- Konu Sahibi mertugce35
-
- #2.761
Gözün aydin canim hadi hayirli olsunKızlar keseyi gördük çok şükür doktor 10 gün sonra için çağırdı
Tebrikler süper gözün aydınKızlar keseyi gördük çok şükür doktor 10 gün sonra için çağırdı
Oh gözün aydın kucağına aldiginida gör insallahKızlar keseyi gördük çok şükür doktor 10 gün sonra için çağırdı
Bende tekrar kan verdim sabah kızlar cumartesi 123 tü bugün 280 çarşamba günü yine vereceğim bugün 13.günümdü 3.gün embryos
Ben yanlış okumuşumçok iyi Çarşamba verdi. Sanıyorum nasıl üzüldüm iyi şükür sende kalbini dinle insalalh
Zeynep gözün aydın ay çok sevindim kuzum darısı kalp atışını duymaya bize dua etKızlar keseyi gördük çok şükür doktor 10 gün sonra için çağırdı
Neresi düşük ya gayet güzel artmısDoktora gösterdin mi 4gun snrasi için düşük canım sebi germek istemem ama ya
Ya yanlış okumuşum 4 gn snrasi sandim snra düzeltti. Yorumu çok iyi aynenNeresi düşük ya gayet güzel artmıs
Evet ya bn yaşayınca öle düşük değeri direk yanlış okumuşum nasıl üzüldüm alalh kmseye yasatmasn kalbinide dinlesin hepimizde görelim inşallah o güzel gunleri4 degil 2.gün c.tesi test yapmis
Cok guzel masallah saglikla kucagnza alrsnz ins dua edin bize de:)Bende tekrar kan verdim sabah kızlar cumartesi 123 tü bugün 280 çarşamba günü yine vereceğim bugün 13.günümdü 3.gün embryosu
Gözünüz aydın inşallah kalp atışını da duyarsınız4 degil 2.gün c.tesi test yapmis
Amin canim Amin rabbim bidaha yasatmasin sana daEvet ya bn yaşayınca öle düşük değeri direk yanlış okumuşum nasıl üzüldüm alalh kmseye yasatmasn kalbinide dinlesin hepimizde görelim inşallah o güzel gunleri
Masallah saglikla gelsin melekKızlar keseyi gördük çok şükür doktor 10 gün sonra için çağırdı
Çok güzel inşallah kalp atışını da duyarsınızBende tekrar kan verdim sabah kızlar cumartesi akşam 123 tü .bugün pazartesi sabah değerim 280. Çarşamba günü yine vereceğim .bugün pazartesi13.günümdü 3.gün embryosu.farkli yerlerde ve farklı saatlerde yapıldı.
Inşallah teşekkür ederim hepimize dua ediyorumCok guzel masallah saglikla kucagnza alrsnz ins dua edin bize de:)
Amin inşallah bir daha yaşamazsınız sizdeEvet ya bn yaşayınca öle düşük değeri direk yanlış okumuşum nasıl üzüldüm alalh kmseye yasatmasn kalbinide dinlesin hepimizde görelim inşallah o güzel gunleri
Amin inşallah özge sende görürsün kalp atışınıÇok güzel inşallah kalp atışını da duyarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?