Ben diğer 2 sezeryanımda 1 gün kaldım hastanede. Bunda da ertesi gün 4 te falan taburcu olunacakmış fakat gaz çıkarma olayı olursaSezeryandan birgünde çıkabilir miyiz ya alsalar çıksak ne güzel olursabah 9 dedi bana da.
Akşamına bırakmazlar mümkün deil cnm, bana 1 gece yatarsın dedilerBana da sabah 9 dedi keske aksamna ciksak.ya
Bebisler insallah kuvoze grmesnd e
söylediğinden 300 gr fazla cıktı bende buraya girince verileri.Kızlar fetus ağırlığı hesaplama linki koyuyorum rica etsem bi kaç kişi deneyebilir mi doğru olup olmadığını söyleyebilir misiniz?
Bugün kontrolüm vardı. Miniğim nstde uyuduFetus Ağırlığı Hesaplayıcısı
Bebeğin rahim içinde ultrason ölçümlerine göre kilo hesaplamasını yapmak için Fetus Ağırlığı Hesaplayıcısını kullanabilirsiniz.www.gebelik.org sancı çıkmadı. Kilosunu ısrarla sordum söylemedi yine kendim bpd ac ölçümüyle yukarıdaki linkten girdim ama doğru olduğuna inanmak istemiyorum
Eğer doğruysa düşünmeye başladım devlette isteyene sezaryen yapıyorlar mıydı
hayırlısıyla inşallah, akşama çıkmamız mümkün değil de 24 saatte gaz çıkarıp, çıksak sevinicem:)Bana da sabah 9 dedi keske aksamna ciksak.ya
Bebisler insallah kuvoze grmesnd e
Ayy kuzum iyiyim iyiyim de birkaç gün girememiştim. Konuşmaların hiç birini de atlamak istemiyorum ama hızınıza da yetişilmiyor maşallah
Ben bunlara ek bebek bakım örtüsü göğüs kalkanı ve kendime el ve duş havlusu depend aldım.Kızlar doğum çantasını hazırladım eksik olan birsey varmı acaba?
Kendim için ve genel ;
1 resim çekilmek icin sabahlık
3 pijama takımı
3 takım ic çamaşırı alt üst
2 emzirme sutyeni niyetine sütyen
1 triko Hırka
3 çift çorap
Terlik
Göğüs pedi
Cerrahi Maske
Tuvalet kağıdı
Lohusa pedi (ben bebek bezi kullanıyorum oğlumda baya iş görmüştü :) )
Bebek için;
2 takım battaniyeli hastahane çıkışı
3 tane altli üstlü takim
Eldiven
Ağız bezi
Şapka
Çorap
Emzik
1 muslin pattaniye
1 kalın hastahane cikisi kullanmak icin battaniye
18 tane bebek bezi
Islak mendil
biberon koymadım bitek lazim olmaz diye ama onuda ekleyeyim olmadı
Oyle mi insallah o zaman zaten.once sen dogurcaksn senden tam.ogrenrzhayırlısıyla inşallah, akşama çıkmamız mümkün değil de 24 saatte gaz çıkarıp, çıksak sevinicem:)
Hadi ya bakalm.nasl. olcak.ben de.heyecanlymAkşamına bırakmazlar mümkün deil cnm, bana 1 gece yatarsın dediler
Aynen aynen. İki taraftan olmuyor işte. Benim annem engelli bir kadın. İlk doğumumda çok güzel baktı ama gelen gidenden çok yoruluyor diye kalktım ben de doğurduğum günün sabahına. Eşim tarafı sabah gelip akşam giderdi ama çoluk çocuk salardı eve her gelenle tabak hazırlardık çay ikram ederdim hiç acımadılar. Bu Sefer pandeminşb tek olumlu yanı kimse gelmeyecekBenim de anne babam bana bebek gibi bakıyor eşim 3 gün ev temizleyip yemek yapsa suratı 5 karış,Allah iki taraftan vermiyo demekki ya Aile ya eş
O ağrıyı 2-3 aydır çekiyorum çatı ağrısı herhalde açılıyor kemikler. İkinci doğumum ama ilkinde olmamıştı hiçMerhaba hanımlar. Tsh seviyesi normal t4ü düşük çıkanlar size doktor ne dedi? Benim iki kere yapıldı test ikisi de aynı çıktı ama doktor önemli değil dedi. Önemli olan tsh dedi. Kan hacmi arttığı için t4 oransal olarak düşük çıkabilir dedi. İlaç yazılmaz dedi.
soru 2 :) hani küçükken bisiklete uzun süre binince genital bölgemiz ağrırdı ya ona benzer bir ağrı var birkaç gündür. Bebek kanalda değil dedi doktor ama bu ağrı neyin nesidir? Pelvis genişlemesi böyle bir şey mi his olarak?
ayrıca benim de doğuma annem gelecek yanımda kalmaya. Anneme güveniyorum ailenin ilk torunu hem benim ailemin hem de eşimin. eşimin ailesiyle aynı sitedeyiz ama kaynanama güvenemiyorum bakım konusunda. bakalım nasıl bir süreç geçecek
Canim ev tipi lazer hangisini kullaniyosun? Hangi bolgeler icin aldın memnun kaldinmi bide
Kızlar bu son zamanlarda adet ağrısı gibi ağrılarınız oluyomu, bende gebeliğin başından beri hiç ağrı olmadı nerdeyse, şimdi adet ağrısı gibi bişey başladı korktum erken doğum falan yazıyo ya
Rica ederim cnm memnun kalirsin kesin
Rabbim sabrını verir canım doğumu kafanda büyütme herkes yapabiliyorlar sende yaparsın vücudumuz bunun için hazırlıyor zaten kendini o an rabbim güç kuvvet versin gerisi gelirnormal doğum zor gibi geliyor ama sezaryanin dikiş acısı da ondan aşağı değil her ikisinin de zorlukları kolaylıkları var. Bu ara bende dişten çok çekiyorum hatta bebeği alırken dişimi de cekseler diyorum
Normal canim bebek büyüdüğü için oyleben de aynıyım bacağım uyusuyo bu yüzden hep aşağıda son bir haftadır döndüYa kızlar dün biraz terledim duşa giremeden hemen , üstümde kurudu terim. Dünden beri aşagıdan pırtalatacakmışım gibi bi baskı var ayakta iki dk kalırsam.. sancım falan yok ama aşagıda baskı hissediyorum vuruyo oraya . 2 hafta önce doğum pozisyonu almştı. İkimci bebişim bu sezeryan olacak 12 şubatta inşalah. Bugun gitsemmi bi dr a acaba.. bu bir dpgum belirtisi gelme istegi olabilir mi. Üşütmemden kaynaklı mı anlamadım. . Varmı alt kısımda vajşnamı rahimmi orası her neyse baskı hisseden birdn .
İnşallah benim ağrı eşiğim yüksektir ben ağrı hissetmeden doğar bebişimHiç korkma canım herkesin dedikleri gibi ağrı eşiği farklı belki sen daha kolay geciriceksin doğum aşamasını bide şöyle düşün en fazla 1-2 gün cekiceksin o sancıyı bak 9 aydır neler yaşıyoruz onun üstesinden mi gelemiceksinsen bol bol yürü, su iç inşallah herşey istediğin gibi olur seni bi daha ne zaman çağırdı canım bende yarin gidicem bi daha 30 una doğuma giderim diyorum
Aynı benim eşim de öyle kilo alıyorum der gece de kendini mutfağa zor atar acıktım diye bı paket gofreti yutarYa ben onu da denedim cnm ama @allymcbeal dediği gibi o yapana kadar benim açlığım gidiyor veya yaptığı şey yiyemeyeceğim bi hal alıyor. Yapana kadar da yüreğimi tüketiyor.Bemkimde eve gelip ay çoo kilo aldım yemeyecğim ya da sadece çorba içeceğim diyip yaptığım yemekleri yemiyor ya boğazına sarılasım geliyor tek başıma yemek yemekten nefret ederim zaten. Bir saat sonra çekirdek cola/icetea ee hani zayıflatacaktın?
Bu erkekler cidden mantıksızlar ya
Sabahtanda kuzuna kavuşursun inşallah. Mis gibi kokarlar şimdiBenim kan testi ve covid testi 1 gün önce yapılacak dediler. Büyük ihtimal cumartesi günü yapılır
Amin canım inşallah bende ara ara kendimi motive ediyorum ben doğurabilirim yaparım falan diye inşallah o zaman da Rabbim kolaylığını verirsezeryanın daha zor olduğunu duyuyorum hep ama teyzem de sezeryanı kolay bulmuştu normal doğumdan sonra dediğin gibi her ikisinin de zorluğu var
Ama günahlara kefaret oluyormuş o anda çekilen sancılar
Gerçekten diş ağrısı çok fena Allahım şifa versin ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?