- Konu Sahibi mertugce35
-
Çarşamba günü test günüm artık o günü bekliycemValla canım ben de ilk denemede senin gibi 8. Gün yaptım negatif çıktı. Sonra inanmadım kan testi verdim degerim düşüktü. Ama bazı bayanlarda tam tersi oluyor kan değeri yüksek çıkıp kaset test negatif veriyor. Istersen bir kan testi ver
Hayırlı olsun canım guzel haberlerini bekliyoruzKızlar merhaba , dondurulmuş embriyo transferi olmuş bulunuyorum an itibarıyla
Aynen oyle yap. Ben bu transferde dr hangi zaman derse o zaman yapacağımÇarşamba günü test günüm artık o günü bekliycem
Belirtiniz var mı pekiÇarşamba günü test günüm artık o günü bekliycem
Daha yeni mi opu yapıldı? Benim de çarş günü karar verilecekAynen oyle yap. Ben bu transferde dr hangi zaman derse o zaman yapacağım
Canım transfer hazırlığına ederim ikinci günü başlıyorsun. Ilaclarla. Transferle birlikte ilaç artı iğneler başlıyor. Adetin 14 15. Günü transfer oluyorCanım transfer ayında ne kullanılıyor iğne var mı yine? Adetle mi başlıyor süreç
Evet canim yeni yapıldı rahim dinlendirme ve yumurtaları genetige gönderdim. Onlar sonuçlanınca yeni mart ayina başlarım transfer hazirliklarinaDaha yeni mi opu yapıldı? Benim de çarş günü karar verilecek
Ya kaşık ağrım adet olcakmışım gibi bi ağrı arada oluyo geceleri acayip terliyorum ama sonuçta ilaçlardan da olabilir hormon yüklüyoruz binevi vücudumuza mesela şöyle söyleyim göğüste olan koyu bölge varyda bir göğsümde büyük bir göğsümde küçülmüş arkadaşıma söylediğimde bunun gebelik belirtisi olduğunu söylemişti ancak dün akşam idrar da ikinci çizgiyi göremeyince acaba Buda mı iğnelerin etkisi diye düşünmeye başladımBelirtiniz var mı peki
Kaçıncı gün kaset test yaptınızYa kaşık ağrım adet olcakmışım gibi bi ağrı arada oluyo geceleri acayip terliyorum ama sonuçta ilaçlardan da olabilir hormon yüklüyoruz binevi vücudumuza mesela şöyle söyleyim göğüste olan koyu bölge varyda bir göğsümde büyük bir göğsümde küçülmüş arkadaşıma söylediğimde bunun gebelik belirtisi olduğunu söylemişti ancak dün akşam idrar da ikinci çizgiyi göremeyince acaba Buda mı iğnelerin etkisi diye düşünmeye başladım
Kaset değil erken gebelik testi yaptım 8. Gün akşamıKaçıncı gün kaset test yaptınız
AnladımKaset değil erken gebelik testi yaptım 8. Gün akşamı
Biran önce olayım tedavi başlasın diye stres yapıyorsan o da gecikme yapar.Benim de öyle olmuştu tam 9 gün geciktim sonra oldum.Oldum Olacak mıyım diye düşünmemeye çalış.Hormonlar etkileniyor haliyleIyi akşamlar hanımlar tedavi dönemi nasıl gidiyor benim reglim 8 gündür geçmiş kafayı yiycem artık test yaptım negatif çıktı tedavi öncesi de ilaç almak istemiyorum stresten geberiyirum
Hayırlı olsun sana da şimdiden canımBir aksilik çıkmazsa plan taze transfer yönünde.İnşallah embriyomuz olursa 2 tane transfer olacak bana daİlk denemem Testi ne zaman yapmayı önerdiler burda çok fazla farklı öneri okuyorum, 5. gün daha çabuk belli ediyor değil mi acaba belirti olursa belirtiler de erken mi başlar? 5. gün olup çok geç test yaptıran doktorlar da var
Canım benim de gecikmişti tarlusalla getirdik adeti zaten pkoluyum ben kendiliğinden gelmesini bekleseydim kim bilir ne zaman gelirdiIyi akşamlar hanımlar tedavi dönemi nasıl gidiyor benim reglim 8 gündür geçmiş kafayı yiycem artık test yaptım negatif çıktı tedavi öncesi de ilaç almak istemiyorum stresten geberiyirum
Canım benim 7.gün normal kasette silik çizgi çıkmıştı 9.9.gun kanda 159 duHayırlı olsun sana da şimdiden canımdoktor 10 gün sonra yap çıkar dedi . 5. Gün embriyoları daha çabuk çıkıyor canım inşallah 10 gün bekleyebilirim
Evet malesef bir an önce gelsin diye düşünmekten gelmiyorBiran önce olayım tedavi başlasın diye stres yapıyorsan o da gecikme yapar.Benim de öyle olmuştu tam 9 gün geciktim sonra oldum.Oldum Olacak mıyım diye düşünmemeye çalış.Hormonlar etkileniyor haliyle
Yarın bende basluycam sanırım bu ay daha rahim filmi çekilecem önümüzdeki ay başlıycaz da işte ne kadar gecikirse o kadar zor olacak başlamak eşimin işi dolayındanCanım benim de gecikmişti tarlusalla getirdik adeti zaten pkoluyum ben kendiliğinden gelmesini bekleseydim kim bilir ne zaman gelirdi
Doktorunu ara sen o sana en doğrusunu söyler canim. Gerekiyorsa adet sokturucu verirIyi akşamlar hanımlar tedavi dönemi nasıl gidiyor benim reglim 8 gündür geçmiş kafayı yiycem artık test yaptım negatif çıktı tedavi öncesi de ilaç almak istemiyorum stresten geberiyirum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?