- 13 Ağustos 2009
- 141
- 74
- 298
- Konu Sahibi mertugce35
-
- #1.121
Tebrik ederim Hayırlısı olsunKizlar bu arada hic belirtim yok sadece 3 ve 4. Günler biraz hareket edince kasiklarimda agri oluyordu. Gögüslerim opudan beri kocaman ve agrili progesterona basladim opu günü o yapti eminim. Insallah önce kan testimde sonra muayenelerde güzel haberler alirim. Transfer olan daha olacak olan hepimiz insallah sag salim evlatlarimiza kavusuruzdaha yeni toparlaniyorum 9 senedir ilk kez pozitif gördüm rabbim isteyen kimseyi bekletmesin insallah
İyiyim canım benim sen nasılsın? Yapıyo canım bende göğüs hassasiyeti ve sürekli ağız kuruluğu ağızda metalik tat yaptı
Yok canım yapmadı bende ama bugün firilden olduğunu düşündüğüm sütlü kahve renginde sulu tortulu bir akıntım olduKizlarr progesteron iğnesi ve estrofem kullanıyorum bugun ufak parçacıklı kanamam oldu sizdede oldumu böyle bisey panikledim bi an
Ayyy harika bak gördün mü çokça güzel haberlerin geliyor daha da güzel olacak herşeyAradılar 9hucreli ve iyi şuan için dedilerçok sevndm
Bak gördünmüAradılar 9hucreli ve iyi şuan için dedilerçok sevndm
Heyecanla bekliyoruzzzzCanım pozitif hayırlı olsun ben yarın sabah yapacağım hayırlısı olsun
Çok şükür sen içini ferah tut düşünmemeye çalış çok zor biliyorum ama deneAradılar 9hucreli ve iyi şuan için dedilerçok sevndm
Ben kan vermedim perşembeyi beklemeyi düşünüyorum canım dayanabilirsem tabi
İyiyim canım heyecanla sizleri takip ediyorum ve sabırsızlanıyorumİyiyim canım benim sen nasılsın? Yapıyo canım bende göğüs hassasiyeti ve sürekli ağız kuruluğu ağızda metalik tat yaptı
Yok canım yapmadı bende ama bugün firilden olduğunu düşündüğüm sütlü kahve renginde sulu tortulu bir akıntım oldu
Ahh sorma melo cum hele gel bir de bana sor o test tarihi gelecek mi acabaİyiyim canım heyecanla sizleri takip ediyorum ve sabırsızlanıyorum
Kaçıncı günün bugün? Test mi yaptınBugün hep pozitif haberler aldık ama ben o güzel haberi veremiyecegim malesef negatif oldu benim ki.2. denemem de olumsuz.Geriye kalanlar inşallah pozitifi görürsünüz
Ben daha şimdiden dayanamıyorum, senin yerinde olduğumu ve gün saydığımı hiç düşünemiyorumAhh sorma melo cum hele gel bir de bana sor o test tarihi gelecek mi acaba
10. Günüm evde yaptım çıkmadı.Sonra kan verdim orda da çıkmadı maalesefKaçıncı günün bugün? Test mi yaptın
Biz seni dizginlerizBen daha şimdiden dayanamıyorum, senin yerinde olduğumu ve gün saydığımı hiç düşünemiyorumgaliba aklıma mukayyet olamayacağım Ah ben ne yapacağım Aklımdan hiç çıkmaz ki, delirmemem lazım Ne zaman başlayacaksın testlere
Çok üzüldüm iklimecim10. Günüm evde yaptım çıkmadı.Sonra kan verdim orda da çıkmadı maalesef
Çok şükür Allah olmayan herkese nasip etsinÇok üzüldüm iklimecimrabbim inşallah sana tüpe gerek ettirmeden bebişini nasip etsin bak çok şükür senin evladın var bizim hiç yok
Adet ağrılarım vardı bel karın kasık ağrısı ama sürekli değil ara ara onun dışında bir şey yoktu
Demekki her bel kasık ağrısı tuttu anlamına gelmiyormuşAdet ağrılarım vardı bel karın kasık ağrısı ama sürekli değil ara ara onun dışında bir şey yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?