- 4 Eylül 2020
- 2.159
- 2.526
- 83
- 40
- Konu Sahibi mertugce35
-
- #2.781
Ya su kan verme için beklemek ölüm gibi ama yapacak bir şey yok inşallah tez zamanda keseyi de kalp atışını da görürsün değerlerin kat be kat artar aminAmin inşallah özge sende görürsün kalp atışını.Merkezde üç defa kan verdikten sonra ultrasonla bakıyoruz dediler kese için.
Evet sorma arayıp sonucu söylüyorlar beklemek çok zor acaba düşük müdür erken mi gittim aynı saatte gitmedim vs bir sürü düşünce geçti aklımdanYa su kan verme için beklemek ölüm gibi ama yapacak bir şey yok inşallah tez zamanda keseyi de kalp atışını da görürsün değerlerin kat be kat artar amin
Hayırlı olsun tebrikler, Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallahKızlar keseyi gördük çok şükür doktor 10 gün sonra için çağırdı
Haftaya çağırdı evet kese içindir muhtemelen dr.la görüşemedim hemşire haftaya gel dedi .. bakalım belki kalp atışını da duyarız inşallah kaçıncı haftada duyuluyor acaba ...insallah senin de güzel haberlerini alıcazÇok şükür ki iyi çıktı sonucun haftaya keseye çağırdı mı doktorun? Evet benim de yarın test günüm inşallah benimki de katlanmıstır
Canim ben ve bu platformdan pozitif alan başka bir arkadaşımız da bel ve kasık ağrısı yaşadık içini ferah tut o yüzden.. inşallah güzel haberlere habercidir o ağrılarBenim çift embriyo canım 5gun embriyosu.hakkımızda hayırlısı olsun ben bu gün çok bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşıyorum buda olumsuz yansıyor hakkımızda hayırlısı olsun
İnşallah kalp atışını da duyarsın inşallah yarın ben de güzel haberlerle gelirimHaftaya çağırdı evet kese içindir muhtemelen dr.la görüşemedim hemşire haftaya gel dedi .. bakalım belki kalp atışını da duyarız inşallah kaçıncı haftada duyuluyor acaba ...insallah senin de güzel haberlerini alıcaz
Çok şükür canim 10 gün sonra kalp atışı için mi ayy nasıl geçer bu 10 gün .. Ben de haftaya salı ya da çarşamba gidicem hemen hemen 10 gün var inşallah ikimize de kalp atışlarını duymak nasip olur .. Beni kese için çağırdı ama belki de kalp atışlarını da duyarız inşallahKızlar keseyi gördük çok şükür doktor 10 gün sonra için çağırdı
Gözün aydın canim sağlıkla ilerlesin ve artsın inşallahBende tekrar kan verdim sabah kızlar cumartesi akşam 123 tü .bugün pazartesi sabah değerim 280. Çarşamba günü yine vereceğim .bugün pazartesi13.günümdü 3.gün embryosu.farkli yerlerde ve farklı saatlerde yapıldı.
Inşallah canimİnşallah kalp atışını da duyarsın inşallah yarın ben de güzel haberlerle gelirim
Canim ben ve bu platformdan pozitif alan başka bir arkadaşımız da bel ve kasık ağrısı yaşadık içini ferah tut o yüzden.. inşallah güzel haberlere habercidir o ağrılar
Bunun kararını sen ver canim Allah'la senin aranda çünkü nasıl rahat hissedeceksen öyle yapMerhaba benim durumum biraz karısik sizdeb fikir almak isterim ben embriyolarmi insallah genetige yolluycam bugun 4.gunleri sonucnmart ortası gibi gelir mart sonu da adet gunum yani transfer ickn hazirliga baslayabilirim ama nisan ayı ramazan oructan geri kalmak o maneviyatı bozmak istemiyorum mayis ayinda baslaym diyorum sabirsizlaniyorum sizce ne yapmaliyim
Amin inşallah seninki deGözün aydın canim sağlıkla ilerlesin ve artsın inşallah
Canım 8. Gün 79
Sağol bu çok açıklayıcı olduCanım 8. Gün 79
10. Gün 244
12. Gün 713
14. Gün keseyi gördük çok şükür
5.gün embriyosu 2 adet
Çok şükür canım benim çok sevindim darısı başımızaCanım 8. Gün 79
10. Gün 244
12. Gün 713
5.gün embriyosu 2 adet
evet agrı oldugunda sevinsem mi uzulsem mi bilemiyorum :)Benim çift embriyo canım 5gun embriyosu.hakkımızda hayırlısı olsun ben bu gün çok bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşıyorum buda olumsuz yansıyor hakkımızda hayırlısı olsun
Bugün kan vermedin dimi canimCanım 8. Gün 79
10. Gün 244
12. Gün 713
5.gün embriyosu 2 adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?