Kızlar şimdi hastaneden dönüyorum doktorum kötü hicbisey söylemedi herşey normal dedi şuan tam 8 haftalık oldum kan sonuçlarımi almaya gidicem öğleden sonra
Merhaba arkadaşlar doktorum benden 15 16 tane tahlil istedi siz de yaptırdınız mı bu tahlilleri zorunlu mu. Fiyatı da yüksek ama mecbur yaptırcam yarın sanırım
Kızlar şimdi hastaneden dönüyorum doktorum kötü hicbisey söylemedi herşey normal dedi şuan tam 8 haftalık oldum kan sonuçlarımi almaya gidicem öğleden sonra
Orası devlet hastanesi mi canım ? Benden istenen testlerin bi kısmını sağlık ocağı yapıyor bir kısmını özelde yaptırıxam mecbur. Senden neler istenmişti? Paylaştığım fotoğraftakilerin hepsini devlet yapar mı ?
Orası devlet hastanesi mi canım ? Benden istenen testlerin bi kısmını sağlık ocağı yapıyor bir kısmını özelde yaptırıxam mecbur. Senden neler istenmişti? Paylaştığım fotoğraftakilerin hepsini devlet yapar mı ?
benden tam olarak istenenlerin adini hatirlamiyorum canim. ama su toxoplazma falan vardi. simdi e nabiza baktim testlerin hepsi sonuclanmamis henuz. p..tesi cikacak demislerdi. 4 gunde cikiyomus. cikmis olanlarin sonucu atayim simdi. benden 8 tup kan bi de idrar alindi