyormuş haftasonu kötüydüm herhalde o gün oldu. Çok hareketli durmuyor ki hareket azalırsa hemen gel dedi. Ağrılarım yüzünden rahim içi yapışıklıktan süphelendi artık o yüzden mecbur spinal olacak eğer yapışıklık varsa temizlerek ameliyatı bitirecek. Şu an rahim duvarı 3e inmiş o da daha fazla inerse erken sezeryan sebebi dedi. Akciğer geliştirici vurmadan en erken 23 ocakta alırım dedi. Nstye göre daha net bi tarih belirlicez.
Aynı sayılır kiloları şu an bakıyorlar mi kiloya ... Ben iki hafta sonra gideceğim nasipse31de doktora gitmedim 32de 2000 grdı.
Evet evet bakılıyor, boyu da ben sordum böğrüme ayakları dayandığı içinAynı sayılır kiloları şu an bakıyorlar mi kiloya ... Ben iki hafta sonra gideceğim nasipse
Sağol canım, hayırlısıyla Allah bi avazda kurtarsın hepimizi. İnşallah o günü bekler minnoşlar.Aaa benden once desene
Cok gecmsler.olsn canmmm
Senn suan boyu kilosu nasl pekiSağol canım, hayırlısıyla Allah bi avazda kurtarsın hepimizi. İnşallah o günü bekler minnoşlar.
Kızım böyle değildi hem erken doğmuştu bu haftada hemde zayıftı. Ama bu başka, oğlan cidden başka ... Daha zorluyor inanın yatmak başka kalkmak başka Rabbim tüm gebelre yardim etsin3250 kilo boy 50 cm... Artık çok hızlı kilo alıyorlar bu haftalarda.
Hemen alalım gibi konuşmuş ya canım kilodan dolayı o yüzden söyledim kilo erken almak için kesinlikle sebep değil . Geçen alişan ın karısı tv ye cıktı doktoruyla doktoru da furkan kayabasogluydu 36.haftada galiba bebeği 3200 gr mış 3 hafta sonra doğum olucak diyodu kim bilir doğuma kaç kilo olur ama hiç erken almadan bahsedilmedi. Bende ilk sezaryanimi keske 40.larda olsaydım diyorum 38+6 da almıştı doktorumCnm benim oğlum öyle olmuştu ya. Kilosu 2.5tu. Bir hafta sonra doktor şükür büyümüş dedi 3 olmuş dedi. Bir hafta sonrada 3.320 gr doğdu. Ama 36 da bebek almak mantıksız tabi. Ben ilk sezaryenimi olacak olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?