Dün sordular canım senin sorunu. Hatta Ssvd için ilk sezaryenden sonra ne kadar beklenir ssvd olması için, diye sordular. Furkan Bey kişiye göre değişir dedi. Sezaryen yeri illa ki 14-15 ayda iyileşir dedi. Bizim için rahmin açılması ve direnç göstermemesi önemlidir. Eğer rahim direnç gösterirse o zaman rahim yırtılabilir, bu büyük bir sorun olur, dedi. Senin durumunda da mutlaka muayene sonrası karar verilir diye cevap verirdi diye düşünüyorum. Çünkü kimse kimseye benzemiyor. Şans işi resmen...Bende geçen tv de izledim ikisi de alişan ın programına çıktılar çok açıklayıcı konuşuyor dediğiniz gibi bilgilendirici şeyler de paylaşıyor sosyal medyadan takip ediyorum kendisini. Hastasıyla çok güzel ve özel ilgileniyor açıkçası hastane doktorları herkese aynı muameleyi yapıyor o yüzden belli bi tarihte alıyorlar. Bu adamın gecesi gündüzü yok . Yine hafta olarak iyi bir haftada alınıyor bebeğin canım benim doktorum da tam 39+0 da alıcak. Bende aynı klinikte erhan karaalp var ona 2 sezaryan arası 1.5 sene var bebek kaçıncı hafta alınmalı diye sormuştum cevap vermedi sagolsun ama o doktoru da seviyorum çok esprili
Benimki de gezmesine çok düşkün sıkıntıya gelemiyor hiçsağ olsun eşler herkesten güzel bakıyorlar keşke analık izni gibi babalık izni de olsa 2 ay bizimle olsalar
15 gün öncesine neden gün verdiler bir aciliyeti var mı ? Normaldr sezeryana da normal doğum tarihinden 10 gün öncesine gün veritler . 38+ları görür yani. Benim normal dogum tarihi 20 Şubat 12 şubat gibi olur dedi drBenim ki sezeryan 2 subata gun aldik insallah, hayırlısıyla normal dogum olur insallah sizinde
3-4 gun cok onemli degil canim basta epey fsrk yoksa sata gore dogum yapmalisin ic gelişimi çünkü sata gore olan tarihtir. Sonradan onde gitmeye baslamis demekki ama o genetikte olabiliyor o yüzden önde diye erken almak iyi olmaz
Canlı yayın ı sabitlemiş galiba bende izliyim bakıyım canım merak ediyordum bu sorunun cevabını. Ssvd hiç düşünmedim daha çok yeni doğum yaptım 19 ay olucak ona cesaret edemem diye düşünüyorum bide yapıcaksam da doktorum işin ehli olsun isterim onlar da çok pahali oluyor. Dediğin gibi hepimizin vücudu farklı nasıl tepkiler veririz kestirmek zor, Rabbim hepimize yavrularımızı istediğimiz şekilde kucagimiza almayı nasip etsinDün sordular canım senin sorunu. Hatta Ssvd için ilk sezaryenden sonra ne kadar beklenir ssvd olması için, diye sordular. Furkan Bey kişiye göre değişir dedi. Sezaryen yeri illa ki 14-15 ayda iyileşir dedi. Bizim için rahmin açılması ve direnç göstermemesi önemlidir. Eğer rahim direnç gösterirse o zaman rahim yırtılabilir, bu büyük bir sorun olur, dedi. Senin durumunda da mutlaka muayene sonrası karar verilir diye cevap verirdi diye düşünüyorum. Çünkü kimse kimseye benzemiyor. Şans işi resmen...
Of:))Ahaha sendemi neresinden
Ben ben ne yaptıysam olmadı dudakların hitir bitir. Her doğal şeyi sürdüm burnumu açmaya çalıştım ama yok yok yokYa kızlar dudakları kabuk kabuk soyulan var mı, hergün soyulur mu ilaçlardan mı anlamadım balsam da aldım ama yok çözüm bulamıyorum artık çok acıyor...
Of:))
Bende trabzon maçkaBen ben ne yaptıysam olmadı dudakların hitir bitir. Her doğal şeyi sürdüm burnumu açmaya çalıştım ama yok yok yok
Vayyy ofliiiiiben Trabzon merkez
Maşallah bizeBende trabzon maçka
Pandeminin ilk günlerinde, Nisan ayıydı sanırım yine bir canlı yayınında “şu dönem çocuk için ideal midir” diye soruldu. Yani neden olmasın, 6 ay sonra ne olacağını kimse bilemez, ertelemeyin gibi bir cevap vermişti. Çok hoşuma gitmişti ve Mayıs’ta hamile kalmıştımDün sordular canım senin sorunu. Hatta Ssvd için ilk sezaryenden sonra ne kadar beklenir ssvd olması için, diye sordular. Furkan Bey kişiye göre değişir dedi. Sezaryen yeri illa ki 14-15 ayda iyileşir dedi. Bizim için rahmin açılması ve direnç göstermemesi önemlidir. Eğer rahim direnç gösterirse o zaman rahim yırtılabilir, bu büyük bir sorun olur, dedi. Senin durumunda da mutlaka muayene sonrası karar verilir diye cevap verirdi diye düşünüyorum. Çünkü kimse kimseye benzemiyor. Şans işi resmen...
Troid ilacı yazmaktan vazgeçti. Kan ilacını günde 2 dedi. İdrar verdim lokasit pozitif çıkmış yolladım cevap bekliyorum doktordan.inşallah arkadaşım, hayırlı haberler al sende o gün.
amin hepimizin ki inşallah, çıktı mı tahlillerin ilaca başlattı mı seni.
Ben de dün sağlık ocağına uğradım, tahlil yaptılar gitmişken. t4 düşük çıktı, idrarda lökosit yok ama maya yazıyordu 1 tane gözükmüş, hiç de şikayetim yok. nuran hanıma yazdım bi kan değeri düşük, ikiye çıkar faydası olur dedi, lökosit yok bol su iç dedi.Troid ilacı yazmaktan vazgeçti. Kan ilacını günde 2 dedi. İdrar verdim lokasit pozitif çıkmış yolladım cevap bekliyorum doktordan.
Ben tahmin ettiydim senin de Karadenizşi olduğunuBen ben ne yaptıysam olmadı dudakların hitir bitir. Her doğal şeyi sürdüm burnumu açmaya çalıştım ama yok yok yok
Vayyy ofliiiiiben Trabzon merkez
HehehehehehBen tahmin ettiydim senin de Karadenizşi olduğunu
Dudak meselesi tik oldu elim ağzımda sürekli soyuyorum.
Benim de anne babam bana bebek gibi bakıyor eşim 3 gün ev temizleyip yemek yapsa suratı 5 karış,Allah iki taraftan vermiyo demekki ya Aile ya eşBenim.annemde dogum yaptığımın ikinci gunu benim yanimda kalcakti hastane de güyaramazandi yok surda iftar veriyolar benide cagiriyolar felan diye söyleyip durdu dedim git o zaman beni kocam bakar oylece gitti eve geldi elimden tutmadı bi kere esim sagolsun binkere valla simdi bile annem gelsin istemiyorum şahsen ama gelicem.diyo gelme diyemiyorum esim el bebek gül bebek bakiyor ablam gelicek zaten annem gezmeye geliyo zaten beni bahane edip onuda biliyoruz ya
Ben ben ben benm de soyuluy8rYa kızlar dudakları kabuk kabuk soyulan var mı, hergün soyulur mu ilaçlardan mı anlamadım balsam da aldım ama yok çözüm bulamıyorum artık çok acıyor...
Of:))
Aynen benim de annem babam saolsun itirazsız çok iyi bakarlar, eşim gene annesi gelsin istiyor ama bakamıyor onlar gibi, yine ben de yardım etmek zorunda kalıyorum, eşim de 1 gün iş yapsın öbür gün benden bekliyor saolsun. Bir de diyor sen yat bişey yapma yarım saat sonra bana su getirseneBenim de anne babam bana bebek gibi bakıyor eşim 3 gün ev temizleyip yemek yapsa suratı 5 karış,Allah iki taraftan vermiyo demekki ya Aile ya eş
Aynısı aynı tarihlerde bana da oldu, hiç kalkmadım geçti. Nedir bilmiyorum amaBayanlar yaşayanlar varsa lütfen cevap verebilirmi 33+5 im dünden beri adet ağrım var belimde çok, ara ara karnımda birde bacaklarımda ağrı var bugün tüm gün devam etti hiç dinmedi ayakta 10 dakkadan fazla durunca ağrım artıyor. Birde sürekli sıcak basıyor terliyorum normalmi bunlar yoksa doğum belirtisimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?