2021 Şubat Anneleri

söylediğinden 300 gr fazla cıktı bende buraya girince verileri.

Ben bunlara ek bebek bakım örtüsü göğüs kalkanı ve kendime el ve duş havlusu depend aldım.
Bebek bezi ve kıyafeti ve kendime pijamayı daha az aldım normal doğum planlamasına göre. Ama sen hasta bezi için bebek bezi kullanacaksın o yüzden mantıklı.
Tuvalet kağıdı almadım özel hastanede verirler diye.
Maskeyi de bak unutmuşum iyi oldu hatırlattığın

Benim de anne babam bana bebek gibi bakıyor eşim 3 gün ev temizleyip yemek yapsa suratı 5 karış,Allah iki taraftan vermiyo demekki ya Aile ya eş
Aynen aynen. İki taraftan olmuyor işte. Benim annem engelli bir kadın. İlk doğumumda çok güzel baktı ama gelen gidenden çok yoruluyor diye kalktım ben de doğurduğum günün sabahına. Eşim tarafı sabah gelip akşam giderdi ama çoluk çocuk salardı eve her gelenle tabak hazırlardık çay ikram ederdim hiç acımadılar. Bu Sefer pandeminşb tek olumlu yanı kimse gelmeyecek Annem 7 yıl oldu hala der seni 40 gün yatıracaktım olmadı diye. Şimdi pandemi var diye gelme dedim başka şehirde annem şekeri de var. Bu sefer eşimin eline kaldım o da pek bakmaz temennim sağlıkla hemen toparlanmak

O ağrıyı 2-3 aydır çekiyorum çatı ağrısı herhalde açılıyor kemikler. İkinci doğumum ama ilkinde olmamıştı hiç

Canim ev tipi lazer hangisini kullaniyosun? Hangi bolgeler icin aldın memnun kaldinmi bide

Canım phlips lumea 2007 benimki kodunu tam hatırlayamadım ama :/
Ben 2 sene önce kullandım
Bacak yüz bikini koltuk altı kısacası her yerime uyguladım
Tamamen bitmedi ama azalttı eskisi kadar yoğun değil seyrek çıkıyor
Bikini bölgesine jilete devam ettim bide evlenirken kullanmayı bıraktım o yüzden orası aynı malesef
Doğumdan sonra tekrar uygulamayı düşünüyorum tabi emzirme döneminde de kullanılmıyor olabilir tam bilmiyorum ama
Benim tüyler aşırı yoğundu bana göre iyi sonuç aldım bide 2 seneyi aşkındır hiç kullanmadım ya hamileysem falan diye aralarda atış yapsam daha da azalırdı belki

Bu arada dediğin jiletten aldım canım (venus) sağol :) 2 başlığı varmış inşallah kolay olur benim içinde

Evet bendede oluyor canım bende başından beri hiç çekmedim adet ağrısı ama şimdi sanki olacakmışım gibi ağrıyor

Amin canım inşallah bende ara ara kendimi motive ediyorum ben doğurabilirim yaparım falan diye inşallah o zaman da Rabbim kolaylığını verir sezeryanın daha zor olduğunu duyuyorum hep ama teyzem de sezeryanı kolay bulmuştu normal doğumdan sonra dediğin gibi her ikisinin de zorluğu var
Ama günahlara kefaret oluyormuş o anda çekilen sancılar

Gerçekten diş ağrısı çok fena Allahım şifa versin ❤

Normal canim bebek büyüdüğü için oyleben de aynıyım bacağım uyusuyo bu yüzden hep aşağıda son bir haftadır döndü

İnşallah benim ağrı eşiğim yüksektir ben ağrı hissetmeden doğar bebişim Doktora direk sordum zaten o kızı öyle ızdırapla görünce epidural yapabilir miyiz diye Haftasonu anestezi doktoru olmayabiliyormuş asistan olursa yapamayız ama haftaiçi olursa yaparız dedi. Eğer 8 cm açılmayla gitmezsem hastaneye yaptırmayı düşünüyorum Gerçi inşallah 8 cm e kadar evde açılmış olur amin
Cumaya tekrar çağırdı 38 i bitirmiş olucam o gün. Çatı muayenesi yapacak mı acaba bana

Son düzenleme:
Aynı benim eşim de öyle kilo alıyorum der gece de kendini mutfağa zor atar acıktım diye bı paket gofreti yutar

Kızlar bugün gidip korona testini verdim. Ama yanlış durakta inmişiz korono hastanesi ni de dağ başına kurmuslar karda donarak 1 saat yuruttu brni sevgili kocam . Bazen cok cımri bazen de eli o kadar bol ki. Ama o yolu ağlaya aglaya yürüdüm testi e ağlayarak verdim psikoljim bozuldu resmen ya.

Pazartesi sabah 7 de yatış. Pek düşünmemeye çalışıyorum ama korkuyorum . Allah inşallah şu devlet hastanesinde iyi insanlarla karşılaştırır

Dua edin bana

“Allah benim bedenimi doğum olayına uygun yaratmış, ben de elimden geleni yapacağım ve Allah’ın izniyle sağlıkla yavrumu kucağıma alacağım” de canım. Sen böyle der ve düşünürsen hem kafa olarak rahatlatsın hem de kimse senin aklını karıştıramaz.
“bir su içinde yaşayan sen, su gibi kayıp geleceksin bana..”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…