Evet evet hatırlıyorumInşallah kuzum ❤ seni de takip ediyorum maşallah değerlerin çok güzel yükseldi aynı topkteyiz hatırlarsın belki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet hatırlıyorumInşallah kuzum ❤ seni de takip ediyorum maşallah değerlerin çok güzel yükseldi aynı topkteyiz hatırlarsın belki![]()
Kuzum ben 5149 du gördüğümde değerle bir olmayabilir yani görürsün allahın izniyleEvet evet hatırlıyorumdeğerlerim güzel de keseyi görememek canımı sıkıyor
yarın da göremezsem sıkıntı
Allah razı olsun Sağol duan için ❤❤İnşallah bir şey yoktur Allah yardımcın olsun bebegini korusun.
Beni mutlaka etiketle olur mu çok merak ediyorum benim taa akşam 22.30 daAmin arkadaşım hepimiz inşallah
Doktor dış gebelik falan diyo içimde kötü bi his yok ama aklıma da takılmıyo değilKuzum ben 5149 du gördüğümde değerle bir olmayabilir yani görürsün allahın izniyle
En son değerin neydiDoktor dış gebelik falan diyo içimde kötü bi his yok ama aklıma da takılmıyo değil
En son değerin neydi
Yok canım onla alakasi yoktur benim kızım da hep onden gitti cinsiyet ile alakalı değildirCanım gözün Aydın. Sağlıkla devam edin inşallah. Kız bebekler geriden gelir diyorlar. Öyle mi acaba. Benim oğlanlar hep önden gitti.
İnşallah canımSevindim canım inşallah görürüm bende yarın keseyi
Gorememesi normal canım ben önceki gebeligimde 5+5 de görmemiştim herkes aynı olmuyor birde senin geç döllenme anladigim kadariylaBugünkü 3209.17
Doktorun makinesinden dolyı gözükmemiş canım öğleden sonra alttan görebildiAyy benimde sizinle aynı gün neden oldu acaba ?
Evet yaa geç döllenme. Onun için haftasına göre de yorum yapamıyorum. İnşallah yarın görürüzGorememesi normal canım ben önceki gebeligimde 5+5 de görmemiştim herkes aynı olmuyor birde senin geç döllenme anladigim kadariyla
Inşallah canım mutlu olacağın haberler al ❤Evet yaa geç döllenme. Onun için haftasına göre de yorum yapamıyorum. İnşallah yarın görürüz
İnşallah canım. Ben doktora sormayı unuttum ama biraz daha devam ederse sırf bunun için gitmek zorunda kalacağım. Senin şikayetinde benimki gibi mi aynıAy yalnız değilmişim,, ciddi bir şey değildir umarım ikimizinki de.
Çin takvimi kız diyor. İlk oğlanda tuttu takvim ama ikinci de tutmadı :)benim kız başlarda hep 10 gün ilerdeydi, bu da 5+3'te e 6+1 gözüküodu. çin takvimi ne diyor.![]()
Ay yavrucuğum çok iyi olurdu keşke siparişe göre alabilseydikSağlıklı olsunlarda hayırlısı ile kavusalım. bizden çok benim oğluş diyor 1tane kız kardeşim var 1tanede erkek kardeş istiyorum diyor. Kardeşi olduğunda anlamlandıramamıştı Hastaneden aldık demiştim. Diyo ki erkek hastanesine gidin ordan alın:))
Hayır hep şişkinlik gerginlik. Ama karnın bozulmuşta sürekli bi huzursuzluk var gibi.Gaz sancısı gibi bi garip anlatamıyorum. Sürekli kambur duruyorum dik duramıyorum. Yatarken yana atıyorum göbişimi. Üstüne yatmak imkansız. Normalde bu ayda bu şikayetler saçma. Ben 4.aya kadar normal Pantollnlarımı giyen biriydim.şimdi huzursuzluktan pijama lastikleri acıtıyor karnımı.kramp gibimi agrilarin
Amin hepimizin inşallah önce sağlık sonra Gönlümüzden geçeniBiz bayanlar hep kizdzn yanayiz insallah isteginiz gibi rabbim kiz nadip eder az kaldi cinsiyetlerimizeBu arada hamilelik catlaklarina bisey kullandinizmi hic benim yengem hakiki baden yagi surdu hep cok iyi geldi ama krem olarak bi oneriniz varmi
Hmm cok farkli seyler varmis daha yeni duyuyorum kacinci aydan sonra baslanmali bunlara ben bugun normalde 8 haftama girdim 1 hafta onden gittigim icinAmin hepimizin inşallah önce sağlık sonra Gönlümüzden geçeni
Ben krem almadım ikisinde de kakao yağı kullandım hem doğal diye hem de yapısal olarak ne kullanırsanız kullanın çatlayacaksa çatlıyor diyorlar. Kakao yağı düzgün sürdüğüm kısımlarda çatlağım olmadı ama Yan kasıklara doğru ihmal ettiğim yerlerim çatladı.