- Konu Sahibi mertugce35
-
Bende kasık bel bir aşırı göğüs hassasiyeti var bilmiyorm belirtti mi adet mi olacağım yoksaBelirtisi olan var mi hiç?
Doğal transfer nasıl oluyorAmin inşallah hepimiz içinbenim gibi doğal transfer olucak olan veya transfer olan varmı?
Cnmmm keşke hiç içmeseydin. Iyi yapmışsın bırakmaklaİnşallah sigarayı bıraktım transferden sonra çok zorlanıyorum tuvalet sorunu yaşıyorum çok zormuş gerçekten
Sanırım dondurulmuş değil embriyo ondan bahsediyorlarDoğal transfer nasıl oluyor
Benimde goguslerde cok hafif agri çok hafif adet sancim var ama ilaçlardan da olabilirBende kasık bel bir aşırı göğüs hassasiyeti var bilmiyorm belirtti mi adet mi olacağım yoksa
Benim doğal oldu o zaman 3 tanesideSanırım dondurulmuş değil embriyo ondan bahsediyorlar
İlk denemeniz miBenim doğal oldu o zaman 3 taneside
Selamun aleykum kızlar dolaşırken sayfanıza denk geldim benimde transferin salı günü olucak haftaya inşallah hakkımızda hayırlısı olur pozitifle sonuçlanır hepimizinki
Göğüslerde iğnelere başladığımdan beri hassasiyet var benim kocaman oldular ve acıyorlarBenimde goguslerde cok hafif agri çok hafif adet sancim var ama ilaçlardan da olabilir
Ben de ilaçlardan diye düşünüyormBenimde goguslerde cok hafif agri çok hafif adet sancim var ama ilaçlardan da olabilir
Yok benim 3. Denemen 3ude doğal dondurulmuş yokİlk denemeniz mi
Her tamamSanırım dondurulmuş değil embriyo ondan bahsediyorlar
İnşallah canım.İlac verilmiyor evet yumurta takibi yapılacak belli büyüklüğe gelene kadar ama büyümezse düşük doz iğne yada ilacla destek verebilir.Sonrasin da çatlatma iğnesi ile çatlayacak iğne yaptığın gün progestana başlayacaksın ortalama 5-6. Gün sonra transfer yapılacak.Ve sonuca kadar folik ve progestana devam edeceksin ki Folik vitamin vs simdiden kullansan daha iyi kullanmiyorsan
Rahim kalınlaştırmak için estrofem vs ilaç kullanmiyorsun.yumurta takibi yapılıyor belki buyume olunca çatlatma iğnesi ile catlatiliyor.Normal gebelikte olduğu simülasyon oluşturuyorlar.sonrasinda transfer yapılıyor ve progesteron kullanılıyor sadece bir de folik.Baska ilaç kullanmiyorsun.Benim bu şekilde oldu dondurulmuş embriyoDoğal transfer nasıl oluyor
Aaa aslında büssürüü hormonuda almamış oluyorsun anladığım kadarıyla iyi bişeymişRahim kalınlaştırmak için estrofem vs ilaç kullanmiyorsun.yumurta takibi yapılıyor belki buyume olunca çatlatma iğnesi ile catlatiliyor.Normal gebelikte olduğu simülasyon oluşturuyorlar.sonrasinda transfer yapılıyor ve progesteron kullanılıyor sadece bir de folik.Baska ilaç kullanmiyorsun.Benim bu şekilde oldu dondurulmuş embriyo
Hormon açısından evet daha iyi benim ilki ilacliydi bu doğal bakalım tutunma konusunda da faydalı olacak mıAaa aslında büssürüü hormonuda almamış oluyorsun anladığım kadarıyla iyi bişeymiş
O ne ne için kullanılıyor yani transfer öncesi mi sonrası mı kullanılıyorKızlar aranızda hibor iğne kullanan var mı ?
Canım yurtdışın cinsiyeti söylüyorlar diye biliyorum söylediler mi?Inşallah tutmuşturçok sağolun birazda olsa moral verdiniz. Sizin 5.gun pozitifmiydi? Benim blastokist 5.gun embriyoları. Nette 5.gun embriyoları 4.gün-de belli oluyor die test yaptım bende :/
Değişmiyor canimMerhaba çift yumurta koyunca ücret değişiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?