2021 Şubat Anneleri

Sağlıklı olsunlarda hayırlısı ile kavusalım. bizden çok benim oğluş diyor 1tane kız kardeşim var 1tanede erkek kardeş istiyorum diyor. Kardeşi olduğunda anlamlandıramamıştı Hastaneden aldık demiştim. Diyo ki erkek hastanesine gidin ordan alın:))
Ay yavrucuğum çok iyi olurdu keşke siparişe göre alabilseydik 😂 öperim alnından onun.

kramp gibimi agrilarin
Hayır hep şişkinlik gerginlik. Ama karnın bozulmuşta sürekli bi huzursuzluk var gibi.Gaz sancısı gibi bi garip anlatamıyorum. Sürekli kambur duruyorum dik duramıyorum. Yatarken yana atıyorum göbişimi. Üstüne yatmak imkansız. Normalde bu ayda bu şikayetler saçma. Ben 4.aya kadar normal Pantollnlarımı giyen biriydim.şimdi huzursuzluktan pijama lastikleri acıtıyor karnımı.

Biz bayanlar hep kizdzn yanayiz insallah isteginiz gibi rabbim kiz nadip eder az kaldi cinsiyetlerimize 🤗Bu arada hamilelik catlaklarina bisey kullandinizmi hic benim yengem hakiki baden yagi surdu hep cok iyi geldi ama krem olarak bi oneriniz varmi
Amin hepimizin inşallah önce sağlık sonra Gönlümüzden geçeni💜
Ben krem almadım ikisinde de kakao yağı kullandım hem doğal diye hem de yapısal olarak ne kullanırsanız kullanın çatlayacaksa çatlıyor diyorlar. Kakao yağı düzgün sürdüğüm kısımlarda çatlağım olmadı ama Yan kasıklara doğru ihmal ettiğim yerlerim çatladı.

Amin hepimizin inşallah önce sağlık sonra Gönlümüzden geçeni💜
Ben krem almadım ikisinde de kakao yağı kullandım hem doğal diye hem de yapısal olarak ne kullanırsanız kullanın çatlayacaksa çatlıyor diyorlar. Kakao yağı düzgün sürdüğüm kısımlarda çatlağım olmadı ama Yan kasıklara doğru ihmal ettiğim yerlerim çatladı.
Hmm cok farkli seyler varmis daha yeni duyuyorum kacinci aydan sonra baslanmali bunlara ben bugun normalde 8 haftama girdim 1 hafta onden gittigim icin

Back
X