- 2 Aralık 2015
- 4.551
- 18.560
- 208
- Konu Sahibi mertugce35
-
Aradım tarlusal kullan dediDoktorunu ara sen o sana en doğrusunu söyler canim. Gerekiyorsa adet sokturucu verir
Ben de kullandım tarsula canimAradım tarlusal kullan dedi
Aynen zaman geçmiyor benim de ikinci denemem 4 Şubat'ta transfer edildi.Heyecanla bekliyorum başka embriyom da yok yine tutmazsa.Merhaba , benim ikinci tedavim 6 şubatta transfer oldum ve geçmeyen gün yapmışlarbenim gibi olan varmı
Aynen zaman geçmiyor benim de ikinci denemem 4 Şubat'ta transfer edildi.Heyecanla bekliyorum başka embriyom da yok yine tutmazsa.
Amin inşallah.Arada adet sancısı gibi oluyor geçiyor ama test gunumle adet günüm aynı zaten.ara sıra da kaşık da igneleme gibi ağrı onun dışında bir belirti yok.Pek umutlu değilim ama bakalım nasipte varsa olur.
Benim de aynı temmuzda 2 tane 5. Gün transfer yapıldı olmadı iyi kaliteyi.Benimde başka embiriyom yok ilk tedavide 2 tane 7 . güne kadar bekleyip dondurdular gelişimi geriden geliyordu anca blast oldu 7 günde ve ikisinide transfer ettiler ama tutmadı tekrar başa döndük bu seferde tek embriyo kaldı 3. Gün dondurdular onu transfer ettiler senin ki kaçıncı gün embriyosu
mutsuzluğa kapılma 2 b ile anne olan çok kişi var inşallah sende olursun nerede tedavi oldun ve transferin ne zamandıBenim de aynı temmuzda 2 tane 5. Gün transfer yapıldı olmadı iyi kaliteyi.
Bu sefer de yine 5. Gün birinci kaliteydi dondurulurken ama çözdürurken kalitesi bozuldu 2. Kaliteye geriledi
Amin İnşallah Allah hepimize o duyguyu yaşatsın emeğimizi boşa çıkarmasın kolay değil.Ankara Medicana da tedavim oldu genetik incelemeli oldu ilk 2020 Mart ayinda başladım tedaviye işte en son 4 Şubat'ta transfer olarak bitti.Sira beklemedemutsuzluğa kapılma 2 b ile anne olan çok kişi var inşallah sende olursun nerede tedavi oldun ve transferin ne zamandı
Kimisi tüm belirtileri yaşıyor sonuc negatif oluyor kimisi hiç bir belirti yaşamadığı halde pozitif sonuç alıyor.Nasipte varsa belirtiye falan bakmıyor yani.Sanki belirti yok pek bugün biraz adet olcam gibi bi his oldu o kadar hayırlısı inşallah
Aynı gün transfer olmuşuz canım bekliyorum geçmiyor günlerMerhaba , benim ikinci tedavim 6 şubatta transfer oldum ve geçmeyen gün yapmışlarbenim gibi olan varmı
Benim bu transferimde o ağrılar tam yumurtaliklarimda oluyor. Adet olacakmışım gibi oluyor iki gündür. Önceki tecrübelerimden yola çıkarak negatif olduğumu düşünüyorum...Anlatılmaz yaşanır. 7. güne kadar hiç belirti yoktu. Hatta buraya o yüzden geldim. 7. gün alt karın da bıçak saplanmış gibi ani bir kaç saniyelik ağrırılar ve 8. gün lekelenme yaşadım. Kendimi hiç yormadım. Zihnimi rahat ettirmeye çalıştım. Egzersiz yapmadım.
Ben kalite filan sormadım bu transferlerde ilkinde birinci kalite denip tutmayınca anlamsız geldiBugün itibariyle transferim gerçekleşti ama çözülürken kalitesinde bozulma oldu.1.kaliteydi şimdi orta kaliteye geriledi. Glade 2 .Orta kalite olup tutan var mı.Cok ağladım transfer esnasında moralim çok bozuldu
Benim ilkinde bitince kalite 2 tane tutmadı.Bunu sormadım zaten dondurulur Ken söylemişlerdi.Bir de transfer sonrası kağıt veriyorlar ya orada yazıyordu.Yinede çok umutsuz olma nasipte varsa kötü kalite bile olsa olur.Arkadasin ki çok kötüymüş doktor yapmayalim boşuna tutmaz demiş ama arkadaş ısrar edince yapmışlar ve bir kızı oldu.Ben kalite filan sormadım bu transferlerde ilkinde birinci kalite denip tutmayınca anlamsız geldi
Belirtide yok :) kaset test aldım beş gün sonra denemelere başlıcamAynı gün transfer olmuşuz canım bekliyorum geçmiyor günler
Evet tutandada tutunmayandada belirtiler ayırt edilemiyormuş beklicez sabırla sonu güzel olsundaKimisi tüm belirtileri yaşıyor sonuc negatif oluyor kimisi hiç bir belirti yaşamadığı halde pozitif sonuç alıyor.Nasipte varsa belirtiye falan bakmıyor yani.
Belirti aramıyoruz artık bol bol hormon yükleniyoruz zaten hadi inş çıkar en doğrusu kan gününü beklemekBelirtide yok :) kaset test aldım beş gün sonra denemelere başlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?