2021 Şubat Anneleri

Ben de ilkinde 5 ay ücretsiz almıştım. O dönem her istedigimi alamıyordum. Işe tekrar başlayınca Bu sefer de paran oluyor ama vaktin olmuyor. Benim kurumda 20 yılımı doldurmama 5-6 yılım kaldı. Ondan sonra duruma göre ayrılabilirim, yoğun mesaili bir işte, hedef baskisinda çalışmayı sevmiyorum.

Kızlar fetus ağırlığı hesaplama linki koyuyorum rica etsem bi kaç kişi deneyebilir mi doğru olup olmadığını söyleyebilir misiniz?
Bugün kontrolüm vardı. Miniğim nstde uyudu sancı çıkmadı. Kilosunu ısrarla sordum söylemedi yine kendim bpd ac ölçümüyle yukarıdaki linkten girdim ama doğru olduğuna inanmak istemiyorum

Eğer doğruysa düşünmeye başladım devlette isteyene sezaryen yapıyorlar mıydı

Bende 200 gram eksik gosterdi

Canim ev tipi lazer hangisini kullaniyosun? Hangi bolgeler icin aldın memnun kaldinmi bide
Hamilelik döneminde ev tipi lazer kullanılır mı acaba Bende de vardı hamileliğim başında bir defa da kullanmıştım hatta. Şimdi kullanmak istiyorum her gidişimde doktora sormayı unutuyorum ama internette zararı yok diyor. Kullansam doğumda rahat olur

Ben sormustum lazeri, kullanma dedi doktor, bebek 3 aylik olunca kullanabilirsin demisti,

Selam herkese. Bende dün çalışamaz raporumu aldım çok şükür. Artık çok fazla ödem tutmuştu vücudum ve yorulmuşum. Çok şükür 5 haftalık aktarmamıda yapmış oldum. 25 inde de doğum inşallah. Zaman yaklaştıkça korkmaya başladım. İnşallah kolay bir sezeryan olur.annemlerde geldi. Yemek yönünden çok rahatladım çok şükür. Sanırım 25 inde birkaç kişi daha sezeryan olacak. Sağ sağlim kucağımıza alalım minnoşları inşallah. S SkyAsteR senin sezeryan haftaya cumartesi micanım. Yoksa yanlış mı okudum

Bu arada dün sabah kontrolüm vardı kızlar. Çok şükür herşey haftamızla uyumluydu. Bizim oğlan kafasını doğum kanalına yerleştirmiş sanırım bir iki haftaya gelecek oğluşum. Doktor 40lı haftalara kalmayız diyor. Bol yürüyüş bebişi yerleştiriyormuş. Bir de gece ağrıdan sancıdan uyuyamıyorum Nuran hanım pek güzel dedi bu duruma. Sancı çektikçe yürü işleri daha da kolaylaştırır yalancı sancılar dedi. Uykusuz geceler normal doğuma ilaçmış yani

Nst ye doğumhanede aldılar beni dün. Bir kızcağız vardı çığlık çığlığa sancı çekiyordu ortalığı yıkıyordu normal Doğumdan korkmadım desem yalan olur Ebe ayrı Nuran hanım ayrı sakın gözünü korkutma onun ağrı eşiği çok düşük dediler ama kız neredeyse yerlerde sürünecekti sancıdan

Canım benim de 25 ocak. Iyi calismissin valla cok zor. Iyice dinlen ve uyu doguma kadar. Senin saati belli mi?

Geçmiş olsun bu döneme kadar çalışmak zor beni 32de zorunlu ayırmışlardı öncesinde idari izinli olduğum için. Ama çalışsaydım ne olurdum bilmiyorum evde bile çok yoruluyorum bir odadan diğerine geçerken
Bu haftadan itibaren doğumlarımız başlıyor sanırım sezaryen de olsa normal de olsa inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Hiç korkma canım herkesin dedikleri gibi ağrı eşiği farklı belki sen daha kolay geciriceksin doğum aşamasını bide şöyle düşün en fazla 1-2 gün cekiceksin o sancıyı bak 9 aydır neler yaşıyoruz onun üstesinden mi gelemiceksin sen bol bol yürü, su iç inşallah herşey istediğin gibi olur seni bi daha ne zaman çağırdı canım bende yarin gidicem bi daha 30 una doğuma giderim diyorum

hayırlı olsun canım, ben de korkularımı dinlememeye çalışıyorum. vesvese diyelim geçelim, Rabbim yardım eder... evet canım 23ü cumartesi, tam 38+0 oluyor. benim de yeğenim geliyor evdeki çocukla ilgilenicek ,yemekten anlamaz bakalım napacaz o kısmı:)

Canım benim de 25 ocak. Iyi calismissin valla cok zor. Iyice dinlen ve uyu doguma kadar. Senin saati belli mi?
Yok canım saati söylemedi doktor. Ayın 25 inde aç gel.rutin ameliyat için kan alınacak. Sonuçlar anesteziye gösterilecek sonrada ameliyat dedi. Öğlen bulur büyük ihtimal. Keşke sabahtan girip çıksak mis gibi.

Bende de 100gr eksik cıktı canim

Sezeryandan birgünde çıkabilir miyiz ya alsalar çıksak ne güzel olur sabah 9 dedi bana da.

Evet bayağı zorlandım. Ama çok şükür bitti. Doğunca izinler çok lazım olacak

Benim kan testi ve covid testi 1 gün önce yapılacak dediler. Büyük ihtimal cumartesi günü yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…