2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Yaa öyle olmuyor işte hala acaba diyorum herkes tebrik ediyor ama yalan söylemişim gibi hissediyorum herkese doktor demeden inanamıcam o kdr ilaç kullandık hiç bişi normal degl günde 3 kere progestan yapıyorm fitil oda betahcgyi arttıyorms mesela kafamda deli sorular😂😂 bde gelene kdr kilonu tart dedi bana doktor nye onuda anlamadm 🤔
Progestan betayi arttırmaz 😉😀

Sanırım bu yüzden 9. Gün sonucun yanılmamış ben bugün transfer oldum, 14 şubatta çatlatma iğnesi yapacağım tekrar
Ben kan testi yaptırmadm daha ama 5 tane idrar testi yaptım hepsi pozitif 😂 anlamadım transferden sonra neden çatlatma iğnesi yapılıyor ki ben yapmadım ben yumurta toplamadan önce yapmştm aşılamada da aşılamadan önce yapmştm çatlatma iğnesini şaşırdım acıkcası🤔🤔🤔

Benim transfer öncesi başladım 5 tane vuruldum ve hala devam 15 tane olacak önemli olan yavaş vurması ve sıralı vurdurursan canım daha rahat olur benim ilk vurulanlar sağlık ocağında oldu hala mosmor iğne yerlerim
Tecrubesizim bu konuda gittiğim gibi vurduruyorum saglik ocağında yarin şehir hastanesinde vurdurmayi dusunuyorum kalcam mosmor oldu ağrıdan dolayı hic rahat değilim ınslh transferden sonra gerek kalmaz cok zor biran önce yavrularımıza kavuşsak 😫

Tecrubesizim bu konuda gittiğim gibi vurduruyorum saglik ocağında yarin şehir hastanesinde vurdurmayi dusunuyorum kalcam mosmor oldu ağrıdan dolayı hic rahat değilim ınslh transferden sonra gerek kalmaz cok zor biran önce yavrularımıza kavuşsak 😫
Amin inş canım onlar gelince bütün acılar unutulacak 🤲🏻

Ben kan testi yaptırmadm daha ama 5 tane idrar testi yaptım hepsi pozitif 😂 anlamadım transferden sonra neden çatlatma iğnesi yapılıyor ki ben yapmadım ben yumurta toplamadan önce yapmştm aşılamada da aşılamadan önce yapmştm çatlatma iğnesini şaşırdım acıkcası🤔🤔🤔

İlk defa duydum neden çatlatma iğnesi olacaksın
Canım opudan önce 1 ovitrelle 2 gonapeptyl vurdum. Gonapeptyl yumurtanın kaliteli ve olgun olmasına katkı sağlıyormuş. 14 şubatta da gonapeptyl 1 tane vurcam. Kuzular çünkü çatlatma iğnesi hcg hormonu içeriyor bunu yaptığımızda vücut kendini gebe sanıyor zaten fitil ile de rahmimiz kalın transfer edilen embriyo bu sayede doğal ortamında olduğunu biliyor yabancılık çekmiyor daha rahat tutunuyor ❤️
Herkese Merhaba , bende Bugün doktora gittim kontrole transfer tarihî olarak 22 şubat dedi doğal transfer olucak.
Hayırlı olsun canım hadi hayırlı haberlerle inşallah ❤️

İstesek onu verirler mi 🙈 diğerini istemiyorum 😞
Veriyor bize zaten ilk o iğneyi verdi doktorumuz ev de kendimiz göbekten yapabiliyoruz ince Bi iğne günde iki doz demişti içinde 7 iğne bar 3 gün yetiyor transfer zamanı ve sonrasında ilk 3 aya kadar kullanılacak dedi bana çok pahalı geldiği için muadili progestan iğneyle değiştirmişti sağlık ocağında hergün Bi kalçadan vurduruyordum. Şimdi mart da transferim olacak transfer sonrası ilk 1 hafta için prolutexalıcam dışarı git gel yapmamak için sonrasında yine sigortanın karşıladığını kalçadan olanı alacam mecbur artık maddi olarak karşılayamıyoruz 😔

Canım opudan önce 1 ovitrelle 2 gonapeptyl vurdum. Gonapeptyl yumurtanın kaliteli ve olgun olmasına katkı sağlıyormuş. 14 şubatta da gonapeptyl 1 tane vurcam. Kuzular çünkü çatlatma iğnesi hcg hormonu içeriyor bunu yaptığımızda vücut kendini gebe sanıyor zaten fitil ile de rahmimiz kalın transfer edilen embriyo bu sayede doğal ortamında olduğunu biliyor yabancılık çekmiyor daha rahat tutunuyor ❤️

İyiymiş ben bahçecideyim hiç öyle bişey yapmadılar

Canım progesteron içeren bir iğne kullanmıyorsun değil mi, sadece fitil olarak mı verdiler sana, progesteronun kaç çıkmıştı hatırlıyor musun

İyiymiş ben bahçecideyim hiç öyle bişey yapmadılar
Canım ben de adanada yaptırdım. Özel bir poliklinik ancak acıbadem i kullanıyorlar. Bana göre güzel bir tüp bebek operasyon takibi yapıldı. Memnun kaldığımı düşünüyorum her adımda
Canım progesteron içeren bir iğne kullanmıyorsun değil mi, sadece fitil olarak mı verdiler sana, progesteronun kaç çıkmıştı hatırlıyor musun
Yok kuzu hatırlamıyorum ama ilaca başlamadan önceden tut da transfer olduğum güne kadar rahim kalınlığım hep ölçüldü dr gayet iyi dedi. Canım karından sadece fostimon ve menopur kullandım ayrıca da ovitrelle ve gonapeptyl. Progesteron içerikli olarak lutinus kullandım opu olduğum gün başladım ona da

Back
X