2021 Şubat Anneleri

Kızlar 3-6 ay takım aldım ama çok kararsız kaldım kaç aya kadar olur bu takımlar siz alırken kaç ay alıyorsunuz
Çoğunlukla 3-6ay aldım, mevsim değişeceği için elimde patlar hepsi dedim. Ee mevsim kış olunca yazlık da o pek bişey yok. Hevesim geçsin diye 9-12 bile aldım sonbaharda giyer diye🤣0-3 ay da sadece hastane çıkışları,1 tane tulum, 1 tane de alt üst takım. Çok çabuk büyüyorlar..

Çoğunlukla 3-6ay aldım, mevsim değişeceği için elimde patlar hepsi dedim. Ee mevsim kış olunca yazlık da o pek bişey yok. Hevesim geçsin diye 9-12 bile aldım sonbaharda giyer diye🤣0-3 ay da sadece hastane çıkışları,1 tane tulum, 1 tane de alt üst takım. Çok çabuk büyüyorlar..
Aynen bana da öyle geldi 3-6 bile küçük geldi gözüme 6-9 alsam nisana kadar giyer dedim sonra da bu sefer ilk digunca giydirmem o zmn değiştirmeyeyim

Canim PLT değerinde sadece pihtilasma olup olmadığı anlaşılmaz bnmde normaldi PLT ama pihtilasma testi yaptırdım iki genimde çıktı mesela zaten minyon bir bebek ise kilosu çokta endişe edilecek gibi değil önceki gebeliginde oyleymis yine de Dr un daha iyisini bilir
Siz neden gen testi yaptırdınız peki, açıkcası internetten bakınca plt yüksekliğinin nedenleri arasında en basit Demir eksikliğinden başlayıp kansere kadar saymışlar korktum iyice okuyunca

Kızlar 3-6 ay takım aldım ama çok kararsız kaldım kaç aya kadar olur bu takımlar siz alırken kaç ay alıyorsunuz
Benim 5 takım yenidoğan var. Gerisi hep 3-6 ay ya da 6-9 ay aldım cnm. Bebek uzun doğarsa 56 cm. olan yenidoğan 1 ay ancak kullanılır. 3-6 ay ise genelde 62 cm olur. Ben ocak ayındaki indirimleri de takip edip ihtiyaca göre tekrar bir seyler alırım eksik olursa dedim kendimce. Astronot tulum ya da kadife, yünlü tulum yok mesela. Çok kalın almadim ben ev kaloriferli ve ben ılık bir şehirdeyim.

Kızlar campalle sayfasında youtub da bebek.hemsiresi betül hnm var Onun videoları çok güzel. Bebek.yikama ve emzirme videolarını izledim.cok beğendim.

Yenidogan takımlar 2 hafta-1 ay
0-3 aylık olanlar 2 aya kadar
3-6 olanlar 5 aylıga kadar giydirmistim ben bebegimde.tabii kalıplar degisiklik gosterir.

Ben de bunu anlamıyorum sanırım biraz doğunca belli olacak bebeğin yapısına göre
Bir arkadaşım 4.4 kg doğurdu aldığı hiç bir yenidoğan takimi olmamış bebeğine sanırım.1.hafta giydirmiş öyle demişti. Ama benimki 3.4 kg doğmuştu 1-1.5 ay giydirmistim. Boyu uzayınca tulumlar küçük gelmisti. Bebek 50 cm.bile doğsa 1 ayda 54-55 cm oluyor.

Bir arkadaşım 4.4 kg doğurdu aldığı hiç bir yenidoğan takimi olmamış bebeğine sanırım.1.hafta giydirmiş öyle demişti. Ama benimki 3.4 kg doğmuştu 1-1.5 ay giydirmistim. Boyu uzayınca tulumlar küçük gelmisti. Bebek 50 cm.bile doğsa 1 ayda 54-55 cm oluyor.
Evet farkli farklı oluyor işte bebeğe göre değişir o yüzden az az almak daha iyi sanki

Siz neden gen testi yaptırdınız peki, açıkcası internetten bakınca plt yüksekliğinin nedenleri arasında en basit Demir eksikliğinden başlayıp kansere kadar saymışlar korktum iyice okuyunca
Benim iki kürtajım var canım o yüzden..ana Dr un daha iyi bilir tabi gelişim geriliği olunca bebeği besleyen damarda tıkanıklık falan da olabiliyormuş coraspin falan baslatiyorlar bunun için ama bebeğin kendinden de olabilir dediğim gibi en iyisini Dr un bilir

Yenidogan takımlar 2 hafta-1 ay
0-3 aylık olanlar 2 aya kadar
3-6 olanlar 5 aylıga kadar giydirmistim ben bebegimde.tabii kalıplar degisiklik gosterir.
İyi o zmn ya 5 aylık olunca zaten yaz geliyor o zmn da kısa kollu giyerler ben doğum yapalı 7 yıl oldu unuttuk eşimle diyoruz bunlar çok küçük diye😂

Yeni doğan sadece 3 takım aldım gerisi hep 3-6 ay

Benim 5 takım yenidoğan var. Gerisi hep 3-6 ay ya da 6-9 ay aldım cnm. Bebek uzun doğarsa 56 cm. olan yenidoğan 1 ay ancak kullanılır. 3-6 ay ise genelde 62 cm olur. Ben ocak ayındaki indirimleri de takip edip ihtiyaca göre tekrar bir seyler alırım eksik olursa dedim kendimce. Astronot tulum ya da kadife, yünlü tulum yok mesela. Çok kalın almadim ben ev kaloriferli ve ben ılık bir şehirdeyim.
Bnde dedim ki acaba 3-6 yerine 6-9 mu alsam. kızım 4.150 gram doğmuştu boy da 52 cm yeni doğan yine giydi yani. Bnm ev de sıcak o yüzden kalın bişey almadım lojmandayz zaten

İyi o zmn ya 5 aylık olunca zaten yaz geliyor o zmn da kısa kollu giyerler ben doğum yapalı 7 yıl oldu unuttuk eşimle diyoruz bunlar çok küçük diye😂
Benim de 7 yıl oldu canim. Hatta eşimle ilk alisverisini yaptığımız da çok gülmüştuk. Eşim ayip ya 7 yaşında cocugumuz var gelmis minik minik kiyafetlere bakiyoruz diye takılmıştık😅😅

Dr'um nasıl olduysa cvp yazdı;
Bu haftalarda gebelikten dolayı sıkışma , hazımsızlık, uykusuzluk , şişkinlik , reflü beklenebilen durumlardır.Az az sık yemeyi deneyin Akşamları 7/8 sen sonra yemeyin.Bol sıvı tüketiniz. Demiş sizinle de paylaşım ddim.
aslında börek yedim biraz yağlıydı o da bni böyle mahvetti mi acaba diyorun?
Ben de aci ve baharatli seyler yediğimde çokça böyle oldum. Kestim ama yine de biraz asiriya kaçınca ayni bahsettigin gibi oluyorum. Az ve sık yemeye çalışıyorum ama kacirdigim gun illa yasiyorum bu sıkıntıları. Sen de dikkat et canim. Belkii iyi gelir.

Back
X